Reclamă

ipostaze tandre

Kourtney și Travis, de mână, cu băuturi răcoritoare, pe o stradă din Malibu
Divertisment
// 14 iulie 2022

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au oferit atingeri tandre pe stradă. Cei doi au fost fotografiați în Malibu în ipostaze sexy

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au oferit atingeri tandre pe stradă. Se spune că momentele grele îi apropie pe oameni. Cei doi îndrăgostiți au apărut mai apropiați ca niciodată la aproape două săptămâni după ce rockerul s-a confruntat cu o problemă de sănătate.
Reclamă
Chrissy Teigen alături de John Legend pozând la Gala Premiilor Oscar
Divertisment
// 13 iulie 2022

Chrissy Teigen și John Legend au mers în vacanță în Franța. Imaginile cu cei doi soți în ipostaze tandre

Chrissy Teigen și soțul său au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi soți au decis să-și petreacă timpul în mai multe destinații de vis din Europa. Fotografii nu i-au scăpat din ochi o secundă și au încercat să-i surprindă în ipostaze tandre. Chrissy Teigen și John Legend au mers câteva zile în vacanță în Franța.
Jennifer Loepz alături de Ben Affleck la festivalul de film de la Veneția din 2021
Divertisment
// 24 iunie 2022

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Cei doi îndrăgostiți nu-și ascund sentimentele puternice

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public fără să țină cont de părerile celor prezenți. Cei doi logodnici sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar acest lucru se observă din gesturile tandre pe care și le oferă unul celuilalt. Cuplul se bucură de una din cele mai frumoase perioade din viața lor.
Miley Cyrus cu părul lung și castaniu în timp ce pozează pe covorul roșu la Premiile Grammy din anul 2011
Divertisment
// 24 aprilie 2022

Miley Cyrus și Maxx Morando au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au plimbat împreună pe străzile de la Hollywood

Miley Cyrus și Maxx Morando au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au plimbat împreună pe străzile de la Hollywood. Paparazzi au profitat de moment pentru a-i surprinde din cele mai bune unghiuri. Se pare că relația artiștilor evoluează din ce în ce mai frumos.
Reclamă
Ben Affleck și Jennifer Lopez la premiera filmului The Last Duel din New York în 2021
Divertisment
// 18 aprilie 2022

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși în ipostaze tandre într-o mașină neagră. Fotografii i-au pozat în Los Angeles

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși în ipostaze tandre într-o mașină neagră. Cei doi s-au iubit zeci de minute în șir în fața casei actorului. Paparazzi au profitat de această ocazie și i-au pozat din toate unghiurile. Actorul a încercat cu greu să-și controleze sentimentele puternice pentru iubita sa.
David Guetta într-o jachetă albastră la Premiile iHeart Radio Music din anul 2017
Divertisment
// 27 martie 2022

David Guetta și Jessica Ledon s-au distrat pe o plajă din Miami. Iubita artistului este mai tânără decât acesta cu 25 de ani

David Guetta și iubita sa, Jessica Ledon, s-au distrat împreună pe o plajă din Miami. Cei doi îndrăgostiți nu au ținut cont de privirile celor din jur și au avut grijă să se asigure că au parte de amintiri de neuitat. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, aceștia trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste.
Casey Affleck îmbrăcat la costum la premiera filmului The Finest Hours în anul 2016
Divertisment
// 26 martie 2022

Casey Affleck și Caylee Cowan au mers în vacanță. Imagini cu cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre

Casey Affleck și Caylee Cowan au mers în vacanță Tulum. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul pe care l-au putut petrece împreună. Imaginile cu celebrul cuplu apar la scurt timp după ce în presa internațională s-a zvonit faptul că cei doi s-au logodit. Caylee a fost văzută recent purtând un inel cu diamante pe inelarul mâinii stângi.
Alessandra Ambrosio într-o rochie aurie în timp ce pozează la un eveniment de modă
Divertisment
// 20 martie 2022

Alessandra Ambrosio și Richard Lee sunt de nedespărțit. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre pe o plajă din Santa Monica

Alessandra Ambrosio și Richard Lee sunt de nedespărțit. Cei doi îndrăgostiți au ieșit la plajă alături de un grup de prieteni. Fotografii i-au surprins în Santa Monic acolo unde și-au petrecut timpul jucând volei de plajă. În ciuda faptului că nu mai sunt adolescenți, Ambrosio și iubitul său se iubesc pătimaș și nu țin cont de privirile celor din jur.
Jennifer Lopez și Ben Affleck în timp ce stau pe o bancă în Spania
Divertisment
// 20 martie 2022

Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez în Spania. Artista filmează pentru producția The Mother

Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez în Spania. Cuplul de îndrăgostiți a petrecut câteva momente de neuitat în timp ce au vizitat împrejurimile din Gran Canaria. Artista în vârstă de 52 de ani se află de mai multe luni în Europa. Aceasta filmează pentru producția the Mother care urmează să fie lansată anul acesta. Data oficială la care admiratorii o vor putea vedea pe actriță în film nu a fost încă specificată.
Zendaya într-o rochie verde alături de Tom Holland la premiera Spider Man din anul 2019
Divertisment
// 18 februarie 2022

Zendaya a fost surprinsă în New York alături de Tom Holland. Actrița s-a camuflat din cap până-n picioare

Zendaya a fost surprinsă în New York alături de Tom Holland. Actrița în vârstă de 25 de ani a ales o ținută care să o camufleze din cap până-n picioare. Vedeta a fost vizibil deranjată de prezența fotografilor din jur. De când zvonurile privind o posibilă relație între ea și Holland au început să circule pe internet, paparazzi i-au urmărit la fiecare pas.
Renée Zellweger într-o rochie neagră pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
// 17 februarie 2022

Renée Zellweger și Ant Anstead au mers împreună la o petrecere aniversară. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre

Renée Zellweger și Ant Anstead au mers împreună la o petrecere aniversară. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre în timp ce se distrau purtând pălării colorate. Actrița în vârstă de 52 de ani și prezentatorul în vârstă de 42 de ani trăiesc o frumoasă poveste de iubire de la începutul lunii iunie a anului trecut.
Kim Kardashian într-un costum din două piese, alb, în Santa Monica în anul 2018
Divertisment
// 16 ianuarie 2022

Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți au mers la o întâlnire romantică

Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o cină romantică în Los Angeles. Fotografii i-au urmărit la fiecare pas și i-au pozat din toate unghiurile.
Leonardo DiCaprio în costum la premiera filmului Once Upon A Time In Hollywood
Divertisment
// 10 ianuarie 2022

Leonardo DiCaprio a mers în vacanță împreună cu iubita sa. Camila Morrone, în ipostaze tandre alături de actor

Leonardo DiCaprio a mers în vacanță împreună cu iubita sa. Actorul în vârstă de 47 de ani a fost surprins de fotografi în ipostaze tandre alături de Camila Morrone. Tânăra de 24 de ani a stat tot timpul în brațele actorului în timp ce s-au lăsat purtați de valurile agitate în timpul vizitei din Saint Barthélemy.
Thylane Blondeau cu părul desfăcut pe spate la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
// 29 decembrie 2021

Thylane Blondeau și Benjamin Attal au mers la plajă împreună. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre

Thylane Blondeau și Benjamin Attal au mers la plajă împreună. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre pe nisipul fierbinte din Miami. Aceștia și-au luat o scurtă vacanță de sărbători de care s-au bucurat din plin.
Jennifer Lopez și Ben Affleck în tribune la un meci de baschet
Divertisment
// 10 decembrie 2021

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers împreună la un meci de baschet. Cum a fost surprins cuplul de îndrăgostiți

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers împreună la un meci de baschet. Cei doi au fost surprinși de fotografi în ipostaze tandre în timp ce urmăreau jocul dintre Los Angeles Lakers și Boston Celtics. Vedeta latino nu și-a putut lua ochii de la bărbatul care a ținut-o tot timpul în brațe.
Sylvie Meis într-o rochie cu paiete roz în timp ce prezintă o emisiune
Divertisment
// 1 decembrie 2021

Sylvie Meis și Niclas Castello au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum s-au distrat soții pe plaja din Miami

Sylvie Meis și Niclas Castello au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi soți nu au ținut cont de nimic și s-au iubit sub privirile tuturor celor din jur. Actrița în vârstă de 43 de ani s-a distrat ca o adolescentă alături de cel cu care formează o familie. Imaginile surprinse de fotografi au făcut rapid înconjurul internetului.
Alessandra Ambrosio într-o rochie neagră la festivalul de film de la Cannes
Divertisment
// 25 noiembrie 2021

Alessandra Ambrosio și Richard Lee au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum s-au distrat cei doi îndrăgostiți în Hawaii

Alessandra Ambrosio și Richard Lee au fost surprinși în ipostaze tandre în timpul vacanței din Hawaii. Cei doi n-au mai ținut cont de prezența fotografilor și s-au lăsat purtați de val. Imaginile cu modelul în vârstă de 40 de ani au ajuns să facă rapid înconjurul internetului.
Camila Cabello și Shawn Mendes pe covorul roșu la premiile VMA
Divertisment
// 7 noiembrie 2021

Camila Cabello și Shawn Mendes au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum s-au distrat cei doi îndrăgostiți pe o plajă din Miami

Camila Cabello și Shawn Mendes au atras privirile tuturor. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre pe o plajă din Miami. Artista în vârstă de 24 de ani nu și-a luat o clipă ochii de la iubitul său pe care l-a răsfățat cu sărutări dulci. Paparazzi au fost și ei atenți la gesturile vedetei și au surprins cu precizie fiecare moment.
Hailey Bieber într-o rochie neagră și Justin Bieber într-un hanorac alb în ipostaze tandre la premiile oferite de Youtube
Divertisment
// 26 octombrie 2021

Hailey și Justin Bieber au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum au fost fotografiați cei doi îndrăgostiți

Hailey și Justin Bieber au fost surprinși în ipostaze tandre la un meci de baschet din Los Angeles. Alături de cei doi îndrăgostiți s-au aflat și Kendall Jenner împreună cu iubitul său, Devin Booker. Se pare că grupul de prieteni s-a reunit la meciul dintre LA Lakers și Phoenix Suns. Meciul a fost strâns însă câștigătoare a fost echipa Phoenix Suns cu un scor de 115 la 105.
Ed Sheeran pe scenă purtând un tricou negru și o cămașă roșie în carouri în timp ce cântă la microfon în timpul unui concert
Divertisment
// 1 octombrie 2021

Ed Sheeran și Cherry Seaborn au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum s-au distrat la un meci din UEFA Champions League

Ed Sheeran și Cherry Seaborn au fost surprinși în ipostaze tandre la un meci de fotbal din UEFA Champions League. Cântărețul s-a distrat alături de soția sa, iar fotografii i-au surprins fiecare gest. Ed Sheeran și soția sa au luat parte la meciul dintre Paris Saint-Germain și Manchester City care s-a ținut pe stadionul Parc des Princes din Paris.
John Cena și soția sa, Shay Shariatzadeh, la premiera filmului Playing With Fire
Divertisment
// 23 martie 2021

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția sa. Cum au fost fotografiați

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția sa. Ei au fost fotografiați în timp ce părăseau o sală de sport din Vancouver, locul natal al femeii. Cei doi s-au ferit de ochii presei, dar fotografii au făcut publice cele mai recente imagini cu cei doi.
×