Reclamă

Olivia Munn este însărcinată. Ce a declarat iubitul actriței despre vestea cea mare

Frumoasa actriță Olivia Munn este însărcinată. În vârstă de 41 de ani, vedeta așteaptă un bebeluș alături de iubitul său, comediantul John Mulaney. Zvonurile privind relația lor au început să circule încă din luna mai. În cele din urmă rodul iubirii lor s-a concretizat în sarcina actriței.

Publicat: 8 septembrie 2021, 11:13

Actrița din filmul Love Wedding Repeat așteaptă primul său copil cu iubitul său, John Mulaney. Comediantul nu și-a putut ascunde încântarea și a dezvăluit chiar el vestea ce mare în cadrul unui show de televiziune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Munn este însărcinată

Iubitul Oliviei Munn nu și-a putut ascunde încântarea și a dezvăluit tuturor vestea cea mare. Se pare că el și iubita sa așteaptă împreună un bebeluș. În timpul unui show de televiziune, acesta a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi. Ultimul an a fost o adevărată provocare pentru comediant, întrucât s-a confruntat cu probleme din cauza consumului de substanțe interzise și de alcool. Acum și-a găsit împlinirea alături de iubita sa.

Vezi mai multe iamgini în Galeria Foto!

De-a lungul timpului, Olivia și iubitul său au fost surprinși împreună în timp ce luau masa și se bucurau împreună de timpul petrecut unul cu celălalt / Profimedia Images

Comediantul pare mai fericit ca niciodată să aibă o familie alături de frumoasa actriță. Gazda emisiunii la care a făcut marea veste a pornit discuția.

Reclamă

A fost un an plin pentru mine. Am împachetat multe evenimente în acest an. E septembrie deja? Am fost internat într-un program de reabilitare în luna septembrie a anului trecut. Am ieșit abia în octombrie. M-am mutat, am divorțat, apoi în primăvară am mers în Los Angeles. Acolo am început să ies la întâlniri cu această femeie minunată, pe nume Olivia.

– John Mulaney

Comediantul nu și-a putut ascunde emoțiile atunci când a anunțat faptul că Olivia Munn este însărcinată. Acesta pare mai fericit ca niciodată alături de iubita sa și pare nerăbdător să aducă împreună pe lume primul lor copil. Nu doar Olivia așteaptă în prezent un copil, Rosie Huntington-Whiteley urmează să devină și ea pentru a doua oară mamă.

Povestea de iubire dintre Olivia Munn și John Mulaney

Reclamă

John Mulaney a anunțat în mod public faptul că iubita sa, Olivia Munn este însărcinată. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire în prezent. John și Olivia au început să se întâlnească încă din luna mai. Aceștia s-au cunoscut după ce comediantul a divorțat de fosta sa soție.

Deși a fost un an extrem de dificil pentru comediant, frumoasa actriță i-a fost alături la fiecare pas. John este extrem de recunoscător pentru povestea de iubire pe care o trăiește cu Olivia și vorbește întotdeauna plin de emoție în glas despre iubita sa.

Sunt în această relație superbă cu o persoană uimitoare. Olivia mi-a fost alături într-o perioadă foarte dificilă din viața mea, iar acum urmează să avem un copil împreună. Am fost foarte emoționat atunci când am dezvăluit această veste.

– John Mulaney

Comediantul este foarte fericit cu vestea că va deveni tată. Acesta este complet îndrăgostit de iubita sa și este de părere că vestea sarcinii i-a schimbat complet perspectiva asupra vieții. De-a lungul timpului, Olivia și iubitul său au fost surprinși împreună în timp ce luau masa și se bucurau împreună de timpul petrecut unul cu celălalt.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu mai mulți ani. De atunci ei au rămas într-o bună relație de prietenie. Zvonurile privind o posibilă relație au început să circule încă din luna mai a acestui an. Fanii au fost foarte fericiți să afle că Olivia Munn este acum însărcinată alături de John Mulaney. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×