Reclamă

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au oferit atingeri tandre pe stradă. Cei doi au fost fotografiați în Malibu în ipostaze sexy

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au oferit atingeri tandre pe stradă. Se spune că momentele grele îi apropie pe oameni. Cei doi îndrăgostiți au apărut mai apropiați ca niciodată la aproape două săptămâni după ce rockerul s-a confruntat cu o problemă de sănătate.

Publicat: 14 iulie 2022, 7:26

Proaspeții căsătoriți, care și-au unit destinele într-o ceremonie luxoasă de nuntă, nu s-au putut abține să nu-și ofere momente tandre în public. Ei au ieșit să-și ia băuturi răcoritoare în Malibu, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au oferit atingeri tandre

Fotografiile îi arată pe cei doi cumpărând latte cu gheață matcha și o sticlă de apă de la Alfred Coffee. Kourtney și Travis, care nu și-au putut ține mâinile unul de celălalt în timpul ieșirii, au început apoi să se lase pradă sentimentelor. S-au îmbrățișat pe banca unui parc din apropiere.

Kourtney și Travis, supranumiți „Kravis”, au petrecut câteva minute șoptindu-și vorbe dulci la ureche și bucurându-se unul de compania celuilalt. Apoi au mers de mână înapoi la noua lor mașină, Chevy CST.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kourtney, în brațele soțului ei, pe o bancă în parc
Proaspeții căsătoriți, care și-au unit destinele într-o ceremonie luxoasă de nuntă, nu s-au putut abține să nu-și ofere momente tandre în public / Profimedia Images
Reclamă

Cuplul, care a câștigat atenția publicului pentru manifestările lor publice de afecțiune, par să recupereze timpul pierdut.

Travis, în vârstă de 46 de ani, a fost externat din spital după ce a suferit de pancreatită. E o afecțiune care i-a pus viața în pericol la sfârșitul lunii trecute.

Kourtney, în vârstă de 43 de ani, a arătat șic într-o jachetă bomber neagră, o rochie portocalie din dantelă, cizme negre, ochelari de soare Dior și un ghiozdan Balenciaga din piele neo-clasică. Travis s-a potrivit cu stilul soției sale și s-a îmbrăcat și el lejer într-un costum negru.

Reclamă

Bateristul Blink-182 a fost recent spitalizat

Bateristul Blink-182 pare să-și revină după scurta spitalizare la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles. Starul punk rock i-a îngrijorat pe fani pe 28 iunie. Acesta a fost dus de urgență la spital pe o targă, cu Kourtney alături.

Au circulat fotografii care îl arătau pe Travis pe targă, purtând o ținută complet neagră, gluga hanoracului ridicată deasupra capului, cu tatuajele sale distinctive vizibile pe mâna dreaptă. Kourtney, care a fost văzută mergând alături de soțul ei, era și ea îmbrăcată în negru și avea gluga ridicată peste păr.

De asemenea, Barker a postat pe Twitter la vremea respectivă un mesaj îngrijorător, „Doamne salvează-mă”, mai devreme în acea dimineață. El a stârnit o mare îngrijorare în rândul fanilor înainte ca situația despre starea lui să fie dezvăluită.

Care a fost cauza spitalizării lui Barker

Mai târziu, acesta a apelat la rețelele sociale pentru a dezvălui că a dezvoltat un caz sever de pancreatită. Aceasta a fost cauzată aparent de o endoscopie la care fusese supus cu o săptămână mai devreme.

„După cină, am avut dureri chinuitoare. De atunci am fost internat în spital”, a scris el într-o postare pe Instagram.

„În timpul endoscopiei, mi s-a îndepărtat un polip foarte mic chiar într-o zonă foarte sensibilă, de obicei manipulat de specialiști. Din păcate, a deteriorat un tub critic de drenaj pancreatic. Acest lucru a dus la pancreatită severă, o afecțiune care pune viața în pericol”.

În propria ei declarație pe rețelele sociale, Kourtney a scris: „Oh, ce săptămână înfricoșătoare și emoționantă a fost. Sănătatea noastră este totul și uneori luăm de la sine înțeles cât de repede se poate schimba. Travis și cu mine am fost împreună pentru o endoscopie de rutină. A ajuns să sufere de pancreatită severă, care îi pune viața în pericol”.

Ea a continuat: „Sunt atât de recunoscătoare lui Dumnezeu pentru vindecarea soțului meu. Pentru toate rugăciunile tale pentru el și pentru noi, pentru revărsarea copleșitoare de iubire și sprijin. Sunt atât de emoționată și de recunoscătoare”.

„Sunt atât de recunoscător specialiștilor, medicilor și asistentelor noastre de la Cedars Sinai. Au avut grijă de mine și de soțul meu în timpul șederii noastre”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×