Reclamă

Vedeta care a trecut prin „5 fertilizări in vitro eșuate” înainte de a rămâne însărcinată. Cum și-a găsit puterea să lupte pentru a avea un copil

Vedeta care a trecut prin „5 fertilizări in vitro eșuate” înainte de a rămâne însărcinată s-a deschis acum în fața fanilor. După ce a devenit mamă din nou, Kourtney Kardashian a dezvăluit că a trecut prin eșecuri multiple și trei prelevări de ovule înainte ca ea și Travis Barker să-l conceapă pe fiul lor, Rocky.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 mai 2024, 8:08

Ea a dezvăluit aceste experiențe persoanele ca răspuns la întrebarea unui fan. Vedeta a fost întrebată cum și-a găsit „puterea de a continua” în mijlocul acestor lupte cu propriul corp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care a trecut prin „5 fertilizări in vitro eșuate”

„M-am oprit după un an de încercări cu 5 cicluri de FIV eșuate și 3 prelevări de ovule. Corpul meu s-a relaxat. Am crezut în planul lui Dumnezeu pentru viața mea”, a scris fondatorul Poosh pe Instagram Story.

„O mulțime de rugăciuni pentru orice a fost menit să fie pentru noi”, a continuat ea. „De asemenea, o mulțime de schimbări pentru a avea eu o sănătate mai bună. 🙏🏻❤️.”

Încurajând persoana care i-a scris mesajul, care a spus că a trecut prin cinci fertilizări in vitro, Kardashian, 45 de ani, a adăugat: „Știu cât de greu este să simți că nu încerci. Dar să crezi în planul lui Dumnezeu și să spui rugăciunile tale este atât de puternic. Toate cele bune!”

Kourtney Kardashian și Barker, în vârstă de 48 de ani, au reușit în cele din urmă să aibă primul lor copil împreună în noiembrie 2023.

Reclamă

Cei doi au fost destul de deschiși în ceea ce privește călătoria lor de concepție încă de la început. Kourtney și Travis au vorbit în timpul sezonului de premieră al filmului „The Kardashians” că încercau să conceapă.

Cei doi soți au încercat toate metodele pentru a avea un copil

Cuplul, care s-a căsătorit într-un tribunal din Santa Barbara, California, în mai 2022, a fost deschis și în privința modalităților mai puțin acceptate prin care au încercat să-și amplifice șansele de a avea un copil.

Reclamă

În timpul sezonului 1 din „The Kardashians”, de exemplu, Kardashian a spus că medicul ei i-a sugerat să bea sperma soțului ei de patru ori pe săptămână.

Până în decembrie 2022, ea și Barker au confirmat în serialul reality de succes că au luat o pauză de la FIV. Mai târziu, ei au spus că vor încerca să conceapă natural.

După ce a suferit o „operație fetală urgentă” care i-a salvat viața lui Rocky în septembrie, Kardashian a născut un băiețel sănătos. Ea a continuat să descrie maternitatea drept „cea mai importantă slujbă din lume”.

Rocky s-a alăturat celor trei copii ai lui Kardashian pe care îi împarte cu fostul ei partener, Scott Disick. Mason, de 14 ani, Penelope, de 11 ani și Reign, de 9 ani sunt copii lui Kourtney.

Barker, între timp, îi are pe Landon, de 20 de ani, și pe Alabama, de 18 ani. Cei doi sunt din relația cu fosta soție Shanna Moakler. De asemenea, a crescut și rămâne apropiat de fiica Atiana, de 25 de ani, dintr-o relație anterioară.

Amândoi au spus încă de la începutul relației că își doresc să aibă o familie frumoasă și fericită împreună. Deși aveau amândoi copii din relații anterioare, un copil al lor este cea mai mare împlinire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
4
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
5
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
PARTENERI
×