Reclamă

Khloe Kardashian și Tristan Thompson au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Vedeta are acum doi copii alături de fostul partener

Khloe Kardashian și Tristan Thompson au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Apropiații vedetei internaționale susțin că aceasta nu va relua legătura amoroasă cu fostul partener. Cu toate acestea, diva are acum doi copii alături de cel pe care l-a iubit.

Publicat: 6 august 2022, 11:38

Cel de-al doilea copil al cuplului Khloe Kardashian – Tristan Thompson este un băiețel. Familia vedetei s-a mărit, iar aceasta pare mai fericită ca niciodată. Khloe și-a dorit foarte mult ca fiica sa să aibă un partener de joacă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian și Tristan Thompson au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat

Khloe Kardashian are doar motive de fericire. Vedeta este acum mama unei fetie și a unui băiețel. Familia sa s-a mărit exact așa cum și-a dorit. Deși vedeta nu mai are o relație cu fostul partener, Tristan Thompson, aceasta spune că vrea ca el să se implice în creșterea copiilor. Khloe și Tristan păstrează legătura pentru a le oferi copiilor un mediu armonios de dezvoltare.

Vezi mai multe imagini cu Khloe Kardashian în Galeria Foto!

Khloe și Tristan au deja împreună o fetiță pe nume True Thompson. O sursă apropiată a vedetei a declarat că aceasta este ”recunoscătoare” mamei surogat pentru ”binecuvântarea pe care i-a oferit-o”. Tot apropiații divei au oferit informații despre dorințele acesteia de viitor.

Reclamă

”Khloe își dorește ca Tristan să o ajute în creșterea copiilor. Aceasta cere politicos discreție de la fani pentru a se putea concentra asupra familiei sale”.

Khloe a încercat să rămână însărcinată de mai multe ori, dar a întâmpinat probleme de fertilitate. În cele din urmă aceasta i-a cerut sfatul surorii sale, Kim Kardashian. Kim are doi copii cu ajutorul unei mame surogat.

Vedeta, care s-a despărțit de Pete Davidson, și-a încurajat sora să apeleze la o mamă surogat pentru a-și mări familia. Khloe a declarat în repetate rânduri că îi este recunoscătoare mamei surogat pentru copilul său.

Reclamă

Ce s-a întâmplat între Khloe Kardashian și Tristan Thompson

Khloe Kardashian și Tristan Thompson au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Cei doi foști parteneri nu au făcut încă declarații publice. Khloe și Tristan au avut de-a lungul timpului o relație tumultoasă. Vedeta a declarat în trecut că încă îl iubește pe Tristan.

Cu toate acestea ea nu poate trece peste faptul că a fost înșelată. Khloe și Tristan au fost împreună pentru mai bine de cinci ani. Cei doi s-au despărțit definitiv în luna decembrie a anului 2021, după ce Khloe a aflat că Tristan este tatăl unui copil alături de antrenoarea Maralee Nichols.

Tristan a devenit tată alături de Nicole în timp ce se afla într-o relație cu Khloe. Vedeta nu a putut trece peste această trădare și a pus capăt poveștii sale de dragoste. La începutul lunii iulie s-a aflat faptul că Tristan și Khloe urmau să aibă un copil cu ajutorul unei mame surogat.

Se pare că acesta a fost conceput înainte ca vedeta să afle că este înșelată de fostul partener. Sursele apropiate vedetei spun că Tristan a  încercat de mai multe ori să reia relația cu Khloe. Însă diva nu a vrut să păstreze mai mult de o relație de prietenie cu fostul partener.

Acum acesta se așteaptă ca Tristan să fie la fel de implicat în viața noului bebeluș pe cât a fost în viața fiicei lor, True Thompson.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×