Reclamă

kourtney kardashian

Kourtney Kardashian și Travis Barker în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 1 august 2022

Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au iubit pe o plajă din Montecito

Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au iubit sub privirile curioșilor pe o plajă din Montecito. Paparazii au profitat din plin de acest moment și au încercat să-i pozeze din toate unghiurile. Imaginile cu cei doi fac acum înconjurul internetului.
Reclamă
Kourtney și Travis, de mână, cu băuturi răcoritoare, pe o stradă din Malibu
Divertisment
// 14 iulie 2022

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au oferit atingeri tandre pe stradă. Cei doi au fost fotografiați în Malibu în ipostaze sexy

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au oferit atingeri tandre pe stradă. Se spune că momentele grele îi apropie pe oameni. Cei doi îndrăgostiți au apărut mai apropiați ca niciodată la aproape două săptămâni după ce rockerul s-a confruntat cu o problemă de sănătate.
Travis Barker, la un show de modă alături de Kourtney Kardashian
Divertisment
// 30 iunie 2022

Travis Barker a fost internat în spital. Soțul lui Kourtney Kardashian are pancreatită din cauza unei erori medicale

Travis Barker a fost internat în spital. Bateristul Blink-182 a fost văzut ducându-se la Centrul Medical Cedars-Sinai împreună cu soția sa, Kourtney Kardashian. Aceasta i-a fost alături în fiecare clipă.
Travis Barker alături de Kourtney Kardashian în timp ce participă împreună la Met Gala 2022
Știri
// 29 iunie 2022

Travis Barker a fost internat la un spital din Los Angeles. Kourtney Kardashian i-a stat tot timpul alături soțului său

Travis Barker a fost internat la un spital din Los Angeles. Artistul a fost însoțit tot timpul de soția sa, Kourtney Kardashian. Aceasta nu l-a scăpat o clipă din priviri și a încercat să-i fie alături în aceste momente dificile. Apropiații cuplului nu au făcut nicio declarație cu privire la motivul pentru care Barker a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Reclamă
Kourtney Kardashin și Travis Barker la Met Gala 2022
Divertisment
// 11 iunie 2022

Kourtney Kardashian a postat fotografii de la petrecerea organizată alături de Travis Barker. Cei doi au ales un cadru gotic

Kourtney Kardashian a postat câteva fotografii de la petrecerea organizată alături de soțul său, Travis Barker. Evenimentul a avut loc într-un cadru gotic. Vedeta internațională a adăugat și un mesaj pentru urmăritorii săi din mediul online. În descriere, Kourtney a scris: ”Romeo și Julieta”.
Kourtney Kardashian și Travis Barker, împreună la Met Gala 2022
Divertisment
// 23 mai 2022

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Italia. Primele imagini de la ceremonia fastuoasă

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Italia. Nunta celor doi a avut loc pe 22 mai și este de fapt căsătoria legală a lui Kourtney și Travis. Cei doi s-au mai căsătorit pe 15 mai în Santa Barbara, dar și într-o capelă din Las Vegas în aprilie.
Kourtney Kardashian alături de Travis Barker în timp ce iau parte la Premiile Grammy 2022
Divertisment
// 17 mai 2022

Kourtney Kardashian a publicat o serie de fotografii de la nunta sa cu Travis Barker. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în Santa Barbara

Kourtney Kardashian a publicat o serie de fotografii de la nunta sa cu Travis Barker. Vedeta internațională s-a căsătorit într-o ceremonie restrânsă în Santa Barbara. La eveniment au luat parte membrii familiei și câțiva prieteni apropiați ai cuplului.
Kourtney Kardashian și Travis Barker în timp ce pozează la Met Gala 2022
Divertisment
// 16 mai 2022

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Santa Barbara. Ce au declarat apropiații cuplului despre marele moment

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Santa Barbara. Apropiații cuplului au oferit mai multe informații despre cum s-a desfășurat evenimentul emoționant. Travis și Kourtney Kardashian sunt deja logodiți din luna octombrie a anului 2021.
Kourtney și Travis, la Met Gala 2022, iar vedeta are inelul de logodnă pe mână
Divertisment
// 12 mai 2022

Kourtney Kardashian și-a stricat inelul de logodnă. Bijuteria primită de la Travis Barker costă 1 milion de dolari

PageSix a numit acest episod „o gafă strălucitoare”. Într-unul dintre episoadele „The Kardashians” sora cea mare a familiei a fost pionul principal. Kourtney Kardashian și-a stricat inelul de logodnă. Aceasta a dezvăluit că a călcat și a rupt bijuteria estimată la un milion de dolari primită de la logodnicul Travis Barker.
Kourtney Kardashian, la o conferință de presă, în timp ce explică ceva
Divertisment
// 1 februarie 2022

Kourtney Kardashian a purtat o ținută îndrăzneață. Rochia scurtă în care a făcut o ședință foto incendiară

Kourtney Kardashian a purtat o ținută îndrăzneață care a ridicat gradele în termometre. Vedeta de reality show în vârstă de 42 de ani a îmbrăcat o gamă largă de piese vestimentare. Tematica aleasă a lăsat puțin imaginației. Ședința foto a avut loc în Hollywood Hills.
Kourtney Kardashian și Travis Barker, la MTV Video Music Awards 2021
Divertisment
// 19 noiembrie 2021

Kourtney Kardashian i-a cumpărat o mașină lui Travis Barker: „Mașina lui de vis”

„Când fata visurilor tale îți aduce mașina visurilor tale”, a scris Travis Barker la descrierea unor imagini alb-negru care îl arată lângă un Buick clasic și logodnica sa. Cu alte cuvinte, Kourtney Kardashian i-a cumpărat o mașină lui Travis Barker. Nu este una oarecare, este cea pe care și-o dorea. Bărbatul a împlinit 46 de ani.
Travis Barker, o sărută pe Kourtney Kardashian pe covorul roșu, la un eveniment monden
Divertisment
// 18 octombrie 2021

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit. Imagini spectaculoase de la cererea în căsătorie

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit este vestea care a luat cu asalt presa tabloidă din întreaga lume. Se pare că vedeta va merge la altar cu nimeni altul decât controversatul ei iubit, după doar câteva luni de la începutul relației lor.
Kourtney Kardashian ș Travis Baker, de mână, în Italia, la plajă
Divertisment
// 2 septembrie 2021

Kourtney Kardashian e în vacanță cu iubitul său. Travis Barker se bucură de răsfăț total

Kourtney Kardashian e în vacanță cu iubitul ei. Vedeta Keeping Up With The Kardashian se află alături de Travis Barker în Italia, pe un iaht în Liguria. Cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice, iar fotografii au publicat pozele.
Surorile Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian și Kourtney Kardashian în timp ce stau pe scaune și sunt îmbrăcate elegant la un eveniment public din anul 2014
Divertisment
// 14 iulie 2021

Surorile Kardashian, povestea din spatele faimei lor

Surorile Kardashian au devenit foarte cunoscute încă din anul 2002. Acestea au debutat în televiziune în urma serialului care le-a consacrat întreaga familie. Keeping Up With Kardashian. Alături de mama lor, au creat un adevărat imperiu și se bucură de milioane de admiratori. Cu toate acestea, puțini știu care este povestea de viață din spatele faimei lor.
×