Reclamă

Iker Casillas a fost pus la zid de fani. Ce s-a întâmplat după despărțirea de Sara Carbonero

Iker Casillas și Sara Carbonero au format unul dintre cele mai frumoase cupluri. Vestea că au decis să se despartă a luat cu asalt presa internațională. Recent, Iker Casillas a fost pus la zid de fani.

Publicat: 23 martie 2021, 8:30 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 17:56

Sara Carbonero a trecut prin momente dramatice în ultimul timp. O bună perioadă de timp a fost internată în spital. Fosta jurnalistă a avut probleme de sănătate care au necesitat intervenția imediată a medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas a fost pus la zid de fani

Iker Casillas și Sara Carbonero au anunțat că au decis să o ia pe drumuri separate. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă și erau exemplu pentru multe familii din Spania. Fostul fotbalist al echipei Real Madrid păstrează însă o relație de prietenie alături de femeia lângă care a avut o relație timp de 11 ani și care i-a dăruit doi copii.

Recent, Sara Carbonero a publicat pe contul de Instagram o imagine în care își anunță fanii că e implicată într-un proiect care îi aduce multă bucurie. Cu o descriere simplă, Sara a publicat o imagine în care apare la malul mării și privește în zare.

Printre vedetele care au apreciat imaginea au fost și nume importante precum Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos, dar și Iker Casillas. Deși a dat un comentariu printr-un simplu emoticon, mesajul lui a intrat rapid în atenția fanilor.

Admiratorii jurnalistei au început rând pe rând să scrie și să îl roage pe fostul fotbalist să nu o piardă pe femeia care l-a făcut tată.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

„Nu o pierde, Iker”, „Nu pierde cea mai frumoasă femeie din lume, marea ta dragoste și mama copiilor tăi”, „Cum ai putut să dai uitării o asemenea femeie?, „O să-ți pară rău. Vă rog să vă împăcați”, „O să regreți. Dragostea adevărată se arată în momentele dificile”, „Ai pierdut cea mai mare șansă a vieții tale. Nu o să fii fericit fără ea”, au scris fanii Sarei Carbonero.

Reclamă

Sara Carbonero, în spital după ce cancerul i-a recidivat

În luna februarie a acestui an, Sara Carbonero a fost supusă din nou unei intervenții chirurgicale, după ce cancerul i-a recidivat. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Iker Casillas i-a fost alături în momentele dificile.

Cei doi au început să formeze un cuplu în anul 2009, dar s-au căsătorit abia în 2016. În 2014 au devenit părinți pentru prima dată. În 2016 Sara Carbonero a adus pe lume cel de-al doilea copil.

Momentele dificile le-au depășit împreună. Anul 2019 a fost un an dificil pentru ei. Atunci Sara a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer, iar Iker Casillas a suferit un infarct miocardic.

Într-un interviu acordat publicației Elle, Sara Carbonero a dezvăluit că meditația și sportul sunt elementele care i-au dat putere să meargă mai departe.

Despre despărțire, cei doi au spus prin intermediul unei declarații comune că a fost vorba despre o separare civilizată, scrie Daily Mail. Ei cu confirmat că vor continua să se sprijine reciproc. Cu toate acestea, Iker Casillas a fost pus la zid de fani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×