Reclamă

Megan Fox și Machine Gun Kelly au mers împreună la o petrecere de Halloween. Ce costume au ales cei doi îndrăgostiți

Megan Fox și Machine Gun Kelly au mers împreună la o petrecere de Halloween. Cei doi îndrăgostiți au ales costume de cuplu. Petrecerea exclusivistă s-a ținut la Hollywood, iar printre invitați s-au aflat unele dintre cele mai cunoscute vedete.

Publicat: 1 noiembrie 2022, 10:38

Fox și iubitul său țin din nou primele pagini din presa internațională Costumele pe care le-au ales au reușit să stârnească furia oamenilor din întreaga lume. Cuplul, cunoscut pentru aparițiile nonconformiste, a ales să apar la petrecere în ținute care au dus la o critică aspră din partea creștinilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Megan Fox și Machine Gun Kelly au mers împreună la o petrecere de Halloween

Megan Fox și logodnicul său nu au ținut niciodată cont de părerile celor din jur. Acesta a fost și cazul petrecerii de Halloween, când au ales costume complet atipice. Cei doi s-au fotografiat împreună și au distribuit o parte din imagini pe rețelele sociale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

https://www.instagram.com/p/CkW2MPrP90v/

Sute de creștini au reacționat în secțiunea de comentarii, acolo unde și-au arătat furia față de alegerile îndrăgostiților, scrie publicația Marca. Machin Gun Kelly a fost cel care a ales să se costumeze într-un preot. Logodnica sa a purtat un costum sexy din piele.

Reclamă

Lenjeria purtată de Fox nu a fost cea care i-a înfuriat pe cei care au văzut imaginile. Diva a ales să poarte și o lesă la costumul său. Astfel, iubitul său a putut să-și plimbe partenera în lesă în drum spre petrecerea de la Hollywood.

La imaginile de pe rețelele sociale, Megan a adăugat și mesajul ”Duminica ne împărtășim”. Fanii au reacționat în secțiunea de comentarii, acolo unde nu și-au mai ascuns furia față de alegerile celor doi îndrăgostiți.

Un utilizator al platformei a comentat la postare spunând: ”Inacceptabil, nimeni nu ar trebui să-și bată joc de religia altcuiva”. Oamenii s-au arătat a fi ”dezgustați” de alegerile ”jenante” pe care cei doi au ales să le facă. Astfel de cuvinte au fost prezente în secțiunea de comentarii a postării.

Reclamă

Ce reacții au stârnit costumele alese de Megan Fox și iubitul său

Nu este prima dată când cei doi stârnesc furia oamenilor. Recent, diva a apărut într-un alt costum sexy și a apelat la o perucă pentru a-și schimba culoarea părului.

Megan Fox și Machine Gun Kelly nu au ținut seama de criticile pe care le-au primit. Cei doi au apărut în urmă cu puțin timp îmbrăcați într-o altă serie de costume în care au încercat să o imite pe Pamela Anderson și pe iubitul acesteia.

Creștinii au fost cei mai deranjați de alegerile cuplului de îndrăgostiți. Comunitatea de creștini din mediul online nu și-a ascuns furia față de Fox și iubitul ei. Aceștia au o lungă istorie în ceea ce privește geturile ieșite din comun. Fox și iubitul ei au început să se întâlnească în primăvara anului 2020.

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale Midnight in the Switchgrass în 2019. Cuplul a avut o mulțime de apariții atipice de atunci. De altfel, în luna ianuarie aceștia și-au anunțat logodna.

Machine Gun Kelly nu a mai fost niciodată căsătorit, dar are o fetiță din fosta relație cu Emma Cannon.Megan are și ea trei băieți din fosta căsnicie cu Brian Austin Green. Fox pare mai fericită ca niciodată în brațele actualului său logodnic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×