Reclamă

Machiajul lui Kim Kardashian la Met Gala 2021. Cum a arătat vedeta în spatele măștii negre

Kim Kardashian a avut o apariție impresionantă la Met Gala 2021. Vedeta internațională a purtat un costum de designer care a ajutat-o să se camufleze din cap până-n picioare. În spatele măștii negre, puțini au putut să-și dea seama cum a arătat machiajul lui Kim Kardashian.

Publicat: 17 septembrie 2021, 7:00 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:58

Chiar dacă a ales o ținută care nu a lăsat nimic la vedere, Kim a fost complet profesionistă. Vedeta nu a putut renunța la aplicarea machiajului nici măcar atunci când fața nu i-a fost complet ascunsă. Mario Dedivanovic a fost cel care i-a venit în ajutor frumoasei brunete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Machiajul lui Kim Kardashian la Met Gala 2021

Fotografiile cu Kim Kardashian de pe covorul roșu de la Met Gala 2021 au făcut rapid înconjurul internetului. Vedeta internațională a atras privirile tuturor într-un costum negru care nu a lăsat nimic la vedere. De sus până jos, Kim, s-a afișat într-un costum de designer care i-a pus în evidență formele superbe.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În ciuda imaginii pe care a reușit să o creeze, Kim a stârnit multe reacții pe rețelele sociale. Fanii au reacționat rapid și au glumit tot timpul pe seama faptului că cineva a trebuit să realizeze machiajul lui Kim Kardashian. În ciuda faptului că nu și-a lăsat fața la vedere, Kim nu a putut renunța la produsele cosmetice.

Reclamă

Mario Dedivanovic este make-up artistul care s-a ocupat de imaginea lui Kim. Tot el este și cel care a demascat-o pe vedetă. Mario a postat o imagine pe contul personal de Instagram cu vedeta înainte să-și pună masca. În fotografia distribuită de Mario, Kim poartă machiajul care a consacrat-o în timp ce stă pe un scaun negru.

Cu părul lung, lăsat să atârne pe spătarul scaunului, Kim a optat pentru un smokey eyes și un ruj nude. Mario a completat imaginea și a adăugat o descriere emblematică „În spatele măștii 😉 ”.

În mod cert, Kim a avut o apariție impecabilă, însă acest lucru nu i-a oprit pe fani să reacționeze în secțiunea de comentarii. Însuși make-up artistul a postat una din glumele făcute pe seama lui pe contul personal de Instagram.

Reclamă

Cum a reacționat make-up artistul lui Kim Kardashian la mesajele fanilor

Make-up artistul lui Kim Kardashian a fost cel care i-a „demascat” imaginea vedetei. Acesta a postat câteva imagini în care a arătat cum a pregătit-o pe Kim pentru marele eveniment. La scurt timp după ce a postat imaginile, urmăritorii lui Mario au reacționat în secțiunea de comentarii.

„Ahh, chiar mă întrebam dacă a avut machiajul făcut când am văzut-o cu acea mască.” Un altul a adăugat și a spus „Ce sens are să o machiezi dacă are toată fața acoperită?”.

În ciuda comentariilor răutăcioase, au existat și persoane care au apreciat munca artistului. „Wow, cum ai reușit să fixezi machiajul lui Kim Kardashian fără ca acesta să fie transferat pe mască?” „Ador această atenție pentru detalii, întregul look a arătat fabulos!!!”

Make-up artistul lui Kim Kardashian, Mario Dedivanovic a văzut și el aceste glume care au început să circule pe internet și a reacționat pe contul personal de Instagram. Artistul a făcut un colaj cu unele dintre glumele care au fost postate. În descrierea colajului Mario a spus că a realizat acest machiaj pentru el și pentru vedetă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×