Reclamă

Cara Delevingne a pozat pentru revista Vogue. Modelul a vorbit despre renunțarea la alcool și grija față de corpul ei

Cara Delevingne a pozat pentru revista Vogue. Modelul internațional a vorbit despre renunțarea la alcool și despre grija pe care o acordă corpului ei. Vedeta a trecut prin mult emomente dificile după ce s-a confruntat cu problemele cauzate de substanțele pe care le-a consumat.

Publicat: 10 martie 2023, 15:56

Cara Delevingne s-a luptat pentru mult timp cu dependența de substanțe interzise și cu consumul de alcool în exces. Bătălia pare să fie acum aproape câștigată. Vedeta a anunțat că a intrat într-un program de dezintoxicare. Modelul spune că își dorește să-și recapete viața înapoi.

Cara Delevingne a pozat pentru revista Vogue

Cara Delevingne este una dintre cele mai cunoscute dive din industria modelingului. La 30 de ani, aceasta a decis să vorbească deschis despre problemele cu care s-a confruntat în ultimii ani. Vedeta a acceptat să pozeze pentru revista Vogue.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cara Delevingne, pe o bancă, cu părul ciufulit
Cara Delevingne a venit în șosete la aeroport, avea părul ciufulit și nu părea să fie în cea mai bună formă / Profimedia Images

Ulterior a răspuns și întrebărilor care i-au fost adresat. Paparazzi au surprins-o în ultimele luni în stări deplorabile. Imaginile cu diva desculță într-un aeroport au făcut înconjurul lumii. Fanii s-au temut pentru siguranța modelului și mulți s-au întrebat ce se întâmplă în viața sa.

Reclamă

După un an cu multe suișuri și coborâșuri, Cara pare că a ajuns într-un punct de echilibru. Aceasta este mult mai atentă la nevoile corpului ei și încearcă să renunțe la dependența de substanțe interzise și la consumul de alcool.

”Nu dormisem de foarte mult timp. În mod clar nu eram bine. Au fost niște imagini care m-au sfâșiat. Am crezut mereu că mă distrez, dar mi-am dat seama că nu arăt deloc bine. Uneori ai nevoie de acel ceva care să te trezească la realitate și pot spune că sunt recunoscătoare pentru acele poze”, a declarat Calra pentru Vogue.

Vedeta spune că a fost extrem de rușinată în momentul în care a văzut imaginile cu ea din aeroport. De altfel, tocmaia cele poze au reușit să o facă să realizeze cât de gravă era situația în care se afla.

Reclamă

Chiar dacă este rușinată de acele momente, ea este și foarte recunoscătoare. Vedeta spune că modul în care ajunsese să trăiască nu mai era sustenabil pe termen lung.

Ce schimbări va face Cara pentru viitorul său

După perioada agitată din viața sa, Cara Delevingne a decis să facă niște schimbări notabile. Aceasta își dorește ca la 30 de ani viața sa să arate complet diferit. În prezent încearcă să renunțe la consumul de alcool și la dependeța de substanțele interzise.

”Viața nu e mereu ușoară, iar din motive neînțelese oamenii s-au uitat la copilăria mea și m-au considerat o persoană răsfățată și cu multe privilegii. Așa am fost, într-o oarecare măsură. Însă viața mea nu a fost deloc ușoară. Mama mea a avut și ea probleme din cauza consumului de alcool.”

”Recunosc, nu m-am pus în locul ei atunci când eram adolescentă și nu am înțeles-o. Eram furioasă pe ea la acel moment, dar nu am înțeles că nu era vina ei în totaliatte. Au fost multe momente în care nu am avut o mamă din cauza dependenței sale de alcool.”

Cara spune că a suferit inclusiv de depresie în adolescență, dar și la maturitate. Însă acum vedeta încearcă să-și redreseze viața și cariera. Aceasta se bucură de sprijinul prietenilor săi în momentele grele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×