Reclamă

Cara Delevingne a pozat pentru revista Vogue. Modelul a vorbit despre renunțarea la alcool și grija față de corpul ei

Cara Delevingne a pozat pentru revista Vogue. Modelul internațional a vorbit despre renunțarea la alcool și despre grija pe care o acordă corpului ei. Vedeta a trecut prin mult emomente dificile după ce s-a confruntat cu problemele cauzate de substanțele pe care le-a consumat.

Publicat: 10 martie 2023, 15:56

Cara Delevingne s-a luptat pentru mult timp cu dependența de substanțe interzise și cu consumul de alcool în exces. Bătălia pare să fie acum aproape câștigată. Vedeta a anunțat că a intrat într-un program de dezintoxicare. Modelul spune că își dorește să-și recapete viața înapoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cara Delevingne a pozat pentru revista Vogue

Cara Delevingne este una dintre cele mai cunoscute dive din industria modelingului. La 30 de ani, aceasta a decis să vorbească deschis despre problemele cu care s-a confruntat în ultimii ani. Vedeta a acceptat să pozeze pentru revista Vogue.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cara Delevingne, pe o bancă, cu părul ciufulit
Cara Delevingne a venit în șosete la aeroport, avea părul ciufulit și nu părea să fie în cea mai bună formă / Profimedia Images

Ulterior a răspuns și întrebărilor care i-au fost adresat. Paparazzi au surprins-o în ultimele luni în stări deplorabile. Imaginile cu diva desculță într-un aeroport au făcut înconjurul lumii. Fanii s-au temut pentru siguranța modelului și mulți s-au întrebat ce se întâmplă în viața sa.

Reclamă

După un an cu multe suișuri și coborâșuri, Cara pare că a ajuns într-un punct de echilibru. Aceasta este mult mai atentă la nevoile corpului ei și încearcă să renunțe la dependența de substanțe interzise și la consumul de alcool.

”Nu dormisem de foarte mult timp. În mod clar nu eram bine. Au fost niște imagini care m-au sfâșiat. Am crezut mereu că mă distrez, dar mi-am dat seama că nu arăt deloc bine. Uneori ai nevoie de acel ceva care să te trezească la realitate și pot spune că sunt recunoscătoare pentru acele poze”, a declarat Calra pentru Vogue.

Vedeta spune că a fost extrem de rușinată în momentul în care a văzut imaginile cu ea din aeroport. De altfel, tocmaia cele poze au reușit să o facă să realizeze cât de gravă era situația în care se afla.

Reclamă

Chiar dacă este rușinată de acele momente, ea este și foarte recunoscătoare. Vedeta spune că modul în care ajunsese să trăiască nu mai era sustenabil pe termen lung.

Ce schimbări va face Cara pentru viitorul său

După perioada agitată din viața sa, Cara Delevingne a decis să facă niște schimbări notabile. Aceasta își dorește ca la 30 de ani viața sa să arate complet diferit. În prezent încearcă să renunțe la consumul de alcool și la dependeța de substanțele interzise.

”Viața nu e mereu ușoară, iar din motive neînțelese oamenii s-au uitat la copilăria mea și m-au considerat o persoană răsfățată și cu multe privilegii. Așa am fost, într-o oarecare măsură. Însă viața mea nu a fost deloc ușoară. Mama mea a avut și ea probleme din cauza consumului de alcool.”

”Recunosc, nu m-am pus în locul ei atunci când eram adolescentă și nu am înțeles-o. Eram furioasă pe ea la acel moment, dar nu am înțeles că nu era vina ei în totaliatte. Au fost multe momente în care nu am avut o mamă din cauza dependenței sale de alcool.”

Cara spune că a suferit inclusiv de depresie în adolescență, dar și la maturitate. Însă acum vedeta încearcă să-și redreseze viața și cariera. Aceasta se bucură de sprijinul prietenilor săi în momentele grele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×