Reclamă

Cara Delevingne a fost pozată în ipostaze tandre. Modelul a participat la Wimbledon alături de prietena sa, Minke

Cara Delevingne a fost pozată în ipostaze tandre alături de iubita sa. Modelul internațional a participat la Wimbledon și s-a bucurat de un meci palpitant. Minke a fost foarte fericită și a profitat de atenția pe care a primit-o de la partenera sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iulie 2023, 6:42

Cara Delevingne și Minke par din ce în ce mai apropiate. Cele două partenere nu s-au sfiit să-și afișeze afecțiunea în public. Acestea s-au sărutat pătimaș și nu au lăsat loc imaginației celor prezenți. Cara este recunoscută pentru atitudinea sa degajată.

Cara Delevingne a fost pozată în ipostaze tandre

Cara Delevingne nu se sfiește să-și arate iubirea față de partenera sa, Minke. Ea și cântăreața au ales să-și petreacă timpul liber la un meci din cadrul turneului Wimbledon. Cele două îndrăgostite au fost surprinse în timp ce povesteau, râdeau sau se sărutau.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cara Delevingne și Minke în timp ce se sărută
Cara Delevingne și Minke par din ce în ce mai apropiate / Profimedia Images

Ipostazele tandre nu au lipsit o licpă dintre acestea. Relația lor pare că evoluează din ce în ce mai frumos. La începutul luni februarie, Cara și Minke au fost surprinse la concertul lui Harry Styles din California. Cele două s-au ținut de mână pe tot parcursul evenimentului.

Reclamă

Cara și partenera sa au ales să-și facă publică relația vara trecută, în timpul unei călătorii din Italia. În timpul meciului de la Wimbledon, Cara a adoptat o atitudine degajată. Aceasta i-a făcut ochi dulci partenerei sale și a încercat să-i atragă tot timpul atenția.

Minke a intrat în jocul partenerei sale și a sărutat-o pasional. Povestea lor de iubire a fost confirmată la începutul lunii iunie a anului trecut. Primele imagini cu cele două au apărut în timp ce se aflau în vacanță în Portofino, Italia.

De atunci, Cara și Minke au încercat să fie discrete însă în ultima perioadă au decis să nu-și mai ascundă sentimentele. Minke este o artistă cunoscută la nivel internațional, iar numele său real este Leash Mason. Vedeta este mai fericită ca niciodată alături de partenera sa.

Reclamă

Cara Delevingne are surprize noi pentru fanii săi

Cara Delevingne și-a îngrijorat fanii în urmă cu câteva luni. Aceasta a fost surprinsă într-un aeroport, iar starea sa de spirit nu părea deloc una potrivită. Diva țipa la telefon în timp ce se plimba desculță pe stradă. Starea de agitație i-a îngrijorat pe fani, iar ulterior aceasta a recunoscut faptul că s-a confruntat cu probleme din cauza abuzului de substanțe interzise.

Ulterior, diva a apelat la ajutor specializat pentru a-și recăpăta viața înapoi. De atunci, modelul internațional a surprins cu aparițiile sale. Cara Delevingne are un proiect nou. Acesta s-a implicat î proiectul Palent Sex, care a avut premiera în luan februarie a anului acesta.

Totodată, aceasta s-a implicat în cel de-al doilea și ultimul sezon al seriei Carnival Row. Cara a vorbit plină de entuziasm despre proiectele sale, scrie PageSix.

Aceasta s-a bucurat să se întoarcă pe micile ecrane, dar și al prezentările de modă. Delevingne a oferit și un interviu în care a povestit mai multe despre modul în care își dorește să evolueze cariera sa.

Aceasta le-a promis admiratorilor săi că va avea mult mai multă grip de sănătatea sa și va pune mai mult accent asupra acesteia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×