Reclamă

Kylie Jenner este însărcinată din nou. Miliardara și Travis Scott sunt în culmea fericirii

Kylie Jenner este însărcinată din nou. Miliardara în vârstă de 24 de ani este însărcinată și așteaptă al doilea copil cu iubirea ei, Travis Scott, confirmă mai multe surse pentru Page Six.

Publicat: 21 august 2021, 10:05

Cei doi mai au împreună o fetiță pe nume Stormi, care are deja trei ani. Jenner a spus mereu că își mai dorește un copil, dra vorbea adesea despre un băiețel, care să-i devină frate micuței sale. O sursă apropiată celor doi a declarat că întreaga familie este mai mult decât încântată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner este însărcinată din nou

Vestea a venit după ce Caitlyn Jenner a stârnit zilele trecute speculații anunțând că așteaptă un alt nepot, dar s-a dovedit a fi vorba despre fiul ei, Burt Jenner, care își așteaptă al treilea copil cu iubita Valerie Pitalo. Când a fost întrebat despre un frate pentru Stormi în timpul unui interviu pentru numărul din martie al Harper’s Bazaar 2020, guru-ul machiajului a dezvăluit: „Prietenii mei mă presează cu toții. Stormi vrea un frate. Cu siguranță simt presiune pentru a-i oferi un frate, dar nu există niciun plan”.

În timp ce apărea în seria BFF a lui Stassie Karanikolaou #DoYourPart Instagram Live, Kylie a adăugat: „Vreau șapte copii, dar nu chiar acum. Sarcina nu este doar o glumă. Este un lucru serios și este greu. Încă nu sunt pregătită pentru asta”.

Kylie, care a început să se întâlnească cu Scott în aprilie 2017. Prima sarcină a ținut-o ascunsă, anunțând sosirea lui Stormi abia după ce a născut.

Ulterior, i-a motivat lui Andy Cohen: „Am împărtășit atât de mult din viața mea. De asemenea, eram foarte tânără când am rămas însărcinată și a fost foarte mult pentru mine personal. Nu știam cum aș aduce asta în fața publicului și să suport părerea tuturor. Cred că a fost ceva prin care trebuia să trec singură”.

Reclamă

Deși are numai 24 de ani, Kylie a fost deja desemnată cea mai tânără miliardară care a obținut banii prin forțele proprii. În anul 2019, chiar l-a detronat pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Ce spun surorile ei despre deciziile lui Kylie

Sora ei Kendall Jenner a fost de acord cu ea atunci: „Aceasta este, evident, o teorie. Nu am fost niciodată însărcinată, dar cred că există studii în acest sens. Cred că cu cât ești mai liniștit când ești gravidă, cu atât e mai bine pentru copilul tău. Cred că este chiar o reflectare a fiicei sale de astăzi și a cât de uimitoare și frumoasă este, doar pentru că Kylie a fost atât de liniștită în timpul sarcinii. Chiar cred că a fost cea mai bună decizie”.

Reclamă

Sora mai mare, Kim Kardashian, care are patru copii cu fostul soț, Kanye West, a explicat că Kylie nu a părăsit casa pentru a se proteja pe ea și pe viitorul ei copil: „Au fost momente când conduceam și eram însărcinată, iar paparazzi aproape că se prăbușeau peste mașinile noastre pentru că doreau doar o poză. Kylie a vrut cu adevărat să-și protejeze copilul și să fie un moment privat”, a spus Kim.

Niciun reprezentant al vedetei nu a confirmat până în acest moment sarcina.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×