Reclamă

Megan Fox și-a vopsit părul roșu și a purtat o rochie sexy la o gală plină de vedete. Cum a apărut la brațul lui Machine Gun Kelly

Megan Fox și-a vopsit părul roșu și a purtat o rochie sexy la o gală plină de vedete. Vedeta a arătat la fel ca personajul de desene animate Jessica Rabbit. Ea a ajuns pe covorul roșu la Time100 Next Gala din New York alături de logodnicul ei Machine Gun Kelly.

Publicat: 27 octombrie 2022, 8:12

Pe măsură ce cuplul a sosit la evenimentul plin de vedete, care reunește figuri notabile dintr-o gamă largă de domenii, Megan Fox, în vârstă de 36 de ani, a debutat cu părul vopsit într-o nuanță aprinsă de roșu. Aceasta a îmbrăcat o rochie aurie care îi punea silueta în evidență. Detaliul care a atras atenția tuturor este șlițul adânc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Megan Fox și-a vopsit părul roșu

Mamă a trei copii, Megan a optat pentru un ruj închis la culoare. Ea a ales să poarte și un fard de pleoape fumuriu și un blush de obraji. Machiajul i-a oferit strălucirea de care avea nevoie.

Viitorul ei soț, în vârstă de 32 de ani, a avut o apariție excentrică într-o ținută din latex, neagră. Corsetul transparent și pantalonii abia i-au dat voie să se miște. De asemenea, Machine Gun Kelly a purtat un colier cu multe pietre, argintiu. Acesta se completa perfect cu aplicațiile de la corset, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Megan Fox, elegantă altături de Machine Gun Kelly
Vedeta a arătat la fel ca personajul de desene animate Jessica Rabbit / Profimedia Images
Reclamă

Rapperul, care și-a afișat colecția extinsă de tatuaje pe piept și pe spate, și-a păstrat părul lung, blond platinat, coafat parțial într-un coc.

Pe lângă cei doi, la eveniment au mai fost prezente și vedete ca Jeannette McCurdy, Lily Collins, Keke Palmer, Law Roach, Joe Alwyn și multe alte celebrități.

Vorbind despre vedetele în ascensiune și factorii de schimbare de pe lista din 2022, editorul șef TIME a scris: „Schimbarea reală necesită urgență. E nevoie de determinarea de a răspunde cu viteză la provocările globale”.

Reclamă

„Liderii prezentați pe lista TIME100 Next din acest an au demonstrat acest spirit. Ei lucrează pentru lumea noastră. Cer să ne alăturăm lor”, a continuat el într-o declarație pe site-ul publicației de prestigiu.

Cum a început povestea lor de dragoste

Megan Fox și Machine Gun Kelly au ținut prima pagină a ziarelor de când au stârnit pentru prima dată zvonuri de iubire în mai 2020.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale thrillerului indie Midnight in the Switchgrass în martie 2020. Deși producția a fost oprită rapid din cauza pandemiei, Fox și Kelly (pe numele real Colson Baker) au fost văzuți petrecând timp de calitate împreună la scurt timp după. În aceeași lună, fostul soț al lui Fox, Brian Austin Green, a postat pe rețelele sociale și a vorbit pe podcast-ul său confirmând despărțirea de Megan.

Câteva zile mai târziu, Fox a apărut ca iubita lui Kelly în videoclipul pentru single-ul său, „Bloody Valentine”. Până în iulie, cuplul și-a confirmat relația, oferind primul lor interviu comun la podcastul Give Them Lala.

De atunci, perechea a fost sinceră cu privire la dragostea lor pasională. Kelly a cerut-o pe Fox în căsătorie în ianuarie 2022. Cei doi apar foarte des la evenimente. Cel mai des poartă și ținute asortate, semn că dragostea lor depășește toate barierele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×