Reclamă

Kim Kardashian a publicat un videoclip cu Pete Davidson. Vedeta și-a sărutat iubitul în fața milioanelor de fani de pe internet

Kim Kardashian a publicat un videoclip emoționant cu iubitul său, Pete Davidson. Vedeta în vârstă de 41 de ani este mai îndrăgostită ca niciodată, iar acest lucru se observă cu fiecare apariție pe care o are alături de Davidson. Diva radiază de fericire, iar oamenii din jurul său o complimenteaza de fiecare dată pentru această transformare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 iunie 2022, 7:30

Deși nu i-a fost ușor să treacă peste divorțul de Kae West, Kim pare mai fericită ca niciodată în brațele noului său iubit. Ea și Davidson au trecut deja printr-o mulțime de experiențe împreună, experiențe care au dus la clădirea unei relații serioase, de lungă durată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a publicat un videoclip cu Pete Davidson

Kim este decisă să împărtășească cu milioanele sale de fani de pe internet ultimele amănunte din viața sa.Fotomodelul se mândrește cu povestea de dragoste pe care o trăiește. Vedeta internațională s-a întors recent din Italia și a decis să petreacă timpul liber în compania celui iubit.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashian și Pete Davidson în Galeria Foto!

Kim Kardashian alături de Pete Davidson la evenimentul Met Gala 2022
Kim Kardashian a purtat o copie a celebrei rochii a lui Marilyn Monroe / Getty Images

Davidson este cel care o vizitează pe Kardashian în Los Angeles. Comediantul a petrecut tot mai mult timp aici în ultima vreme. De altfel, apropiații cuplului au speculat în trecut fatul că acesta ar ura să-și achiziționeze o proprietate în Los Angeles pentru a fi mai aproape de iubita sa.

Reclamă

Mutarea încă nu s-a întâmplat, însă relația strânsă dintre Davidson și Kardashian demonstrează că bărbatul este pregătit să facă orice sacrificiu pentru cea pe care o iubește.

Apropiații cuplului au declara că ”Pete petrece din ce în ce mai mult timp în Los Angeles” . Deși nu a reușit să ajungă la nunta lui Kourtney din Italia, Davidson a mers în L.A. pentru a-și revedea iubita imediat ce s-a întors acasă.

Kim Kardashian a publicat și un videoclip cu Pete Davidson pentru a le arăta admiratorilor cum își petrec timpul. În imaginile postate pe Story, vedeta apare în timp ce își sărută iubitul, iar acesta din urmă o îmbrățișează tandru. 

Reclamă

Ce spun apropiații vedetei Kim Kardashian despre relația acesteia cu Pete Davidson

Nu doar admiratorii vedetei au sesizat fericirea acesteia. Apropiații lui Kim Kardashian spun că viața ei este mult mai plină de bucurie de când se întâlnește cu Davidson. În plus, cei mai mulți sunt de părere că relația lor este deja una foarte serioasă.

”Kim adoră să-l aibă pe Pete în preajma sa. Este o persoană minunată și se comportă foarte bine în preajma copiilor. Este foarte jucăuș și are o inimă mare. Sunt foarte implicați în relația pe care o au și nu se întâlnesc cu alte persoane. Kim este foarte fericită.”

Kardashian și Davidson au început să se întâlnească în luna octombrie a anului trecut. De atunci cei doi au fost de nedespărțit. Pete încearcă să-i fie tot timpul alături iubitei sale și să o însoțească la evenimentele la care ia parte.

Cea mai recentă apariție de la Met Gala 2022 i-a surprins pe admiratorii cuplului. Aceștia au fost tot timpul tandrii unul cuc elălalt. De altfel, Davidson s-a asigurat că iubita sa pășește în siguranță și i-a oferit sprijinul necesar. Kim a purtat o rochie deosebită în seara marelui eveniment. Rochia i-a aparținut actriței Marilyn Monroe.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×