Reclamă

Sara Carbonero are un nou iubit? Cine este Kiki Morente și cu ce se ocupă

Aparent, Sara și Kiki au intrat în această relație în urmă cu două luni. Au hotărât să facă pași mici, dar siguri în ceea ce-i privește. Vestea că Sara Carbonero are un nou iubit nu avea însă cum să nu fie discutată în mass-media.

Publicat: 15 iulie 2021, 13:13

José Enrique Morente Carbonell, Kiki pentru familie și prieteni, s-a născut pe data de 30 decembrie 1989 în Granada. Până la cei 31 de ani ai săi s-a dedicat muzicii, iar acestă pasiunea vine din familie.

Sara Carbonero are un nou iubit?

Tatăl lui Kiki este celebrul profesor de flamenco, Enrique Morente, iar mama sa este artista Aurora Carbonell.

Potrivit tabloidelor internaționale, Kiki Morente și Sara Carbonero formează unul dintre cuplurile verii. De mai puțin de două luni, Sara și-a găsit liniștea în brațele lui Kiki, după despărțirea de forbalistul Iker Casillas. Publicația Semana este cea care a obținut primele declarații ale artistului despre relația cu jurnalista spaniolă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Morente a spus despre el și Sara că momentan au o prietenie foarte frumoasă și se lăsă purtați de sentimente. Artistul andaluz este extrem de precaut în declarații. El spune despre viitorul lui cu Sara că lucrurile se vor vedea pe măsură ce timpul va trece. Conform publicației menționate mai sus, cei doi se bucură de momentele de intimitate și nu își doresc să se grăbească deloc.

Cum s-au cunoscut Kiki Morente și Sara Carbonero

Sara și Kiki s-au întâlnit prin intermediul unui prieten comun, iar artistul a prezentat-o deja pe jurnalistă familiei lui. În anul 2017, Kiki a compus primul album de flamenco, intitulat Albayzín, la fel ca unul dintre cele mai reprezentative cartiere din orașul său natal.

Reclamă

După ce Sara Carbonero și Iker Casillas s-au despărțit după mai bine de zece ani de relație, se pare că și-a găsit marea dragoste în brațele lui Kiki Morente. Potrivit publicației ElPeriodico.com, artistul este puțin speriat de toată atenția care i se acordă în această perioadă. După un concert susținut la Sevilla, l-au așteptat mulți jurnaliști cu camere și microfoane. Deși își doarea foarte mult să se urce în mașină și să plece de acolo cât mai repede, lucrurile s-au complicat rapid.

În urmă cu o săptămână a fost descoperită relația dintre cei doi. Niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat relația amoroasă. Există indicii clare care îi fac pe fani să se bucure de ceea ce se întâmplă între ei.

Kiki a declarat atunci că totul merge bine în viața lui. Sora sa în schimb, Solea Morente, este cea care a fost mult mai deschisă la conversații. Ea a spus că Sara deja o cunoaște pe bunica lui Kiki. După acest detaliu, ea a spus: „Aveți nevoie de mai multe date pentru a ști că se întâlnesc?”

Deși Sara a petrecut câteva zile de relaxare în orașul Oporto, acolo unde a locuit mai bine de 5 ani cu Iker, se pare că jurnalista și Kiki Morente au fost împreună în Cadiz, acolo unde bărbatul i-a cunoscut prietenii. Publicațiile mai sus menționate scriu că amândoi trăiesc o frumoasă perioadă a vieții lor și că tot ce trebuie să facă acum e să gestioneze atenția presei ca să nu-i afecteze prea mult.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×