Reclamă

Travis Barker

Kourtney Kardashin și Travis Barker la Met Gala 2022
Divertisment
// 11 iunie 2022

Kourtney Kardashian a postat fotografii de la petrecerea organizată alături de Travis Barker. Cei doi au ales un cadru gotic

Kourtney Kardashian a postat câteva fotografii de la petrecerea organizată alături de soțul său, Travis Barker. Evenimentul a avut loc într-un cadru gotic. Vedeta internațională a adăugat și un mesaj pentru urmăritorii săi din mediul online. În descriere, Kourtney a scris: ”Romeo și Julieta”.
Reclamă
Kourtney Kardashian și Travis Barker, împreună la Met Gala 2022
Divertisment
// 23 mai 2022

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Italia. Primele imagini de la ceremonia fastuoasă

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Italia. Nunta celor doi a avut loc pe 22 mai și este de fapt căsătoria legală a lui Kourtney și Travis. Cei doi s-au mai căsătorit pe 15 mai în Santa Barbara, dar și într-o capelă din Las Vegas în aprilie.
Kourtney Kardashian alături de Travis Barker în timp ce iau parte la Premiile Grammy 2022
Divertisment
// 17 mai 2022

Kourtney Kardashian a publicat o serie de fotografii de la nunta sa cu Travis Barker. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în Santa Barbara

Kourtney Kardashian a publicat o serie de fotografii de la nunta sa cu Travis Barker. Vedeta internațională s-a căsătorit într-o ceremonie restrânsă în Santa Barbara. La eveniment au luat parte membrii familiei și câțiva prieteni apropiați ai cuplului.
Kourtney Kardashian și Travis Barker în timp ce pozează la Met Gala 2022
Divertisment
// 16 mai 2022

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Santa Barbara. Ce au declarat apropiații cuplului despre marele moment

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Santa Barbara. Apropiații cuplului au oferit mai multe informații despre cum s-a desfășurat evenimentul emoționant. Travis și Kourtney Kardashian sunt deja logodiți din luna octombrie a anului 2021.
Reclamă
Kourtney și Travis, la Met Gala 2022, iar vedeta are inelul de logodnă pe mână
Divertisment
// 12 mai 2022

Kourtney Kardashian și-a stricat inelul de logodnă. Bijuteria primită de la Travis Barker costă 1 milion de dolari

PageSix a numit acest episod „o gafă strălucitoare”. Într-unul dintre episoadele „The Kardashians” sora cea mare a familiei a fost pionul principal. Kourtney Kardashian și-a stricat inelul de logodnă. Aceasta a dezvăluit că a călcat și a rupt bijuteria estimată la un milion de dolari primită de la logodnicul Travis Barker.
Kourtney Kardashian, la o conferință de presă, în timp ce explică ceva
Divertisment
// 1 februarie 2022

Kourtney Kardashian a purtat o ținută îndrăzneață. Rochia scurtă în care a făcut o ședință foto incendiară

Kourtney Kardashian a purtat o ținută îndrăzneață care a ridicat gradele în termometre. Vedeta de reality show în vârstă de 42 de ani a îmbrăcat o gamă largă de piese vestimentare. Tematica aleasă a lăsat puțin imaginației. Ședința foto a avut loc în Hollywood Hills.
Kourtney Kardashian și Travis Barker, la MTV Video Music Awards 2021
Divertisment
// 19 noiembrie 2021

Kourtney Kardashian i-a cumpărat o mașină lui Travis Barker: „Mașina lui de vis”

„Când fata visurilor tale îți aduce mașina visurilor tale”, a scris Travis Barker la descrierea unor imagini alb-negru care îl arată lângă un Buick clasic și logodnica sa. Cu alte cuvinte, Kourtney Kardashian i-a cumpărat o mașină lui Travis Barker. Nu este una oarecare, este cea pe care și-o dorea. Bărbatul a împlinit 46 de ani.
Travis Barker, o sărută pe Kourtney Kardashian pe covorul roșu, la un eveniment monden
Divertisment
// 18 octombrie 2021

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit. Imagini spectaculoase de la cererea în căsătorie

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit este vestea care a luat cu asalt presa tabloidă din întreaga lume. Se pare că vedeta va merge la altar cu nimeni altul decât controversatul ei iubit, după doar câteva luni de la începutul relației lor.
×