Reclamă

Kourtney Kardashian e în vacanță cu iubitul său. Travis Barker se bucură de răsfăț total

Kourtney Kardashian e în vacanță cu iubitul ei. Vedeta Keeping Up With The Kardashian se află alături de Travis Barker în Italia, pe un iaht în Liguria. Cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice, iar fotografii au publicat pozele.

Publicat: 2 septembrie 2021, 7:59

Cei doi au fost recent și în Veneția, unde au fost fotografiați luând prânzul pe o gondolă. Acum, au schimbat peisajul și, crezând că nu-i vede nimeni, le-au oferit curioșilor o priveliște de neuitat. Pe o barcă, în larg, Kourtney a fost pozată în brațele lui Travis, care a avut grijă să o mângâie cât mai tandru, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian e în vacanță cu iubitul său

Bruneta este deja recunoscută pentru formele pe care le posedă. Aceasta nu ezită să le expună în cele mai sexy ținute. Așa s-a întâmplat și de această dată. Kourtney a purtat o cămașă în nuanțe de verde, care i-a lăsat posteriorul la vedere. Travis a profitat de ocazie și i-a mângâiat trupul chiar dacă se aflau în public.

Kourtney pare extrem de fericită în brațele noului său iubit. Sora lui Kim petrece mult în compania bărbatului. Cei doi nu ezită să-și arate în public sentimentele pe care le au unul față de celălalt. Chiar și atunci când nu aplică filtre pe poze, Kourtney arată bine. Petrece multe ore în sala de sport și este cunoscut faptul că adoră să mănânce sănătos și să aibă un stil de viață echilibrat.

Deși are 42 de ani, silueta ei este impecabilă. Surorile Kardashian nu se sfiesc însă să-și arate imperfecțiunile, dar nici nu ezită să calce pragul medicului estetician atunci când simt nevoia de o schimbare. Dintre toate, Kourtney este poate cea mai discretă cu viața sa. Și Kendall stă cât poate de departe de lumina reflectoarelor, mai ales că nu vrea să-și expună foarte mult din viața personală în public.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kourtney Kardashian, fotografiată în timp ce stă peste Travis Baker, pe o barcă în Italia
Kourtney este cea mai mare dintre surorile Kardashian / Profimedia Images

Cum arată viața lui Kourtney Kardashian

Bruneta se iubește de ceva timp cu Travis Baker, iar cei doi își țin fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor. Mereu cu zâmbetul pe buze amândoi, Travis și Kourtney par foarte fericiți împreună. Au mers în multe vacanțe, chiar și alături de familie. Zvonuri despre o posibilă căsătorie au început să apară. Mulți spun că Travis pregătește ceva special pentru că îi place foarte mult să o impresioneze pe Kourtney. În ciuda tuturor zvonurilor, cei doi nici nu confirmă, nici nu infirmă speculațiile.

Reclamă

Kourtney este cea mai mare dintre surorile Kardashian. În vârstă de 42 de ani aceasta a devenit celebră în 2005 după ce a apărut în seria Filthy Rich: Cattle Drive. Doi ani mai târziu urma să devină una dintre imaginile centrale ale seriai Keeping Up With The Kardashian.

Kourtney are o linie de haine. De-a lungul timpului a apărut în mai multe show-uri televizate, iar banii i-a făcut după ce a acceptat să fie implicată în mai multe campanii. Faptul că mai mereu și-a asociat numeșe cu brand-uri de lux i-a adus sume mari de bani în conturi. Împreună cu sora sa, Kim, au apărut într-un nou serial de televiziune, Kourtney and Kim Take Miami care a început să se difuzeze din anul 2013. Fiind cea mai mare dintre surorile Kardashian, aceasta s-a aflat mai tot timpul sub atenția presei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×