Reclamă

Kylie Jenner a purtat un costum transparent. Cum arată vedeta după ce a anunțat că urmează să devină mamă

Kylie Jenner și-a surprins complet fanii atunci când a purtat un costum transparent din dantelă neagră. Vedeta internațională care a anunțat recent că așteaptă un copil a decis să-și lase burtica de gravidă la vedere. Fotografii au profitat și ei de moment și au surprins-o din toate unghiurile.

Publicat: 13 septembrie 2021, 7:04

Dacă la prima sarcină Kylie Jenner a stat ascunsă de ochii curioșilor, acum pare dispusă să arate tot. În cea mai recentă apariție a sa, Kylie a purtat un costum care i-a pus perfect în evidență burtica de gravidă. Se pare că sarcina sa avansează destul de armonios, iar Kylie se bucură să împărtășească acest moment cu fanii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner a purtat un costum transparent

După ce și-a confirmat sarcina prin intermediul unui videoclip emoționant pe contul personal de Instagram, Kylie Jenner a început să se afișeze în ținute îndrăznețe. Vedeta nu se teme să lasă la vedere burtica de graviduță. Cea mai mică dintre surorile Kardashian-Jenner se bucură în prezent de toată atenția celor din jur.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kylie Jenner a purtat un costum transparent cu dantelă neagră și un palton negru în timp ce a mers la o întâlnire cu sora sa mai amre, Kim Kardashian
Kylie Jenner și-a susprins complet fanii când a apărut un costumul transparent din dantelă / Profimedia Images

Ea și Travis Scott urmează să devină părinți pentru a doua oară. Kylie știe cu siguranță cum să-și facă apariția. Costumul pe care l-a ales i-a lăsat la vedere trupul care se află în continuă schimbare. În vârstă de doar 24 de ani, viitoarea mămică a ales să poarte un costum transparent din dantelă neagră.

Reclamă

Peste acesta a purtat un sacou negru care a acoperit-o atunci când a ieșit afară din hotelul din New York. Conform surselor, Kylie Jenner s-a inspirat dintr-o ținută pe care ar fi purtat și sora sa Kim Kardashian atunci când a fost însărcinată.

Un lucru este cert, Kylie Jenner știe cum să-și surprindă fanii, dovadă că a purtat un costum transparent care să-i lase trupul la vedere. Vedeta s-a bucurat de atenția primită de la paparazzi și nu a părut deloc deranjată de prezența acestora.

Deși sarcina ei continuă să avanseze, Kylie nu pare să renunțe prea curând la tocurile înalte. Pantofii negri cu toc i-au accesorizat complet ținuta all black.

Reclamă

Cum a anunțat Kylie Jenner că este însărcinată

Kylie Jenner i-a surprins pe cei din jur atunci când a purtat un costum transparent din dantelă neagră. Vedeta în vârstă de 24 de ani urmează să devină mămică pentru a doua oară. Este a doua apariție a miliardarei de când a anunțat că este însărcinată. În primele imagini care au început să circule pe internet, Kylie Jenner a purtat o rochie albă minnie.

De data aceasta a optat pentru o ținută mult mai îndrăzneață. Zvonurile privind o posibilă sarcină a vedetei au început să circule încă din anul 2019, cu toate acestea, Kylie Jenner a infirmat atunci acuzațiile și a declarat că bebelușul va veni la momentul potrivit.

https://www.instagram.com/p/CTieyGYpYdi/

La aproape doi ani de la acel moment, Kylie Jenner așteaptă cel de-al doilea copil alături de iubitul său, Travis Scott. Cea mai mică dintre surorile Kardashian a ales să facă vestea publică pe rețelele de socializare. Kylie Jenner a posta un videoclip emoționant pe contul personal de Instagram.

În imagini sunt surprinse mai multe momente din viața privată a acesteia. De la momentul în care și-a anunțat mama, până la vizita făcută la medic pentru a vedea în ce stadiu se află sarcina.

Dacă la primul copil a ales să stea ascunsă pentru a nu se pune în pericol, de data aceasta Kylie Jenner pare că vrea să arate tuturor cât de fericită este cu noua imagine. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×