Reclamă

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cum a arătat cererea în căsătorie

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Anunțul a fost făcut de actrița în vârstă de 35 de ani. Aceasta a postat un videoclip emoționant cu cererea în căsătorie pe contul personal de Instagram. Admiratorii și colegii de breaslă au felicitat-o pe vedetă în secțiunea de comentarii.

Publicat: 13 ianuarie 2022, 11:37 / Actualizat: 13 ianuarie 2022, 23:45

Cererea în căsătorie a avut loc pe data de 11.01.2022, așa cum a notat actrița la sfârșitul mesajului postat pe rețelele sociale. Vedeta nu a împărtășit vestea cu fanii săi imediat, ci a sărbători mai întâi alături de viitorul său soț. Machine Gun Kelly a distribuit și el un videoclip cu inelul pe care l-a ales și povestea din spatele acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit

Povestea de dragoste dintre Megan Fox și Machine Gun Kelly a reușit să impresioneze publicul încă de la început. Cei doi se iubesc pătimaș și nu ezită să facă acest lucru public de fiecare dată când apar împreună. Machine Gun Kelly a îngenuncheat în fața iubitei sale în fața unui copac. Locul are o importanță aparte pentru cei doi îndrăgostiți. Se pare că aici s-ar fi îndrăgostit unul de celălalt în luna iulie a anului 2020, a scris Megan Fox pe rețelele sociale.

Vezi mai multe imagini cu Megan Fox și Machine Gun Kelly în Galeria Foto!

”În luna iulie a anului 2020 am stat sub acest copac și am cerut amândoi să se întâmple ceva magic. Eram conștienți de durerea pe care o vom împărți împreună într-o perioadă atât de scurtă de timp. Totul s-a întâmplat frenetic în viețile noastre.Nu știam câte sacrificii vom fi nevoiți să facem pentru această relație, dar ne-am intoxicat pentru totdeauna cu iubire.”

Reclamă

”Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am trecut prin momente grele, dar și momente de neuitat, el m-a cerut în căsătorie. I-am spus ”DA!” așa cum am făcut în viața aceasta și voi face în toate cele ce vor urma.”

Vestea că Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit a luat prin surprindere internetul. Vedeta Kim Kardashian a fost printre primele persoane care au felicitat-o pe Megan fox. Ulterior, la scurt timp după postarea anunțului, Machine Gun Kelly a dezvăluit semnificația inelului de logodnă pe care l-a ales. 

Ce a spus Machin Gun Kelly despre inelul ales pentru Megan Fox

Reclamă

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției ”Midnight in the Switchgrass” și au devenit la scurt timp un cuplu. Relația lor a intrat rapid în atenția presei, iar iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt ”trece de barierele fizice” așa cum a declarat Megan într-un interviu pentru publicația People. Cei doi obișnuiesc să se surprindă unul pe celălalt cu gesturi care la prima vedere pot părea neobișnuite pentru un cuplu.

Machine Gun Kelly povestea la începutul lunii februarie că deține un colier cu sângele iubitei sale. După o astfel de declarație, povestea din spatele inelului de logodnă trebuia să fie și ea pe măsură. Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit cu un inel care să simbolizeze dragostea veșnică pe care și-o poartă unul celuilalt. Cântărețul în vârstă de 31 de ani a explicat pe rețelele sociale cum a ales bijuteria pentru logodnica sa.

”A spus ”DA!” sub același copac sub care ne-am îndrăgostit. Am adus-o aici și am cerut-o în căsătorie. Nu am vrut să aleg un inel tradițional. Am gândit această bijuterie împreună cu Stephen Webster astfel încât să ne reprezinte în totalitate. Inelul are două pietre. Am ales un smarald și un diamant, pietrele asociate zilelor noastre de naștere. Cele două se atrag una către cealaltă ca un magnet, reprezentând două jumătăți ale aceluiași suflet și formând împreună o inimă care simbolizează dragostea noastră.”

Fanii impresionați l-au felicitat pe artis în secțiunea de comentarii. Cei doi îndrăgostiți par mai fericiți ca niciodată. Pentru Machine Gun Kelly aceasta ar fi prima dată când pășește la altar. Megan Fox a mai fost căsătorită în trecut cu actorul Brian Austin Green alături de care are trei copii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×