Reclamă

Kendall Jenner s-a fotografiat alături de Devin Booker. Imagine rară cu modelul și iubitul ei

Cu siguranță există pasiune în cuplul lor, iar acest lucru reiese clar din cele mai recente imagini. Kendall Jenner s-a fotografiat alături de Devin Booker. Cei doi se află în vacanță pe Coasta Amalfi, în Italia.

Publicat: 9 septembrie 2021, 8:49

Modelul în vârstă de 25 de ani a publicat pe contul de Instagram câteva fotografii din vacanța ei în Italia. Aceasta petrece timp cu sportivul de la Phoenix Suns, în vârstă de 24 de ani, Devin Booker, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kendall Jenner s-a fotografiat alături de Devin Booker

Sunt fotografii rare cu cei doi. Toată lumea știe că modelul vrea cu orice preț să-și țină viața privată de lumina reflectoarelor, spre deosebire de surorile sale. Kendall a atras atenția tuturor cu silueta sa impecabilă în timp ce a purtat tun top pe care l-a asortat la o fustă maxi. Kendall Jenner se află în topul listei vedetelor pe care fotografii nu le-au surprins niciodată pe picior greșit.

Pe lângă imaginile de la un restaurnat de lux, Kendall a mai publicat și fotografii din timpul unei escapade pe o ambarcațiune de lux. Modelul și Devin Booker au explorat Italia, cei doi fotografiindu-se în trecut și pe Insula Capri.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Kendall și Devin formează un cuplu de mai bine de un an. Sportivul a petrecut mai mult timp în Los Angeles, atât în timpul sezonului NBA. Anul acesta el a stat mai mult alături de iubita sa și de familia acestuia. A luat adesea parte la mai multe reuniuni de familie.

O sursă apropiată celor doi a declarat recent pentru E! că acesta a primit aprobare din partea familiei Kardashian: „Familia ei îl iubește și știe cât de potriviți sunt unul pentru celălalt. Le place să-l aibă pe Devin în preajmă și l-au întâmpinat cu brațele deschise. Le place să o vadă pe Kendall atât de fericită cu cineva care scoate tot ce este mai bun în ea. Este incitant pentru toată lumea să o vadă într-o relație atât de grozavă.”

Recent, Kendall a intrat în atenția presei și cu cea mai nouă mașină a sa. Este cea de-a doua mașină dintr-o gamă de lux pe care modelul o deține.

Reclamă

Cum decurge relația celor doi

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2018. Aceștia au fost fotografiați atunci la o întâlnire de la un eveniment. În acel moment Kendall era în tatonări cu jucătorul NBA Ben Simmons. Devin avea o relație cu cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner, Jordyn Woods. În aprilie 2020, Kendall și Devin au fost văzuți pentru prima oară împreună în timpul unei călătorii în Sedona, Arizona. Până în iunie s-a descoperit că cei doi sunt împreună, dar atunci s-a spus că nu este nimic „grav”.

Producătorul Keeping Up With The Kardashians, Farnaz Farjam, pe podcast-ul Daily Dish, a spus că Devin nu a apărut niciodată în show-ul de televiziune pentru că Kendall a avut o „regulă” de un an.

„Kendall a avut întotdeauna această regulă. A simțit că ar trebui să fie cu cineva cel puțin un an înainte să-i lase să facă parte din show. Ea spune că nu se știe întotdeauna care sunt intențiile oamenilor.”

La reuniunea seriei tv, Kendall nu l-a adus pe Devin pentru că susține în continuare că intimitatea are prioritate pentru ea: „Cred că îmi face viața mult mai ușoară. Relația noastră e mult mai bună așa, ca să fiu complet sinceră. Simt doar că este o chestiune privată, nu este cu adevărat altcineva să judece sau să știe”.

Deși cei doi sunt „nebuni unul pe celălalt”, o sursă a spus pentru publicația menționată mai sus că „iau lucrurile pe măsură ce vin” și nu se stresează în legătură cu planurile de viitor: „Nu exercită nicio presiune asupra lucrurilor din viitor. Își dau seama că sunt amândoi încă tineri și au un viitor mare în față. Acum se bucură de timpul petrecut împreună și iau lucrurile pe măsură ce vin”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×