Reclamă

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit. Imagini spectaculoase de la cererea în căsătorie

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit este vestea care a luat cu asalt presa tabloidă din întreaga lume. Se pare că vedeta va merge la altar cu nimeni altul decât controversatul ei iubit, după doar câteva luni de la începutul relației lor.

Publicat: 18 octombrie 2021, 12:10

Bateristul Blink-182 a îngenunchiat pe plaja unui hotel din Montecito în fața iubitei sale. Acesta a cerut exclusivitate pentru zona pe care a ales-o pentru a-și cere iubita în căsătorie, scrie TMZ. Răspunsul vedetei Keeping Up with the Kardashians a fost desigur, DA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit

După o relație de câteva luni, cei doi s-au hotărât să facă pasul următor. Au decis să-și ducă relația la un alt nivel. Alături de ei, la momentul cererii în căsătorie, le-au fost cele mai apropiate persoane, dar și câțiva membrii ai familiei. Travis a cerut un aranjament special din trandafiri roșii, chiar acolo, pe plajă.

Kourtney a fost vizibil emoționată și entuziasmată de surpriză. Fotografii au surprins momentul în care vedeta sare în brațele iubitului ei. Vestea că s-au logodit a luat pe toată lumea prin surprindere pentru că au o relație care a începutul acestui an. Deși au fost prieteni mulți ani înainte să devină un cuplu, totul a decurs foarte rapid între ei. Acum sunt pe cale să ajungă în fața altarului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Cei doi nu s-au ferit de fotografi. În ultimul timp au fost fotografiați mai mereu împreună, în diverse vacanțe. Au mers împreună la Disneyland, în New York, în Italia și în multe alte locuri în care iubirea lor a crescut pe zi ce trece.

Travis a declarat recent că „pentru totdeauna” nu este un cuvânt suficient pentru a descrie ceea ce simte față de Kourtney. În mod clar, TMZ spune că avea în plan să o ceară în căsătorie. Acum, deja bat clopote de nuntă.

Cum este de fapt Kourtney Kardashian

Reclamă

Kourtney pare extrem de fericită în brațele lui Travis Barker. Sora lui Kim petrece mult timp în compania bărbatului. Nu ezită nicio secundă să-i ofere clipe de tandrețe chiar și în public. Un lucru este de remarcat. Chiar și atunci când nu aplică filtre pe poze, Kourtney arată bine. Petrece multe ore în sala de sport și este cunoscut faptul că adoră să mănânce sănătos și să aibă un stil de viață echilibrat.

Deși are 42 de ani, silueta ei este impecabilă. Surorile Kardashian nu se sfiesc însă să-și arate imperfecțiunile. Cu toate acestea, nici nu ezită să calce pragul medicului estetician atunci când simt nevoia de o schimbare. Dintre toate, Kourtney este poate cea mai discretă cu viața sa. Și Kendall stă cât poate de departe de lumina reflectoarelor, mai ales că nu vrea să-și expună foarte mult din viața personală în public.

Kourtney este cea mai mare dintre surorile Kardashian. În vârstă de 42 de ani aceasta a devenit celebră în 2005 după ce a apărut în seria Filthy Rich: Cattle Drive. Doi ani mai târziu urma să devină una dintre imaginile centrale ale seriai Keeping Up With The Kardashian.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×