Reclamă

Kourtney Kardashian și Travis Barker au stabilit un set de reguli în cuplu. Ce trebuie să respecte reciproc

Kourtney Kardashian și Travis Barker au stabilit un set de reguli în cuplu. Cei doi și-au început relația în 2021, dar sunt deja printre cele mai solide cupluri. Cei doi sunt peste tot împreună, dar se pare că acest lucru nu a venit de la sine.

Publicat: 6 octombrie 2022, 6:20

Cele două vedete și-au văzut de relația lor. Au făcut ceea ce au simțit în ciuda speculațiilor din jurul lor. Chiar dacă și în ziua nunții au fost criticați, se pare că cei doi nu ascultă părerile celor din jur. Își trăiesc povestea de iubire așa cum consideră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian și Travis Barker au stabilit un set de reguli

Este nevoie de timp, răbdare și multă înțelegere din ambele părți pentru ca relația să funcționeze. Kardashian și Barker își mențin relația puternică sunt printr-un set de reguli pe care amândoi s-au angajat să le respecte, scrie yourtango.com.

Iată regulile pe care le urmează Kourtney Kardashian și Travis Barker în relația lor.

Să-și iubească reciproc copiii

Scenele din „The Kardashians” îi arată pe Barker și Kardashian petrecând mult timp de calitate unul cu copiii celuilalt. Atât Kardashian, cât și Barker au intrat în relația cu copii din relațiile anterioare.

Reclamă
Kourtney Kardashian alături de Travis Barker în timp ce iau parte la Premiile Grammy 2022
Kourtney Kardashian a publicat o serie de fotografii de la nunta sa cu Travis Barker. Vedeta internațională s-a căsătorit într-o ceremonie restrânsă / Getty Images

Kardashian are trei copii din relația cu fostul ei iubit, Scott Disick. Pe Mason în vârstă de 12 ani, Penelope în vârstă de 10 ani și Reign, în vârstă de 7 ani. Barker are doi copii cu fosta sa soție Shanna Moakler. Landon, în vârstă de 18 ani, și Alabama, în vârstă de 16 ani. De asemenea, acesta este super implicat în viața fiicei sale vitrege în vârstă de 23 de ani, Atiana, din relația anterioară a lui Moakler.

Cei doi sunt de acord că este important să fie copărinți de dragul copiilor lor.

Reclamă

Nu vorbesc urât despre foștii lor

Cu o familie atât de mare, cei doi au pus în aplicare o regulă importantă pentru a ajuta la menținerea relațiilor cu foștii parteneri, de dragul copiilor. Nu-i vorbesc de rău pe partenerii lor anteriori.

„Nu vorbesc deloc despre Shanna Moakler și niciunul dintre ei nu vrea. Kourtney nu este genul de persoană care să o aducă pe Shanna în fața copiilor ei”, a declarat o sursă pentru Hollywoodlife.

„Travis a creat o regulă pentru copii. Nu au voie să discute despre nimic din ce se întâmplă între tatăl lor și Kourtney cu Shanna. Au fost de acord cu asta”.

Travis și Kourtney urmează un stil de viață strict vegan

În timp ce Barker este cel mai strict vegan dintre cei doi, Kardashian a spus cum stilul lui de viață a împins-o în călătoria ei de sănătate și bunăstare. Pentru a ajuta la promovarea campaniei lor cu Daring, un brand de alimente vegane, cei doi au vorbit cu VegNews.

„Am fost într-o călătorie de sănătate și bunăstare în ultimii 13 ani, ceea ce m-a făcut să fiu foarte conștient de ceea ce am pus în corpul meu și al copiilor mei”, a spus Kardashian.

„Nu sunt complet vegană, dar Travis m-a ajutat să țin o dietă pe bază de plante, ceea ce este mult mai ușor cu Daring”.

Barker a vorbit și el despre regimul său vegan. „Nu am mâncat carne de la 13 ani, așa că proteinele vegetale foarte bune sunt importante pentru mine”, a spus Barker.

Au dus iubirea la un alt nivel

Înainte ca cei doi să se căsătorească, cei doi făceau titluri în presă pentru relația lor foarte deschisă. Dar se pare că există un motiv pentru care fac asta.

„Sunt o persoană timidă, dar m-a ajutat atât de mult să fiu prezentă și să mă prefac că nimeni altcineva nu este acolo”, a spus Kardashian într-un interviu pentru Elle pentru a ajuta la promovarea „The Kardashians”.

Kourtney Kardashian, fotografiată în timp ce stă peste Travis Baker, pe o barcă în Italia
Kourtney este cea mai mare dintre surorile Kardashian / Profimedia Images

„Mă ajută cu adevărat să rămân în prezent și să mă concentrez pe ceea ce este important”.

În serial, ea mai menționează cum preferă ca copiii ei să vadă acest exemplu de dragoste. Sora ei Khloe este de acord.

„Și cred că este un lucru frumos. Adică, am fost crescuți cu părinți cu adevărat afectuoși și, cred că este frumos ca oamenii să vadă dragoste și afecțiune”, a spus Khloé. Kourtney Kardashian și Travis Barker au stabilit un set de reguli pentru ca povestea lor să funcționeze.

Travis trebuie să-i respecte pe părinții lui Kourtney

Barker pare să aibă o legătură strânsă cu Kris Jenner, dar nu a fost singurul părinte la care a căutat aprobare. Înainte ca cei doi să se căsătorească, s-a aflat că Barker a întrebat-o atât pe Jenner, cât și pe regretatul ei soț, Robert Kardashian Sr.

Într-un episod din The Kardashians, difuzat pe 27 aprilie, Jenner a dezvăluit că Barker a mers la mormântul răposatului ei soț pentru a cere permisiunea de a se căsători cu fiica lui.

„El a venit și i-a cerut mâna în căsătorie. Și am spus, literalmente, vreau să plâng acum. A fost atât de dulce și atât de tandru. Și apoi a spus că a mers la mormântul tatălui tău și l-a întrebat pe tatăl tău”, a dezvăluit Kris.

Nu pot lua mass-media prea în serios

Când ești în lumina reflectoarelor la fel de mult cum sunt aceștia doi, uneori poate fi greu să se scrie în mod constant despre tine. Cu toate acestea, Kardashian a dezvăluit într-un interviu pentru E! VNews că cei doi pot râde împreună despre ceea ce se speculează în presă.

„Îmi place numele Kravis. Uneori ne referim unul la celălalt drept Kravis”, a spus ea. Kourtney Kardashian și Travis Barker au stabilit un set de reguli tocmai ca să supraviețuiască presiunii din jurul lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×