Reclamă

Cesc Fabregas și soția sa, la plajă, în Mykonos. Celebrul fotbalist are o soție superbă

Celebrul fotbalist a luta o pauză binemeritată și timpul îl petrece așa cum era de așteptat în compania familiei. Cesc Fabregas și soția sa au fost fotografiați la plajă, în Mykonos, într-o vacanță luxoasă.

Publicat: 21 iunie 2021, 10:34 / Actualizat: 21 iunie 2021, 12:11

Fostul mijlocaș al echipei Chelsea a fost fotografiat din toate unghiurile pe plajă în Grecia. Acesta a stat la plajă alături de soție, dar s-a distrat și în mare, la o plimbare cu jet ski alături de copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cesc Fabregas și soția sa, la plajă, în Mykonos

Daniella Semaan, de origine libaneză, este cu 12 ani mai în vârstă decât fotbalistul. Cu toate acestea, la cei 46 de ani ai săi, frumoasa brunetă are un trup de senzație, pe care l-a expus într-un costum de baie cu decupaje. Trupul bronzat și formele intens lucrate în sala de sport au atras toate privirile. Daniella și Cesc au împreună trei copii, Lea, Capri și Leonardo, scrie TheSun.

Frumoasa soție a fotbalistului mai are doi copii dintr-o altă relație cu Elie Taktouk, Maria și Joseph. Cei doi soți s-au bucurat de vremea frumoasă și s-au relaxat sub razele soarelui. Mykonos a devenit una dintre destinațiile preferate ale celebrităților în ultimul timp.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cesc Fabregas, discută cu soția sa, Daniella, pe plajă, în Mykonos
Fabregas și Semaan au început să se întâlnească în anul 2011 / Profimedia Images
Reclamă

Daniella este una dintre cele mai îndrăgite femei din showbiz-ul internațional. Și pe rețelele de socializare este foarte activă și mereu le spune fanilor ceea ce consideră. Tot acolo își exprimă și cele mai mari nemulțumiri legat de ceea ce se întâmplă în lume. Una dintre postările ei, care au rămas în atenția presei este cea în care o critică pe Michelle Obama.

Anul trecut, Daniella i-a dus o serie de acuzații lui Barack Obama: „Soțul tău a fost cel mai slab președinte din istoria Statelor Unite ale Americii. A finanțat teroriști ani de zile și e responsabil de moartea copiilor din Siria, Irak, Yemen și, mai nou, Liban. Du-te acasă, Michelle, destul cu ipocrizia”, a scris soția lui Cesc Fabregas.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Reclamă

Fabregas și Semaan au început să se întâlnească în anul 2011. S-au cunoscut într-o restaurant japonez din Londra. Daniella s-a apropiat de Cesc pentru a-i cere un autograf pentru fiul ei, Joseph. De aici și până la un schimb de numere de telefon nu a mai fost decât un pas. Deși era căsătorită cu milionarul Taktouk, Daniella s-a îndrăgostit nebunește de celebrul fotbalist. Presa internațională chiar a scris că Daniella este cea care a venit atunci la masa lui Cesc, i-a lăsat un bilet cu numărul ei de telefon și apoi s-a retras discret.

Cei doi s-au căsătorit într-un eveniment organizat în Ibiza, în anul 2018, la care au participat nume mari din lumea fotbalului. Lionel Messi, Carles Puyol, John Terry, Thierry Henry sau Luis Suarez au fost doar câteva nume care s-au aflat pe lista invitaților.

Daniella Semaan este bună prietenă cu soția lui Leo Messi, Antonella Roccuzzo. Cele două sunt considerate în topul celor mai frumoase soții de fotbaliști. Potrivit presei internaționale, în anul 2011, pe când Fabregas era încă la Arsenal, Daniella a flirtat intens cu faimosul jucător și chiar a aranjat o întâlnire cu el, deși era căsătorită.

Urmărești Euro 2020? Vezi care sunt cei mai sexy fotbaliști și cum arată partenerele lor.

Elie Taktouk, cu care Daniella era căsătorită din 1998, a aflat despre relația soției sale cu fotbalistul după ce a văzut o fotografie publicată de un ziar monden. După o separare cu tensiuni, modelul a divorțat și a putut să se căsătorească cu bărbatul pe care și-l dorea.

„Tocmai m-am căsătorit cu femeia visurilor mele!”, a scris fotbalistul atunci pe rețelele de socializare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×