Reclamă

Kourtney Kardashian și-a stricat inelul de logodnă. Bijuteria primită de la Travis Barker costă 1 milion de dolari

PageSix a numit acest episod „o gafă strălucitoare”. Într-unul dintre episoadele „The Kardashians” sora cea mare a familiei a fost pionul principal. Kourtney Kardashian și-a stricat inelul de logodnă. Aceasta a dezvăluit că a călcat și a rupt bijuteria estimată la un milion de dolari primită de la logodnicul Travis Barker.

Publicat: 12 mai 2022, 12:10

Într-o scenă din noul episod, Kris Jenner a observat că Kourtney nu mai poartă inelul imens Lorraine Schwartz și a întrebat ce s-a întâmplat cu el. "De fapt, se remediază", a răspuns Kourtney, în vârstă de 43 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian și-a stricat inelul de logodnă

Descriind incidentul ca fiind „probabil unul dintre cele mai rele lucruri pe care le-am făcut în toată viața mea”, a continuat ea, „stăteam pe podea și îmi pliam hanoracele. Am scos inelul și l-am pus lângă mine pe podea, mă gândeam că va fi în siguranță chiar lângă mine”.

Din păcate, se pare că nu a fost deloc așa, scrie PageSix.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kourtney Kardashian, sare în brațele iubitei sale după ce a fost cerută în căsătorie pe plajă
Kourtney a fost vizibil emoționată și entuziasmată de surpriză / Profimedia Images
Reclamă

„Trebuia să iau ceva de sus, din dulapul meu, iar când am coborât, am călcat pe inel. Am plâns isteric în dulap ore în șir, apoi l-am sunat pe Travis și i-am spus că am făcut ceva foarte, foarte rău.”

Dar Travis, în vârstă de 46 de ani, a tratat situația cu atenție, iar logodnica lui a spus că „s-a descurcat cel mai bine”.

„Am avut într-adevăr o criză nervoasă”, și-a amintit fondatorul Poosh. „Am spus că acesta este cel mai frumos lucru pe care l-am avut vreodată în viața meu. Nu știu cum am putut să fac asta?”

Reclamă

Bateristul de la Blink-182 „a fost foarte implicat” și a jucat „un rol foarte important” în designul inelului lui Kourtney, așa cum a spus Lorraine Schwartz pentru People la momentul logodnei lor. Acest lucru a făcut-o pe vedetă să se simtă și mai rău în legătură cu ceea ce a făcut.

„Travis l-a ales, l-a proiectat. S-a uitat la atâtea pietre și am crezut că este cu adevărat special”, a spus ea în timpul episodului.

Cum decurge relația dintre Kourtney și Travis

Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în octombrie 2021. Acesta a adresat marea întrebare înconjurați de trandafiri și lumânări pe o plajă din Montecito, California.

Se pare că inelul a fost reparat, iar rugămințile lui Kourtney au avut succes. Vedeta a purtat inelul la Oscaruri, la Grammy și la Met Gala anul acesta. La toate aceste evenimente a participat alături de Travis Barker.

Kourtney pare extrem de fericită în brațele lui Travis Barker. Sora lui Kim petrece mult timp în compania bărbatului și nu prea sunt văzuți în public separat. Nu ezită nicio secundă să-i ofere clipe de tandrețe chiar și în public.

Kourtney este cea mai mare dintre surorile Kardashian. În vârstă de 43 de ani aceasta a devenit celebră în 2005 după ce a apărut în seria Filthy Rich: Cattle Drive. Doi ani mai târziu urma să devină una dintre imaginile centrale ale seriei Keeping Up With The Kardashian.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×