Reclamă

Kourtney Kardashian și Megan Fox s-au pozat împreună. Ce imagini au distribuit cele două prietene pe rețelele sociale

Kourtney Kardashian și Megan Fox s-au pozat împreună. Cele două prietene sunt imaginea celei mai recente campanii a lui Kim Kardashian. Vedetele au participat la o adevărată ședință foto pentru brandul de succes SKIMS.

Publicat: 7 august 2022, 6:27

Megan Fox a fost prima care a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini din spatele cortinei. Aceasta a vrut să le arate admiratorilor săi cum și-a petrecut ziua alături de prietena sa cea mai bună pentru a promova brandul lui Kim Kardashian. Fox și Kourtney nu au ținut cont de nimic și au pozat lipsite de inhibiții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian și Megan Fox s-au pozat împreună

Megan Fox și-a lăsat liberă imaginația și a pozat plină de încredere alături de prietena sa cea mai bună. Ea și Kourtney s-au distrat la campania de promovare a brandului SKIMS.

Vezi mai multe imagini cu Kourtney Kardashian și Megan Fox în Galeria Foto!

Alături de imaginile pe care le-au distribuit pe rețelele sociale, Fox și Kardashian au lansat și o întrebare pentru comunitatea lor de fani din mediul online. Logodnica artistului Machine Gun Kelly a scris pe contul său de Instagram: ”În spatele cortinei de la campania pentru SKIMS cu Kourtney. Ar trebui oare să ne deschidem un cont pe o platformă pentru adulți?”.

Reclamă

În imaginile ajunse pe internet, Fox este îmbrăcată în lenjerie intimă neagră. Kourtney poartă la rândul său un body cu mâneci scurte. Cele două au pozat în timp ce stăteau pe podeaua unei bpi, iar mai apoi au pozat îmbrățișate.

Imaginile cu cele două prietene au strâns rapid aprecierea fanilor din mediul online. Kourtney nu a postat imaginile pe contul său, aceasta a ales să le publice în secțiunea de story unde sunt disponibile doar 24 de ore.

Fox s-a bucurat să poată petrece puțin timp cu prietena sa. Kourtney a fost recent într-o vacanță de vis cu soțul său, Travis Barker.

Reclamă

Cum arată prietenia dintre Kourtney Kardashian și Megan Fox

Kourtney Kardashian și Megan Fox s-au pozat împreună. Cele două vedete au luat în considerare posibilitatea de a-și deschide un cont pe o platformă cu conținut pentru adulți.

Vedetele par dispuse să ceară sume de bani pentru fotografiile pe care le postează. Kardashian și Fox au devenit tot mai apropiate în ultimele luni. Acestea au petrecut mai mult timp împreună datorită campaniilor de promovare pe care le desfășoară împreună.

”Kourtney și Megan se comportă ca cele mai bune prietene atunci când sunt împreună. Kourtney se întâlnește deseori cu Megan datorită lui Travis. Soțul său este foarte bun prieten cu logodnicul lui Megan, Machine Gun Kelly. De obicei ies la intalniri duble și se distrează împreună”.

Apropiații vedetelor spun că cele două stau la povești deseori în timp ce iubiții lor înregistrează muzică în studioul din casa lui Travis. Se pare că Travis a fost cel care a introdus-o pe Kourtney iubitei lui Machine Gun Kelly.

De când s-au întâlnit pentru prima dată, Kourtney și Megan au devenit inseparabile. Prietenia lor le-a ajutat inclusiv pe plan profesional, acolo unde au fost contactate pentru a colabora la campanii comune. Cu fiecare apariție cele două se bucură de timpul pe care îl pot petrece împreună și se distrează cu fiecare ocazie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×