Reclamă

Kanye West este un tată devotat. Cum a fost fotografiat artistul alături de copiii săi

În timp ce Kim Kardashian s-a aflat într-o excursie exclusivistă alături de câteva prietene în Italia, Kanye West a demonstrat că este un tată devotat. Artistul a fost surprins de către fotografi în aeroportul din Mexic. Kanye a lăsat de-o parte munca și s-a îngrijit de micuții lui.

Publicat: 5 iulie 2021, 7:36

Alături de cântăreț s-au aflat tot timpul copiii pe care îi are împreună cu fosta soție. Kanye a avut tot timpul grijă de ei și a fost atent ca aceștia să nu se plictisească în timp ce așteptau cursa către Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West este un tată devotat

Kanye West s-a implicat complet în îngrijirea copiilor săi. Artistul are alături de Kim Kardashian patru copii. North, Saint, Chicago și Psalm s-au bucurat de compania tatălui lor după ce și-au terminat vacanța în Mexic.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kanye West este un tată devotată și este alături de fiica sa North West în aeroportul din Mexic în timp ce așteaptă avionul pentru Los Angeles
Kanye West a avut grijă de copiii săi în timp ce Kim s-a aflat într-o excursie în Italia / Profimedia Images

Rapper-ul în vârstă de 44 ani a avut grijă de micuți în timp ce Kim Kardashian s-a aflat în Italia alături de căteva prietene. Chair dacă după divorțul de Kim a început să se vadă cu modelul rusesc Irina Shayk, Kanye West este în continuare un tată devotat.

Reclamă

Acesta și-a luat copiii într-o vacanță în Mexic și au petrecut câteva zile împreună. Deși pentru cei mici a fost o vacanță, pentru Kanye această excursie a implicat și câteva sarcini de lucru. Oamenii din staff-ul lui Kanye au fost fotografiați în timp ce cărau mai multe boxe și geamantane.

Toți cei patru copii au fost fotografiați alături de tatăl său. Atunci când a simțit că nu mai poate face față a apelat la telefonul mobil. Fotografii l-au surprins în timp ce-i oferea telefonul său lui North pentru a-i distrage atenția.

Kim Kardashian nu se simte pregătită pentru relații noi

Reclamă

În timp ce Kim Kardashian se afla într-o minunată vacanță în Italia alături de câteva prietene, Kanye West a fost nevoit să aibă grijă de copiii lor, demonstrând astfel că este un tată devotat. Kim trece printr-o perioadă destul de dificilă, conform declarațiilor apropiaților săi.

Chiar dacă fostul ei soț, Kanye și-a găsit iubirea în brațele altcuiva, Kim se teme să iubească din nou. Pentru a trece mai ușor peste această despărțire, a ales să plece câteva zile în minunata Italie.

În toată această perioadă, copiii cuplului s-au aflat în grija tatălui și au petrecut timpul împreună în Mexic. Kim a călătorit în Italia alături de prietenii săi printre care s-a numărat și modelul Kate Moss.

Împreună au explorat frumusețile orașelor și au celebrat cu evenimente private. Pe tot parscursul călătoriei, Kim a fost fotografiată în ținute elegante care să-i pună trupul parcă scupltat în evidență. Vedeta a ales să poarte o rochie albă, semi-trasparentă cu detalii de dantelă atunci când s-a aflat în vizită în Vatican. Kanye West este cu siguranță un tată devotat. Pe tot parcrusul excursie soției sale, el a stat alături de micuții lor. În ciuda fotografiilor superbe pe care Kim le-a postat pe contul personal de Instagram, sursele spun că vedeta trece cu greu peste despărțirea de fostul soț.

De altfel, mesajul emoționant pe care vedeta din Keeping Up With The Kardashians l-a postat în urmă cu puțin timp pe contul perosnal de Instagram demonstrează că sentimentele sale pentru Kanye încă sunt foarte puternice. Pentru aniversarea artistului, deși erau despărțiți, Kim a postat un mesaj public prin care să-și exprime iubirea pe care i-o va purta pentru totdeauna fostului său soț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×