Reclamă

Megan Fox și Machine Gun Kelly au pozat împreună pentru coperta unei reviste. Ce au declarat despre povestea lor de dragoste

Megan Fox și Machine Gun Kelly au pozat împreună pentru coperta celebrei reviste British GQ. Cei doi au oferit un interviu în exclusivitate despre povestea lor de dragoste. Pentru a face povestea și mai interesantă, Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au tatuat unul pe celălalt chiar în timpul shootingului foto.

Publicat: 13 octombrie 2021, 8:40

Actrița în vârstă de 35 de ani este complet îndrăgostită de iubitul său, Machine Gun Kelly. Cuplul a pozat în ipostaze sexy pentru coperta unei reviste celebre și nu s-au sfiit din a-și afișa iubirea unul față de celălalt. Megan Fox a fost atracția centrală a shootingului foto. Mai ales că vedeta a fost surprinsă în ipostaze nud alături de iubitul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Megan Fox și Machine Gun Kelly au pozat împreună pentru coperta unei reviste

Megan Fox și Machine Gun Kelly i-au uimit pe cei din jur cu atracția pe care o au unul față de celălalt. Cuplul de îndrăgostiți a făcut un adevărat spectacol la cel mai recent shooting la care au luat parte. Experiența a fost una intensă, desprinsă din filmele de la Hollywood.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Megan Fox și Machine Gun Kelly au vrut să le ofere fanilor câteva pictoriale care să-i reprezinte în totalitate. Pentru coperta revistei celebre British GQ cei doi au pozat în timp ce s-au tatuat unul pe celălalt. Conform relatărilor din celebra publicație, Megan Fox a fost prima care și-a tatuat iubitul.

Reclamă

Cei doi și-au imprimat permanent pe piele mesajul ”the darkest fairytale” ceea ce se traduce ca ”cel mai întunecat basm”. Conform declarațiilor celor doi îndrăgostiți acesta ar fi fost printre primele mesaje pe care cei doi și le-au trimis. Povestea lor de dragoste a devenit publică în anul 2020, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Midnight in the Switchgrass.

Cu toate acestea, Megan și Machine Gun Kelly au declarat că prima lor întâlnire ar fi avut loc cu mult înainte de acel moment, doar că nu și-au dat seama de acest lucru de la început.

Se pare că Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au întâlnit prima dată la petrecerea susținută chiar de revista pentru care au pozat împreună. 

Reclamă

Cum s-au cunoscut Megan Fox și Machine Gun Kelly

Megan Fox și Machine Gun Kelly și-au obișnuit fanii cu apariții incredibile pe covorul roșu. De data aceasta cei doi au luat parte la un shooting special în urma căruia au oferit un interviu despre povestea lor de iubire. Megan Fox și Machine Gun Kelly sunt complet îndrăgostiți unul de celălalt.

Cei doi sunt convinși de faptul că sunt suflete pereche, iar dragostea lor merge dincolo de barierele fizice. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la o petrecere susținută de revista GQ, însă nu și-au amintit fața unul celuilalt.

Megan este de părere că a fost un motiv pentru care nu și-a amintit de Machine Gun Kelly. Actrița crede că nu ar fi fost pregătită pentru o relație cu Machine Guy la acel moment. Următoarea lor întâlnire a avut loc pe platourile de filmare de la Midnight in the Switchgrass.

A fost evident din secunda în care ne-am văzut ce va urma. Totuși nu am devenit un cuplu imediat.

– Megan Fox

Cei doi au luat lucrurile încet și nu s-au grăbit. Primele lor interacțiuni s-au limitat la mesaje și apeluri telefonice. La prima lor întâlnire romantică, Machine Gun Kelly a invitat-o pe Fox la un picnic, după care a dus-o pe acoperișul unui teatru.

Am mers împreună pe acoperiș și am ascultat muzică apoi ne-am sărutat.

– Machine Gun Kelly

La mai bine de un an de la acel moment, Megan Fox și Machine Gun Kelly au pozat împreună pentru coperta unei reviste și le-au oferit fanilor câteva pictoriale deosebite care să le reflecte perfect povestea intensă de dragoste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×