Reclamă

Avril Lavigne și iubitul ei, în vizită la o prietenă. Cine este bărbatul care îi este partener

Avril Lavigne și iubitul ei au mers în vizită la o prietenă. Cântăreața este cunoscută pentru alegerile ei extravagante atunci când vine vorba de ținute. Și de această dată, artista s-a asigurat că va întoarce toate privirile pe stradă.

Publicat: 17 iulie 2021, 8:33

Acesta a optat pentru un top negru, transparent, la ieșirea din Calabasas, California. Vedeta în vârstă de 36 de ani a mers în vizită cu iubitul ei de 34 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avril Lavigne și iubitul ei au mers împreună în vizită

Avril Lavigne a apărut relaxată în California, în timp ce își plimba câinele și purta ținuta atrăgătoare. Aceasta a completat topul transparent cu o pereche de pantaloni scurți, din jeans și bocanci negri. Mod Sun, pe numele lui real Derek Ryan Smith, a optat tot pentru o ținută relaxată, ochelari de soare și un lanț argintiu, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Avril Lavigne, cu câinele la plimbare, pe stradă în California, în pantaloni scurți
Avril Lavigne, pe numele ei real Avril Ramona Lavigne, este una dintre cele mai celebre și mai apreciate artiste din industria muzicală / Profimedia Images

Avril și Mod Sun și-au confirmat anul acesta relația prin intermediul unei postări pe contul de Instagram. Și-au asumat relația chiar de Ziua Îndrăgostiților. Artista a fost anterior implicată într-o relație cu fiul miliardarului Fayez Sarofim, Phillip. Cei doi s-au despărțit la sfârșitul anului 2019.

Reclamă

Avril a fost căsătorită timp de 5 ani cu Chad Kroeger de la Nickelback, din 2013 și până în 2018. Ei s-au cunoscut în timp ce au lucrat la unul dintre albumele ei. Cântăreața a mai avut și o relație de doi ani cu Brody Jenner, care este fiul lui Caitlyn Jenner.

Mod Sun a avut în trecut o relație poliamoroasă cu actrița Bella Thorne și Tana Mongeau. De asemenea, el a avut o relație monogamă cu Bella. Bărbatul a susținut că în perioada în care au fost împreună s-au căsătorit și au divorțat.

Cu toate acestea, atunci când Bella a postat un videoclip cu ceremonia lor, ea a scris în descriere: „Nu, nu m-am căsătorit cu adevărat, acesta a fost unul dintre cadourile lui pe care le-a vrut Mod 🙂 așa că prietenii mei și cu mine am pus în practică dorința sa.

Reclamă

Zilele acestea, fotografii sunt de asemenea pe urmele Sarei Carbonero și ale artistului Kiki Morente. Artistul și familia sa au confirmat legătura amoroasă.

Cum decurge relația dintre cei doi

În trecut, Avril Lavigne a declarat pentru People că Mod Sun este un artist și un producător extraordinar: „E cu mult peste toți. Sunt mândră de ce am realizat cu melodia Flame. Este un cântec special, îmi place mult cum sună varianta acustică. Îi dă o altă încărcătură emoțională melodiei”.

Piesa Flames a strâns în două săptămâni mai mult de 4 milioane de vizionări, iar în prezent a depășit peste 13 milioane.

Avril Lavigne, pe numele ei real Avril Ramona Lavigne, este una dintre cele mai celebre și mai apreciate artiste din industria muzicală. Încă din anul 2002, Avril a urcat rapid în topuri și a devenit idolul multor tineri din întreaga lume.

Artista a stat o bună perioadă retrasă din lumina reflectoarelor, dar a revenit cu forțe proaspete. Deși are 36 de ani, cântăreața arată la fel ca la începutul carierei. Se bucură de un look aparte, dar are un trup senzațional. Artista este de conștientă de acest lucru și se îmbracă mereu foarte sexy.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×