Reclamă

Kendall Jenner spune că suferă de anxietate: „Uneori am impresia că mor”

Kendall Jenner spune că suferă de anxietate, iar acest lucru se întâmplă încă de când era foarte mică. Vedeta se numără printre persoanele cunoscute care își țin mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor. Kendall e extrem de discretă cu viața persoanală. Cu toate acestea, nu sfiește să discute în public despre problemele cu care se confruntă.

Publicat: 10 mai 2021, 7:13

Modelul a dezvăluit că și acum, după mulți ani, își aduce aminte despre stările prin care trecea încă de când avea o vârstă fragedă. Acesta mergea adesea și cerea ajutorul mamei sale pentru a depăși stările de anxitate.

Kendall Jenner spune că suferă de anxietate

Kendall Jenner este una dintre cele mai cunoscute modele din industria de fashion, iar cariera sa este una fără cusur. Aceasta nu a fost niciodată surprinsă de fotografi pe picior greșit și are mereu apariții impecabile. Cu toate acestea, vedeta se confruntă cu probleme la fel ca orice om normal. Nu are nicio problemă să discute despre ele în public, scrie People.

„Îmi amintesc că eram foarte tânără. Aș spune 8, 9, 10 ani și aveam dificultăți de respirație. Mă duceam la mama mea și îi spuneam asta”, și-a amintit Kendall, în vârstă de 25 de ani, într-o discuție cu psihologul Dr. Ramani Durvasula pentru Vogue.

Modelul a mai menționat că pe măsură ce a devenit din ce în ce mai cunoscută, faima nu a ajutat-o deloc să-și rezolve problemele de anxitate. Din contră, acestea s-au adâncit. Kendall spune că suprasolicitatea este de vină pentru aceste stări de anxietate.

Vedeta reality show-ului Keeping Up with the Kardashians a spus că simptomele de anxietate se simt și fizic, iar ea este o ipohondră.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Modelul are nevoie de ajutor medical specializat

Reclamă

„Am momente în care simt că am nevoie să fiu dusă de urgență la spital. În acele clipe cred că inima îmi cedează și nu pot respira. Am nevoie de cineva care să mă ajute. Uneori cred că mor.”

Kendall a spus că nu se simte deloc norocoasă pentru situația în acre se află. Ea este conștientă de stilul de viață privilegiat pe care îl are. La sfârșitul zilei însă, este tot un om ca toți ceilalți, iar cei din jur uită acest lucru adesea. Tânăra a mai spus că indiferent de statutul financiar pe care cineva îl are, acest lucru nu înseamnă că acești oameni nu au sentimente sau emoții la fel ca majoritatea.

Modelul a recunoscut că a avut nevoie de mai multe pauze pentru a se reface. De cele mai multe ori aceste momente de izolare o ajută fiindcă se simte suprasolicitată în preajma oamenilor. Chiar și pandemia a contribuit la agravarea stărilor ei de anxietate. Aceasta a afirmat că atunci când vede mai mulți oameni în preajma ei, decât cei cu care s-a obișnuit în ultimul an, acest lucru îi crește anxietatea.

La finalul întâlnirii cu psihologul, Kendall a spus că îi mulțumește pentru că a ajutat-o să discute despre lucruri despre care nu a mai avut curajul să vorbească până acum.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×