Reclamă

Părul lui Kim Kardashian, stilizat pentru zeci de mii de dolari. Cât a costat-o pe vedetă coafura de la Met Gala 2021

Părul lui Kim Kardashian a fost stilizat de către celebrul hairstylist, Chris Appleton. Coafura a costat-o pe vedetă impresionanta sumă de 10. 000 de Dolari. Pentru a realiza coada de cal, Chris Appleton a avut nevoie de o extensie de aproximativ 190 de cm, scrie PageSix. Informația a fost dezvăluită chiar de Chris Appleton în timpul unui live pe care l-a făcut pe contul personal de Instagram.

Publicat: 27 septembrie 2021, 6:33 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:58

Kim Kardashian sigur nu se uită la bani când vine vorba de a avea look-ul perfect. Vedeta internațională a scos din buzunar o sumă impresionantă pentru a avea una dintre cele mai discutate apariții de pe covorul roșu. Apariția sa la Met Gala 2021 a atras privirile tuturor. Kim a reușit să țină primele pagini ale presei pentru o perioadă impresionantă de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Părul lui Kim Kardashian, stilizat pentru zeci de mii de dolari

Evenimentul de la Met Gala 2021 a avut loc pe data de 13 septembrie 2021. Vedete din întreaga lume s-au reunit pe covorul roșu. Ținutele impresionante au atras atenția tuturor. Anul acesta s-a pus accentul pe originalitate și creativitate, iar Kim a știut cum să-și pună amprenta asupra evenimentului. La zece zile de când marele eveniment a avut loc, noi dezvăluiri privind look-ul incredibil al artistei au ieșit la iveală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Se pare că părul lui Kim Kardashian a fost stilizat de către Chris Appleton pentru suma impresionantă de 10. 000 de dolari. Pentru realizarea cozii de cal s-a folosit o extensie de păr de aproximativ 190 cm lungime, potrivit PageSix. Vedeta din Keeping Up With The Kardashians nu a făcut niciun compromis pentru a avea imaginea perfectă. Detaliul care i-a impresionat pe fani a fost dezvăluit chiar de celebrul hairstylist, Appleton.

Reclamă

Acesta a realizat un live pe contul personal de Instagram, unde fanii au putut să-i adreseze orice întrebare. Pentru apariția pe covorul roșu, Kim a optat pentru un look all black. Aceasta a purtat o ținută din brad care i-a pus în evidență formele de invidiat. Pentru a completa look-ul impresionant, fața vedetei a fost complet acoperită.

Coada de cal de 190 cm lungime a venit în completarea trenei lungi pe care vedeta a purtat-o. Procesul a durat câteva ore, iar imaginea finală a fost una de milioane. Un alt hairstylist celebru, Kellon Deryck, care lucrează cu vedete precum Cardi B și Missy Elliott a povestit în 2018 cât ar costa în medie un păr foarte lung ca al acestor vedete.

Cu extensii de păr tip clip on care să ajungă la o lungime între 45- 60 de cm ar putea să coste chiar și 600 de dolari.  Parul lui Kim Kardashian, pe de altă parte a fost stilizat cu ajutorul unor extensii mult mai scumpe care să aibă un efect imediat asupra imaginii sale. 

Reclamă

Machiajul lui Kim Kardashian la Met Gala 2021

Nu doar părul lui Kim Kardashian a necesitat o atenție deosebită. Deși a purtat o ținută care i-a acoperit în întregime fața, vedeta internațională nu a renunțat o clipă la imaginea care a consacrat-o. În ciuda măștii, Kim a avut grijă să fie machiată pentru evenimentul de la Met Gala 2021.

Cel care s-a ocupat de realizarea imaginii vedetei a fost chiar Mario Dedivanovic. Acesta este make-up artistul vedetei de mai mulți ani. Mario a dezvăluit pe contul personal de Instagram câteva imagini cu Kim fără a purta masca neagră. Deși s-a glumit mult pe seama acestui aspect, Mario Dedivanovic a fost foarte mândru de ceea ce a reușit să realizeze.

Mario a optat pentru un machiaj simplu care să-i pună în evidență vedetei trăsăturile naturale. Acesta i-a completat imaginea lui Kim cu un machiaj smokey eyes și un ruj nude. Apariția impecabilă a lui Kim Kardashian a meritat tot efortul depus de echipa acesteia.

Vedeta știe cum să se facă remarcată și indiferent de ceea ce alege să poarte, întotdeauna se îngrijește să arate perfect în fața camerelor de fotografiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×