Reclamă

Decizia lui Megan Fox după Gala Globurilor de Aur din 2009. Ce a declarat recent actrița

Decizia lui Megan Fox după Gala Globurilor de Aur din 2009 a surprins complet publicul. Actrița a trecut printr-un eveniment care i-a marcat întreg parcursul profesional. În cel mai recent interviu, Megan nu s-a temut să fie sinceră față de fanii săi. Aceasta și-a deschis sufletul și a povestit zâmbitoare cum a reușit să treacă peste incidentul din trecut.

Publicat: 25 iulie 2021, 7:10

În vârstă de 35 de ani, frumoasa actriță a avut un mic incident care a implicat alcoolul la Gala Globurilor de Aur din 2009. Megan a reușit să deschidă câteva discuții nepotrivite după ce a consumat mai multe pahare de șampanie. Comentariile sale răutăcioase de pe covorul roșu au făcut-o să regrete cumplit acea noapte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia lui Megan Fox după Gala Globurilor de Aur din 2009

Megan Fox este cunoscută pentru talentul și frumusețea sa. Totuși, puțini știu că Megan a avut probleme cu alcoolul în urmă cu câțiva ani. Decizia lui Megan Fox după Gala Globurilor de Aur din 2009 a venit ca un rezultat al cuvintelor sale din acea seară. Într-un interviu recent, Megan a povestit cu lux de amănunte cum s-au desfășurat evenimentele din seara evenimentului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Artista Megan Fox într-o rochie lungă aurie în stil sirenă în timp ce se află pe covorul roșu și zâmbește camerelor la Gala Globurilor de aur din 2009
Megan Fox a luat o decizie radicală după Gala Globurilor de Aur din 2009 / Profimedia Images

Actrița s-a aflat la masă alături de Blake Lively și frații Jonas Brothers, unde a consumat mai multe pahare de șampanie. Urmările au fost evidente, actrița a făcut mai multe comentarii care au deschis discuții pe care le regretă și în prezent.

Reclamă

Acum nu mai beau, iar acesta este motivul. Am fost răutăcioasă și am spus o mulțime de lucruri pe care nu ar fi trebuit să le spun pe covorul roșu. Cred că am intrat în multe probleme din cauza a ceea ce am spus în acea noapte. Nu îmi amintesc exact de ce, dar știu că am greșit mult atunci.

– Megan Fox

Decizia lui Megan Fox a fost una cât se poate de clară din acel moment. Înainte de a ajunge în acea noapte la eveniment, Fox a acordat câteva declarații. Aceasta o povestit despre cât de sigură este cu privire la viața sa.

Glumeață ca întotdeauna, Megan a răspuns cât se poate de ironic atunci când a fost întrebată despre talia sa de viespe. Aceasta le-a răspuns reporterilor că s-a înfometat, după care a început să râdă și a adăugat faptul că a investit mult efort și multă energie în orele de pilates. În mod cert a fost o seară complicată pentru frumoasa actriță. 

Reclamă

Relația lui Megan Fox cu Machine Gun Kelly

La Gala Globurilor de Aur din 2009, Megan nu a venit însoțită. Când reporterii au întrebat-o unde este iubitul său de la acel moment, Magan a declarat că acesta este acasă pentru că nu apreciază genul acesta de evenimente.

Un an mai târziu, Fox și Brian Austin Green s-au căsătorit. Povestea lor de dragoste a durat până în 2020 când actrița a finalizat divorțul. Cu siguranță a fost o perioadă dificilă pentru artistă, iar decizia lui Megan Fox după Gala Globurilor de Aur din 2009 nu mai pare deloc surprinzătoare pentru cei din jur.

În prezent Megan se iubește cu rapperul Machine Gun Kelly. Cei doi împărtășesc o frumoasă poveste de dragoste deja de un an de zile.

Artistul este mereu alături de iubita sa și o însoțește la fiecare eveniment. Cei doi nu se tem să se afișeze în public, iar Megan postează deseori fotografii pe contul personal de Instagram alături de actualul iubit.

Mai pulte surse au declarat în trecut pentru publicația People faptul că Megan se simte împlinită lângă Machine Guy. Cuplul de îndrăgostiți s-a întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare pentru pelicula Midnight in the Switchgrass, iar de atunci au fost de nedespărțit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×