Reclamă

Kim Kardashian și Stephanie Shepherd au făcut spectacol la plajă. Vedetele nu au trecut neobservate

Kim Kardashian și Stephanie Shepherd au făzut spectacol la plajă în Malibu. Cele două sunt bune prietene, iar Stephanie Shepherd Suganam chiar i-a fost asistent personal în trecut.

Publicat: 30 septembrie 2021, 8:11 / Actualizat: 30 septembrie 2021, 14:03

Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a fost văzută într-un bikini negru, cu sutien fără bretele și o șapcă. Aceasta s-a bucurat de vremea frumoasă și a profitat din plin pentru a face multe poze. Suganami a mers, de asemenea, cu un costum de baie negru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și Stephanie Shepherd au făzut spectacol la plajă

Suganami a venit în viața lui Kim Kardashian în calitate de asistent executiv al vedetei în 2013. În cele din urmă a ajuns să devină COO al companiei sale, Kardashian West Brands. Vedeta a rupt legăturile comerciale cu Shepherd la sfârșitul anului 2017, după ce se pare că a dat în vileag prea multe secrete de familie în interviuri, scrie PageSix.

Relația dintre cele două pare bună acum. Steph a publicat mai multe poze cu Kim în timpul verii și chiar a primit o geantă în valoare de 25 000 de dolari de la vedeta de reality-show, cu ocazia zilei sale de naștere.

Zilele de relaxare în Malibu au venit după ce fondatorea KKW Beauty a fost supusă unui val uriaș de acuzații. Aceasta ar fi furat o ședință foto de sub nasul unei alte vedete pentru campania SKIMS unde într-un final au participat Kourtney Katdashian și Megan Fox.

Reclamă

Kim Kardashian a mai avut parte de acuzații și după ce a anunțat că va apărea în calitate de prezentatoare în emisiunea „Saturday Night Live” (NBC), pe 9 octombrie: „Imposibil să mai dau înapoi acum! Voi prezenta SNL!”, a scris, pe Twitter, Kardashian.

Debra Messing este cea care a luat atitudine atunci.

„De ce Kim Kardashian? Vreau să zic, știu că este o vedetă, dar SNL are, în general, gazde care sunt artiști, care sunt acolo pentru a promova un film, o emisiune TV sau lansarea unui album”, a postat Messing pe Twitter la aflarea știrii.

Reclamă

Coafura lui Kim Kardashian costă zeci de mii de dolari

Kim Kardashian a fost în atenția presei recent și cu coafura pe care a purtat-o la Met Gala 2021. Părul vedetei a fost stilizat de de către celebrul hairstylist, Chris Appleton și a costat 10 000 de dolari. Extensia de 190 de cm a fost un detaliu care a atras atenția tuturor la marele eveniment.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Părul lui Kim Kardashian la Met Gala 2021 în timp ce urcă pe scări și poartă o ținută neagră
Pentru realizarea cozii de cal s-a folosit o extensie de păr de aproximativ 190 cm lungime / Getty Images

Kim Kardashian se numără printre vedetele care nu se uită la bani atunci când vine vorba despre a obține un look impresionant. Apariția sa la Met Gala 2021 a atras privirile tuturor. Kim a reușit să țină primele pagini ale presei pentru o perioadă mare de timp.

Coada de cal de 190 cm lungime a venit în completarea trenei lungi pe care vedeta a purtat-o. Procesul a durat câteva ore, iar imaginea finală a fost una de milioane. Nu doar părul lui Kim Kardashian a necesitat o atenție deosebită. Deși a purtat o ținută care i-a acoperit în întregime fața, vedeta internațională nu a renunțat o clipă la imaginea care a consacrat-o. În ciuda măștii, Kim a avut grijă să fie machiată pentru evenimentul de la Met Gala 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×