Reclamă

Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au iubit pe o plajă din Montecito

Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au iubit sub privirile curioșilor pe o plajă din Montecito. Paparazii au profitat din plin de acest moment și au încercat să-i pozeze din toate unghiurile. Imaginile cu cei doi fac acum înconjurul internetului.

Publicat: 1 august 2022, 7:00

Kortney Kardashian și soțul său sunt deseori văzuți în ipostaze tandre. Dragostea lor este atât de mare încât cei doi se abțin cu greu în public. De cele mai multe ori admiratorii îi surprind în timp ce își oferă săruturi pasionale și atingeri tandre. De data aceasta au făcut un adevărat spectacol pe o plajă în mijlocul zilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost surprinși în ipostaze tandre

Kourtney și Kardashian și Travis Barker s-au bucurat de timpul liber și au ieșit la o plimbare romantică. Cei doi au ales să se plimbe pe o plajă din Montecito. Îndrăgostiții și-au amintit cu plăcere de momentul în care s-au logodit.

Vezi mai multe imagini cu Kourtney Kardashian și Travis Barker în Galeria Foto!

Kourtney Kardashian și Travis Barker în timp ce se plimbă de mână pe o plajă din Montecito
Kourtney și Kardashian și Travis Barker s-au bucurat de timpul liber și au ieși la o plimbare romantică / Profimedia Images

Travis a cerut-o pe Kourtney în căsătorie într-un cadru romantic. Artistul a ales plaja pe care s-au plimbat recent pentru a-i pune marea întrebare. Imaginile cu sutele de trandafiri care au fost aduși pe plajă i-au impresionat atunci pe fanii din lumea întreagă.

Reclamă

La aproape nouă luni de când s-au logodit, cei doi îndrăgostiți s-au întors pe plaja din Montecito. Kourtney și Travis au reușit între timp să se căsătorească, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. În imaginile surprinse de fotografi se poate observa că cei doi se iubesc la fel de puternic ca la început.

Pentru plimbarea romantică vedeta internațională a ales o rochie din mătase la care a asortat o pereche de bocanci. Aceasta și-a ținut tot timpul iubitul de mână. La un moment dat au decis să se întindă pe plajă și să-și ofere atingeri tandre.

Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost surprinși în ipostaze tandre într-un cadru romantic și într-un loc plin de amintiri frumoase pentru ei. 

Reclamă

Cum decurge povestea de dragoste dintre Kourtney Kardashian și Travis Barker

Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost surprinși în ipostaze tandre pe plaja pe care s-au logodit în luna octombrie a anului trecut. Cei doi îndrăgostiți au rememorat momentele frumoase și s-au bucurat de povestea de dragoste pe care o au în prezent.

Kourtney și Travis demonstrează că dragostea lor este mai presus de orice. Cei doi și-au început povestea mai întâi ca buni prieteni. După ce au fost prieteni buni pentru mai mulți ani, cei doi s-au apropiat în timpul unei vacanțe petrecute împreună în luna ianuarie a anului 2021. 

Publicațiile internaționale spun că Travis și Kourtney se cunoșteau încă din anul 2015. Timpul a demonstrat că iubirea lor este puternic, iar la scurt timp s-au logodit. Căsătoria dintre Kourtney și Travis a avut loc în luna mai a anului 2022. La aceasta au luat parte doar apropiații cuplului și membrii familiei celor doi.

Kourtney a fost cea care a postat mai multe imagini de la marele moment. Vedeta obișnuiește să-și țină fanii din lumea întreagă la curent cu viața sa. Acesta postează deseori fotografii pe rețelele sociale. De data aceasta a distribuit și câteva imagini din weekendul romantic petrecut alături de Travis.

În descrierea acestora Kourtney a scris ”a fost cândva un weekend”. Soțul vedetei i-a lăsat la rândul său un mesaj emoționant în secțiunea de comentarii. Travis a scris: ”nu vreau să mă opresc vreodată din a-mi face amintiri alături de tine”.

Cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și par mai fericiți ca niciodată unul în brațele celuilalt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×