Reclamă

Sara Carbonero are un nou iubit? Cine este Kiki Morente și cu ce se ocupă

Aparent, Sara și Kiki au intrat în această relație în urmă cu două luni. Au hotărât să facă pași mici, dar siguri în ceea ce-i privește. Vestea că Sara Carbonero are un nou iubit nu avea însă cum să nu fie discutată în mass-media.

Publicat: 15 iulie 2021, 13:13

José Enrique Morente Carbonell, Kiki pentru familie și prieteni, s-a născut pe data de 30 decembrie 1989 în Granada. Până la cei 31 de ani ai săi s-a dedicat muzicii, iar acestă pasiunea vine din familie.

Sara Carbonero are un nou iubit?

Tatăl lui Kiki este celebrul profesor de flamenco, Enrique Morente, iar mama sa este artista Aurora Carbonell.

Potrivit tabloidelor internaționale, Kiki Morente și Sara Carbonero formează unul dintre cuplurile verii. De mai puțin de două luni, Sara și-a găsit liniștea în brațele lui Kiki, după despărțirea de forbalistul Iker Casillas. Publicația Semana este cea care a obținut primele declarații ale artistului despre relația cu jurnalista spaniolă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Reclamă

Morente a spus despre el și Sara că momentan au o prietenie foarte frumoasă și se lăsă purtați de sentimente. Artistul andaluz este extrem de precaut în declarații. El spune despre viitorul lui cu Sara că lucrurile se vor vedea pe măsură ce timpul va trece. Conform publicației menționate mai sus, cei doi se bucură de momentele de intimitate și nu își doresc să se grăbească deloc.

Cum s-au cunoscut Kiki Morente și Sara Carbonero

Sara și Kiki s-au întâlnit prin intermediul unui prieten comun, iar artistul a prezentat-o deja pe jurnalistă familiei lui. În anul 2017, Kiki a compus primul album de flamenco, intitulat Albayzín, la fel ca unul dintre cele mai reprezentative cartiere din orașul său natal.

După ce Sara Carbonero și Iker Casillas s-au despărțit după mai bine de zece ani de relație, se pare că și-a găsit marea dragoste în brațele lui Kiki Morente. Potrivit publicației ElPeriodico.com, artistul este puțin speriat de toată atenția care i se acordă în această perioadă. După un concert susținut la Sevilla, l-au așteptat mulți jurnaliști cu camere și microfoane. Deși își doarea foarte mult să se urce în mașină și să plece de acolo cât mai repede, lucrurile s-au complicat rapid.

În urmă cu o săptămână a fost descoperită relația dintre cei doi. Niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat relația amoroasă. Există indicii clare care îi fac pe fani să se bucure de ceea ce se întâmplă între ei.

Kiki a declarat atunci că totul merge bine în viața lui. Sora sa în schimb, Solea Morente, este cea care a fost mult mai deschisă la conversații. Ea a spus că Sara deja o cunoaște pe bunica lui Kiki. După acest detaliu, ea a spus: „Aveți nevoie de mai multe date pentru a ști că se întâlnesc?”

Deși Sara a petrecut câteva zile de relaxare în orașul Oporto, acolo unde a locuit mai bine de 5 ani cu Iker, se pare că jurnalista și Kiki Morente au fost împreună în Cadiz, acolo unde bărbatul i-a cunoscut prietenii. Publicațiile mai sus menționate scriu că amândoi trăiesc o frumoasă perioadă a vieții lor și că tot ce trebuie să facă acum e să gestioneze atenția presei ca să nu-i afecteze prea mult.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×