Reclamă

Pete Davidson și Chase Sui Wonders au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au distrat în timpul vacanței din Hawaii

Pete Davidson și Chase Sui Wonders au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au distrat într-o vacanță de vis pe care au petrecut-o în Hawaii. Paparazzi i-au urmărit la fiecare pas. Pete a fost atent și grijuliu cu noua sa parteneră și a răsfățat-o în fața tuturor.

Publicat: 29 ianuarie 2023, 6:00

Pete Davidson și Chase Sui Wonders nu se mai ascund. Zvonurile privind o posibilă relație pot fi în cele din urmă confirmate. Pete și Case Sui au fost văzuți în timp ce se sărută pătimaș pe o plajă din Hawaii. Aceștia nu au ținut cont de privirile curioșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pete Davidson și Chase Sui Wonders au fost surprinși în ipostaze tandre

Pete Davidson pare că a trecut complet peste despărțirea de Kim Kardashian. Comediantul se distrează acum în compania celei mai recente cuceriri. El și actrița Chase Sui Wonders trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Apropiații cuplului spun că cei doi sunt foarte fericiți împreună. Acest lucru poate fi confirmat. Cele mai recente imagini cu ei vorbesc de la sine.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pete Davidson în timp ce o sărută pe Chase Sui Wnders pe plajele din Hawaii
Pete Davidson pare că a trecut complet peste despărțirea de Kim Kardashian / Profimedia Images

Aceștia s-au iubit pe plajele din Hawaii și s-au bucurat de timpul liber pe care n-au putut petrece împreună. Conform publicației PageSix, Pete Davidson și-a îndepărtat de pe corp tatuajele pe care le făcuse pentru Kim Kardashian.

Reclamă

Gestul comediantului a venit la cinci luni după despărțirea de fosta parteneră. Pare că acesta este pregătit să o lase pe Kim în trecut. Fanii au observat și ei lipsa tatuajelor care i-au fost dedicate lui Kim și copiilor acesteia.

Sursele spun că acesta și-a îndepărtat tatuajul cu ajutorul unei proceduri laser. Imaginile recente cu actorul dovedesc faptul că acesta și-a șters de pe corp desenele permanente. Pete își dorește să se poată implica în noua sa relație. El și Wonders par fericiți unul în compania celuilalt.

Fanii s-au bucurat să-l vadă pe Pete în compania actriței. În trecut acesta a avut mai multe relații cu femei celebre de la Hollywood. Totuși, relațiile lui Pete Davidson au fost de scurtă durată. Comediantul nu a încercat să aibă iubite pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Pete Davidson și Case Sui Wonders

Zvonurile privind o posibilă relație între Pete și Case Sui au început să circule la începutul lunii ianuarie. Cei doi au fost văzuți împreună la scurt timp după ce Pete s-a despărțit de modelul Emily Ratajkowski. Prima întâlnire publică a comediantului alături de Wonders a avut loc într-o cafenea.

Acolo au luat prânzul împreună. Fanii nu și-a dat seama cu ușurință dacă sunt împreună. Aceștia au păstrat discreția relației o perioadă mai lungă de timp. Apropiați lui Davidson spun că acesta a cunoscut-o pe Wonders în anul 2021.

De-a lungul timpului au elaborat împreună pentru realizarea mai multor proiecte. Aceștia au apărut împreună în show-ul Bupkis. S-a zvonit inițial că cei doi au doar o relație de prietenie, însă lucrurile au evoluat rapid între ei.

Davidson încearcă să fie mult mai atent în alegerea partenerelor sale. Fosta relație pe care a avut-o cu Kim Kardashian a fost intens mediatizată. De data aceasta, comediantul pare că vrea să facă lucrurile diferit. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×