Reclamă

Cesc Fabregas și soția sa, la plajă, în Mykonos. Celebrul fotbalist are o soție superbă

Celebrul fotbalist a luta o pauză binemeritată și timpul îl petrece așa cum era de așteptat în compania familiei. Cesc Fabregas și soția sa au fost fotografiați la plajă, în Mykonos, într-o vacanță luxoasă.

Publicat: 21 iunie 2021, 10:34 / Actualizat: 21 iunie 2021, 12:11

Fostul mijlocaș al echipei Chelsea a fost fotografiat din toate unghiurile pe plajă în Grecia. Acesta a stat la plajă alături de soție, dar s-a distrat și în mare, la o plimbare cu jet ski alături de copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cesc Fabregas și soția sa, la plajă, în Mykonos

Daniella Semaan, de origine libaneză, este cu 12 ani mai în vârstă decât fotbalistul. Cu toate acestea, la cei 46 de ani ai săi, frumoasa brunetă are un trup de senzație, pe care l-a expus într-un costum de baie cu decupaje. Trupul bronzat și formele intens lucrate în sala de sport au atras toate privirile. Daniella și Cesc au împreună trei copii, Lea, Capri și Leonardo, scrie TheSun.

Frumoasa soție a fotbalistului mai are doi copii dintr-o altă relație cu Elie Taktouk, Maria și Joseph. Cei doi soți s-au bucurat de vremea frumoasă și s-au relaxat sub razele soarelui. Mykonos a devenit una dintre destinațiile preferate ale celebrităților în ultimul timp.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cesc Fabregas, discută cu soția sa, Daniella, pe plajă, în Mykonos
Fabregas și Semaan au început să se întâlnească în anul 2011 / Profimedia Images
Reclamă

Daniella este una dintre cele mai îndrăgite femei din showbiz-ul internațional. Și pe rețelele de socializare este foarte activă și mereu le spune fanilor ceea ce consideră. Tot acolo își exprimă și cele mai mari nemulțumiri legat de ceea ce se întâmplă în lume. Una dintre postările ei, care au rămas în atenția presei este cea în care o critică pe Michelle Obama.

Anul trecut, Daniella i-a dus o serie de acuzații lui Barack Obama: „Soțul tău a fost cel mai slab președinte din istoria Statelor Unite ale Americii. A finanțat teroriști ani de zile și e responsabil de moartea copiilor din Siria, Irak, Yemen și, mai nou, Liban. Du-te acasă, Michelle, destul cu ipocrizia”, a scris soția lui Cesc Fabregas.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Reclamă

Fabregas și Semaan au început să se întâlnească în anul 2011. S-au cunoscut într-o restaurant japonez din Londra. Daniella s-a apropiat de Cesc pentru a-i cere un autograf pentru fiul ei, Joseph. De aici și până la un schimb de numere de telefon nu a mai fost decât un pas. Deși era căsătorită cu milionarul Taktouk, Daniella s-a îndrăgostit nebunește de celebrul fotbalist. Presa internațională chiar a scris că Daniella este cea care a venit atunci la masa lui Cesc, i-a lăsat un bilet cu numărul ei de telefon și apoi s-a retras discret.

Cei doi s-au căsătorit într-un eveniment organizat în Ibiza, în anul 2018, la care au participat nume mari din lumea fotbalului. Lionel Messi, Carles Puyol, John Terry, Thierry Henry sau Luis Suarez au fost doar câteva nume care s-au aflat pe lista invitaților.

Daniella Semaan este bună prietenă cu soția lui Leo Messi, Antonella Roccuzzo. Cele două sunt considerate în topul celor mai frumoase soții de fotbaliști. Potrivit presei internaționale, în anul 2011, pe când Fabregas era încă la Arsenal, Daniella a flirtat intens cu faimosul jucător și chiar a aranjat o întâlnire cu el, deși era căsătorită.

Urmărești Euro 2020? Vezi care sunt cei mai sexy fotbaliști și cum arată partenerele lor.

Elie Taktouk, cu care Daniella era căsătorită din 1998, a aflat despre relația soției sale cu fotbalistul după ce a văzut o fotografie publicată de un ziar monden. După o separare cu tensiuni, modelul a divorțat și a putut să se căsătorească cu bărbatul pe care și-l dorea.

„Tocmai m-am căsătorit cu femeia visurilor mele!”, a scris fotbalistul atunci pe rețelele de socializare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×