Reclamă

Cara Delevingne a mers alături de Minke la concertul lui Harry Styles din California. Cele două s-au ținut de mână în mulțime

Cara Delevingne a mers alături de Minke la concertul lui Harry Styles din California. Cele două s-au ținut de mână în mulțime. Și-au făcut publică relația vara trecută în timpul unei călătorii în Italia.

Publicat: 1 februarie 2023, 8:36

Cara Delevingne a fost văzută cu iubita ei, Minke. Ele au fost fotografiate în timp ce participau la concertul Love On Tour al lui Harry Styles. Evenimentul a avut loc la arena Kia Forum din California. Modelul și actrița, în vârstă de 30 de ani, s-au plimbat prin mulțime de mână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cara Delevingne a mers alături de Minke la concertul lui Harry Styles

Cara a adoptat un aspect simplu pentru ieșirea în public. Ea a îmbrăcat o pereche de blugi negri, skinny. Pantalonii i-a asortat cu un top din plasă, care se potriveau de minune.

Ea a pus un blazer gri din tweed deasupra și a adăugat look-ului o curea cu cataramă neagră și argintie și o pereche de cizme. Modelului și-a lăsat părul să cadă liber pe spate, într-un mod natural, scrie DailyMail.

Minke a adoptat și ea o ținută similară. Tânăra a optat pentru un top alb care să se potrivească pantalonilor. A adăugat o pată de culoare cu o jachetă din piele neagră și cizme crem cu toc.
Artista a purtat în schimb o pălărie beanie peste părul ei ondulat.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Cara Delavigne și Minke, iubita ei, de mână, la concertul lui Harry Styles
Cara Delevingne a mers alături de Minke la concertul lui Harry Styles din California / Profimedia Images

La concert au participat și cântăreața Halsey și actrița Ashley Benson. Harry își continuă turneul mondial, care se numește Love On Tour și se va desfășura până în iulie. Cara și Minke și-au confirmat povestea de iubire la începutul anului trecut în iunie. Ele au fost văzute în perioada respectivă în timp ce se sărutau în Portofino, Italia.

De atunci, Cara și Minke, al cărui nume real este Leah Mason, au fost extrem de discrete de când și-au confirmat povestea de dragoste. Aceste imagini sunt mai mult decât așteptate. Anul trecut, Cara a fost surprinsă în public și nu părea să fie într-o stare foarte bună.

Reclamă

Cara Delavigne pregătește noi proiecte pentru fani

Ieșirea lor în public vine în timp ce actrița Suicide Squad numără zilele până când viitorul ei proiect, Planet Sex, va avea premiera pe o platformă de streaming luna viitoare, pe 14 februarie.

Serialul în șase părți urmărește personajul Carei în timp ce ea își explorează propria „călătorie către auto-descoperire” în timp ce călătorește prin lume pentru a discuta subiectul cu alți oameni, potrivit Variety.

De asemenea, se lansează în februarie al doilea și ultimul sezon al seriei Carnival Row, în care Cara joacă de asemenea. Primul sezon a fost lansat în 2019, cu un alt sezon în același an.

Patru ani mai târziu, fanii vor avea în sfârșit șansa de a urmări continuarea poveștii care începe pe 17 februarie. Emisiunea nu o are doar pe Cara în rolul lui Vignette, ci și pe Orlando Bloom în rolul principal al lui Rycroft.

Premisa serialului este următoarea: „Un detectiv uman și o zână reaprind o aventură periculoasă într-o lume fantastică victoriană, în care pacea neliniștită a orașului se prăbușește atunci când un șir de crime dezvăluie un monstru de neimaginat”, potrivit unui sinopsis IMDB.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×