Reclamă

Surorile Kardashian, povestea din spatele faimei lor

Surorile Kardashian au devenit foarte cunoscute încă din anul 2002. Acestea au debutat în televiziune în urma serialului care le-a consacrat întreaga familie. Keeping Up With Kardashian. Alături de mama lor, au creat un adevărat imperiu și se bucură de milioane de admiratori. Cu toate acestea, puțini știu care este povestea de viață din spatele faimei lor.

Publicat: 14 iulie 2021, 7:15

Celebritatea vine de cele mai multe ori cu un preț. În cazul de față, surorile Kardashian au fost nevoite să se expună constant în media după ce și-au făcut debutul în 2002. De atunci faima lor a continuat să crească zi de zi. Faima este dureroasă uneori, iar surorile Kardashian au aflat acest lucru de-a lungul carierei lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Surorile Kardashian, povestea din spatele faimei lor

Surorile Kardashian au devenit celebre cu ajutorul mamei lor, Kris Jenner. Aceasta este femeia care a reușit să construiască un adevărat imperiu și să aducă faima fiicelor sale la umrătorul nivel. Kris a fost căsătorită cu avocatul Robert Kardashian alături de care le-a avut pe Kourtney, Kim, Khloe și Robert Kardashian Jr.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fotografie de familie cu surorile Kardashian, Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian și Kendall Jenner la lansarea proprie colecții de haine din 2011
Surorile Kardashian au fost întotdeuna sprijinite de mama lor, Kris Jenner / Getty Images

După divorț s-a recăsătorit cu Bruce Jenner de unde au rezultat Kendall și Kylie. Jenner și-a dorit să creeze o lume ideală pentru copiii săiși a făcut tot posibilul pentru a le aduce în lumina reflectoarelor. Kris nu s-a ferit să-și expună viața.

Reclamă

Pe lângă show-ul de televiziune, aceasta a scris și o biografie intitulată Kris Jenner…and All Thinds Kardasian. Lansată în anul 2011, cartea a avut un real succes. Kris și-a calculat fiecare mișcare și a avut grijă întotdeuna de imaginea familie sale. O femeie puternică și determinată să obțină de la viață tot ceea ce-și dorește.

Kourtney Kardashian

Kourtney este cea mai mare dintre surorile Kardashian. În vârstă de 42 de ani aceasta a devenit celebră în 2005 după ce a apărut în seria Filthy Rich: Cattle Drive. Doi ani mai târziu urma să devină una dintre imaginile centrale ale seriai Keeping Up With The Kardashian.

Reclamă
Kourtney Kardashian pe covorul roșu cu părul prins într-un coc în vârful capului la Cipriani Wall Street în 2019
Kourtney este cea mai mare dintre surorile Kardashian / Getty Images

Aceasta deține împreună cu surorile ei o linie de haine. A apărut de-a lungul timpului în mai multe emisiuni, iar o parte din bani i-a câștigat din campaniile pe care le-a derulat. Aparțitia lui Kourtney în diferite reclame sau asocierea sa cu branduri de renume îi aduc anual venituri imense.

Împreună cu sora sa, Kim, au apărut într-un nou serial de televiziune, Kourtney and Kim Take Miami care a început să se difuzeze din anul 2013. Fiind cea mai mare dintre surorile Kardashian, aceasta s-a aflat mai tot timpul sub atenția presei.

Kourtney a avut o relație de lungă durată cu Scott Disick, iar cei doi au rămas cunoscuți pentru faptul că s-au despărțit și împăcat de mai multe ori de-a lungul relației.

Kim Kardashian

Cunoscută de milioane de oameni, Kim Kardashian și-a făcut prima dată debutul în 2002. De atunci faima sa a continuat să crească și a fost gestionată de către mama sa. Kim și-a construit o prezență semnificativă pe rețelele de socializare, unde este urmărită de fani din întreaga lume. Conform mai multor publicații Kim este cea mai cunoscută dintre surorile Kardashian.

Kim Kardashian, cu o ținută de miliardară, purtând un top de culoare neagră, langă un raft de cosmetice
Kim Kardashian participă la lansarea brandului KKW Beauty, în New York / Getty Images

Vedeta a devenit cunoscută mai ales pentru apariția în serialul Keeping Up With The Kardashians. Vedeta internațională nu s-a oprit doar aici, aceasta a lansat mai multe produse sub numele său, precum și o celebră linie de haine. În anul 2014, aceasta s-a căsătorit cu rapper-ul Kany West și împreună au avut patru copii. Kim nu s-a oprit aici.

Aceasta și-a început și cariera de actriță și a apărut în mai multe filme precum Disaster Movie și Deep în the Valley. În ultimii ani, Kim și-a dedicat întreaga atenție pentru a-și dezvolta propriul business, iar lucrurile apr să meargă perfect pentru ea.

În anul 2015, conform publicației Time, Kim s-a aflat în top 100 cei mai influenți oameni din lume. Din 2014 și până în prezent Kim a construit un adevărat imperiu cu ajutorul rețelelor de socializare.

Khloe Kardashian

La fel ca celelalte surori ale sale, Khloe Kardashian a atins culmile succesului în anul 2007 când a debutat în serialul familie. Succesul său a fost atât de mare încât alături de cealaltă sora a sa, Khloe a ajuns să participe la alte două serii de televiziune, Kourtney and Khloe Take Miami și Kourtney și Khloe Take The Hamptons.

Khloe a fost căsătorită cu un celebru jucător de baschet Lamar Odom. La scurt timp după ce s-au căsătorit au început să joace în propriul serial de televiziune, Khloe și Lamar. La fel ca surorile Kardashian mai mari, Khloe este implicată în industria modei. Ea deține alături de celelate două surori ale sale o linie de haine.

Khloe Kardashian zâmbelte și stă așezată pe o canapea îmbeăcată într-o rochie neagră mulată
Una dintre celebrele surori Kardashian a făcut publică o imagine cu vergeturile ei pe Instagram, însoțită de un mesaj cât se poate de pozitiv / Getty Images

În anul 2016, Khloe a găzduit propriul talk show, Kocktails with Khloe. Acesta a înregistrat un real succes. De-a lungul timpului s-au format mai multe controverse privind corpul lui Khloe.

Aceasta a fost acuzată în repetate rânduri că folosește mai multe aplicații pentru a-și edita fața și corpul, în cele din urmă Khloe a recunoscut faptul că folosește una din celebrele aplicații pentru a-și edita trăsăturile naturale.

Surorile Kardashian și familiile lor

Una dintre cele mai cunoscute figuri din cercul surorilor Kardashian este Kanye West. Acesta și-a crescut semnificativ popularitatea după ce a devenit soțul frumoasei Kim Kardashian.

Cei doi au împreună patru copii North, Saint, Chicago și Psalm, însă în prezent se află în plin prces de divorț. Deși relația lor pare că a luat sfârșit definitiv. Kim nu poate trece cu ușurință peste marea sa iubire. Aceasta și-a mărturisit sentimentele sincere față de Kanye în urmă cu puțin timp pe contul personal de Instagram.

Khloe Kardashian a suferit mult din iubire. Aceasta a avut mai multe relații eșuate până ce și-a găsit iubirea adevărată. După ce s-a întâlnit o perioadă cu rapper-ul French Montana, aceasta s-a reîntors la primele sale iubiri, jucătorii de baschet.

Khloe a început o relație cu jucătorul de baschet Tristan Thompson în 2016, iar în 2018, cei doi aveau împreună deja o fiică, True Thompson. Cei doi s-au despărțit definitiv în annul 2019, atunci când Khloe și-a confirmat faptul că soțul ei a înșelat-o pe parcursul sarcinii.

Kourtney Kardashian a avut parte de o poveste de dragoste mai liniștită. Ea și-a cunoscut soțul printr-un prieten comun și au început să se întâlneacă încă din 2005. Ea și Scott Disick au fost împreună și s-au despărțit de mai multe ori însă au împreună trei copii frumoși, Mason, Penelope și Reign Disick.

Relația celor doi s-a încheiat în cele din urmă în anul 2015. De atunci Kourtney s-a întâlnit cu mai multe personalități. Cele mai recente zvonuri afirmau faptul că de la începutul lunii ianuarie a acestui an are o relație cu muzicianul Travis Barker.

Cine este Rob Kardashian

Puțin sunt cei care știu că surorile Kardashian au și un frate. În vârstă de 34 de ani, Rob este fratele mai mic al celor trei surori. La fel ca ele și el a debutat la început în urma serialului televizat Keeping Up With The Kardashians. Cu toate acestea, Rob s-a făcut remarcat și pentru alte lucruri.

Acesta deține propria line de șosete și este implicat în mai multe afaceri cu brand-uri de renume. În anul 2011, Rob a luat parte la celebra competiție Dancing With The Stars unde a reușit să ajungă pe locul doi alături de partenera sa. De asmenea, Rob a absolvit la Universiattea din California și a obținut o licență în business.

Rob Kardashian purtând o cămașă albastră în timp ce stă pe un scaun și zâmbește la cameră la emisiunea Dancing With The Stars
Rob Kardashian a ajuns de mai multe ori la spital după ce a aflat că suferă de diabet / Getty Images

Rob s-a căsătorit cu celebrul fotomodel Blac Cyna în 2016. Cei doi au avut împreună o fetiță, însă relația nu a durat foarte mult, iar la scurt timp au divorțat. Tot în 2016, Rob a fost diagnosticat cu diabet. De atunci a fost internat de mai multe ori la spital din cauza acestei probleme.

Povestea surorilor Jenner

Surorile Kardashian au și alte două surori mai mici pe lângă fratele lor Rob. Kylie, de exemplu are doar 23 de ani. Ea este deja o cunoscută personalitate în social media, dar și o femeie de afaceri.

La fel ca surorile sale și-a început cariera în ruma serialului de televiziune Keeping Up with the Kardashians în 2007. Totuși, Kylie nu a vrut să se oprească aici și și-a deschis propria companie de produse cosmetice. La doar 14 ani deja colabora cu renumite brand-uri de haine și apărea în mai multe reviste și spoturi de publicitate, ea fiind totodată cea mai mmică dintre surorile Kardashian.

Modelul Kendall Jenner alături de sora ei Kylie Jenner pe covorul rășu în Los Angeles în 2015
Kendall și Kylie Jenner sunt la fel de cunoscute ca surorile lor, Kardashian / Getty Images

Nu e de mirare că tânara Kylie a reușit să-i atragă atenția renumitului rapper, Tyga. Cei doi se întâlneau încă de când tânăra avea doar 17 ani, dar și-au oficializat relația abia în momentul în care Kylie a împlinit 18 ani.

Kendall Jenner nu este nici ea departe de faima surorilor sale. Aceasta a intrat în modeling încă de la vârsta de 14 ani. Faima și celebritatea le-a atins în special atunci când s-a alăturat show-ului de televiziune al surorilor sale.

Acesta nu doar că s-a axat mai mult decât surorile sale pe cariera de model, dar a și lansat propria linie de ojă. Împreună cu suorile Kardaqshian deține mai multe afaceri care îi cresc averea anual. În plus, conform Forbes în anul 2015, ar fi avut o avere estimată la 4 milioane de dolari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×