Reclamă

Kourtney Kardashian a publicat o serie de fotografii de la nunta sa cu Travis Barker. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în Santa Barbara

Kourtney Kardashian a publicat o serie de fotografii de la nunta sa cu Travis Barker. Vedeta internațională s-a căsătorit într-o ceremonie restrânsă în Santa Barbara. La eveniment au luat parte membrii familiei și câțiva prieteni apropiați ai cuplului.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 mai 2022, 12:01

Kourtney a vrut să țină secret faptul că s-a căsătorit. Un apropiat al vedetei a fost cel care a făcut publică vestea în urmă cu o zi. Conform aceleiași surse, cuplul ar urma să organizeze cununia religioasă în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian a publicat o serie de fotografii de la nunta sa cu Travis Barker

Familia Kardashian a avut un nou motiv de sărbătoare. Kourtney și Travis și-au unit destinele, iar acum sunt căsătoriți în mod legal. Cei doi au mai ”exersat căsătoria” într-o Capelă din Las Vegas.

Vezi mai multe imagini cu Kourtney Kardashian și Travis Barker în Galeria Foto!

Ceremonia, oficializată de un bărbat costumat în Elvis Presley, nu le-a adus celor doi un certificat legal de căsătorie.

Reclamă

Așadar, Kourtney și Travis au decis să facă marele pas în Santa Barbara într-un cadru intim și restrâns. Kourtney Kardashian a publicat și o serie de fotografii de la nunta sa.

Prima imagine îi înfățișează pe cei doi îndrăgostiți în timp ce se sărut într-o mașină pe care se află mesajul ”proaspăt căsătoriți”. Pentru marele eveniment, Kourtney a purtat o rochie albă, mulată și o eșarfă delicată pe cap.

Travis a optat pentru un costum elegant în timp ce s-a lăsat fotografiat alături de soția sa. Sesiunea foto i-a surprins pe cei doi într-o atmosferă desprinsă din epoca plină de glamour de la Hollywood. Cei doi îndrăgostiți au părut desrpinși dintr-un film din anii 1950.

Reclamă

Alături de caruselul de fotografii s-a aflat mesajul ”până ce moartea ne va despărți”. Kourtney și Travis sunt deciși să-și petreacă viitorul împreună și să formeze împreună o familie fericită.

Ce planuri au Kourtney și Travis pentru ceremonia religioasă de căsătorie

Kourtney și Travis s-au logodit în luna octombrie a anului trecut. Cei doi îndrăgostiți au știut încă de la început ce își doresc de la viitorul lor și au luptat mereu unul lângă celălalt. Deși s-au logodit la mai puțin de un an după ce s-au cunoscut, acest lucru nu a fost niciodată un impediment pentru ei.

De altfel, Kourtney și-a stricat recent inelul de logodnă. Vedeta a călcat din greșeală pe acesta. Un apropiat al cuplului a oferit mai multe detalii privind planurile de viitor ale cuplului.

”S-au căsătorit înainte de a face ceremonia religioasă. Aceasta va avea loc în italia. Ceremonia religioasă urmează să aibă parte foarte curând. Toate detaliile sunt deja puse la punct, iar întreaga familie este entuziasmată să ia parte la un moment atât de important pentru ei”.

La cununia civilă au fost prezenți câțiva membrii ai familie și prietenii apropiați. Printre invitați s-a aflat Mary Jo Campbell, bunica lui Kourtney și Randy, tatăl lui Barker. Cuplul nu a confirmat încă detaliile privind organizarea unei petreceri mai mari. Rămâne de văzut dacă aceștia vor alege să mai organizeze o petrecere unde să extindă lista invitaților.

Kris Jenner, mama vedetei, a declarat în trecut că are deja detaliile privind nunta fiicei sale, însă aceasta i-ar fi interzis mamei sale să dezvăluie amănuntele public. Kortney și Travis nu au anunțat oficial unde va avea loc ceremonia religioasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×