Reclamă

Priyanka Chopra a luat cina cu prietenii. Cum a fost surprinsă în absența lui Nick Jonas

În cele mai recente fotografii Priyanka Chopra a fost surprinsă după ce a luat cina cu prietenii săi. Actrița s-a bucurat de timpul petrect altărui de cei dragi și a ignorat complet temperaturile ridicate. Aceasta nu s-a lăsat afectată de aparatele de fotografiat și a pășit cu încredere pe străzile călduroase din Notting Hill.

Publicat: 11 iulie 2021, 7:41

Priyanka a trecut prin tot mai multe schimbări în ultima vreme. Actrița și-a deschis în trecut sufletul și a povestit mai multe detalii espre cum învață să-și iubească din nou trupul. În absenșa soțului său, Priyanka a încercat să dea uitării ceea ce o nemulțumește uneori și să se distreze alături de prietenii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Priyanka Chopra a luat cina cu prietenii

Priyanka a lăsat de-o parte părerile celor din jur și a purtat o rochie mulată atunci când a luat cina cu prietenii săi. Frumoasa actriță a optat pentru o ținută lejeră care să-i permită să se miște în voie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Priyanka Chopra într-o rochie mulată gri cu mâneci după ce a luat cina împreună cu prietenii săi în Londra
Priyanka Chopra s-a bucurat de o seară liniștită alături de prietenii săi / Profimedia Images

Priyanka a vorbit de mai multe ori despre schimbările de imagine prin care a trecut. Soția lui Nick Jonas trece printr-un proces de acceptare și încearcă să aibă grijă cu atenție de sănătatea și corpul său. Priyanka Chopra a luat cina împreună cu prietenii săi și a încercat să se bucure de fiecare moment.

Reclamă

În vârstă de 38 de ani, fosta Miss World și-a lăsat la vedere picioarele lungi și frumoase. Aceasta a ales o rochie gri cu mâneci lungi, în ciuda temperaturilor ridicate. Priyanka a încercat să-și mentțină ținuta cât mai simplă, prin urmare accesoriile aproape că au lipsit.

În picioare a optat pentru o pereche albă de sneakers care să-i permită să se plimbe liniștită pe străzile din Notting Hill. Rochia care i-a lăsat la vedere pricioarele lungi a venit la scurt timp după ce actrița a distribuit pe contul personal de Instagram o imagine cu noul său tatuaj de pe gleznă.

Aceasta și-a arătat iubirea față de cățelușii pe care îi crește alături de soțul său, printr-un tatuaj finuț cu lăbuțe de cățeluși. Priyanka a părut că se bucură de fiecare moment alături de grupul său de prieteni.

Reclamă

Priyanka Chopra a vorbit despre schimbările prin care a trecut

Fosta Miss World are deja 38 de ani. Artista s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin talentul și frumusețea sa. Soția lui Nick Jonas este foarte cunoscută atât în lumea de la Bollywood, cât și în cea de la Hollywood. În cea mai recentă apariție, Priyanka Chopra a fost surprinsă după ce a luat cina împreună cu prietenii săi în Londra.

Este susținută de un număr foarte mare de fani din lumea întreagă și trece alături de ei printr-un proces complex de acceptare. Priyanka Chopra este cu siguranță una dintre cele ma frumoase femei din lume. În cea mai recentă apariție și-a lăsat la vedere picioarele lungi și lucrate.

Totuși, până să ajungă la acest moment, artista a trecut prin multe încercări. Fosta Miss World a recunoscut faptul că a suferit o intervenție estetică la nas. Totodată, Priyanka a vorbit de mai multe ori despre schimbările princ are a trecut întregul său corp.

Deși arată impecabil, Priyanka a dezvăluit faptul că a invățat să se siubească așa cum este. Artista nu mai încearcă să obțină imagine pe care o avea la 19 sau 20 de ani. În schimb, este foarte atentă la ce consumă pentru a-și menține sănătatea și pentru a avea grijă de corpul său în momentul prezent, dar și pentru viitor.

Priyanka Chopra a luat cina cu prietenii săi și a purtat o rochie care să-i pună în evidență trupul. Artista a mărturisit cum reușește să treacă peste momentele în care nu se simte bine cu trupul ei. Conform declarațiilor sale, atunci își amintește cât este de iubită de cei dragi și se relaxează în compania prietenilor sau a familiei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×