Reclamă

Khloe Kardashian așteaptă al doilea copil cu fostul iubit, Tristan Thompson. Bebelușul vine pe lume cu ajutorul unei mame surogat

Khloe Kardashian așteaptă al doilea copil cu fostul său iubit, Tristan Thompson. Reprezentanții vedetei au făcut vestea publică. Bebelușul va veni pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Apropiații vedetei au cerut fanilor să-i ofere acesteia intimitatea de care are nevoie pentru a se ocupa de familia sa.

Publicat: 14 iulie 2022, 10:35

Un reprezentant al vedetei Khloe Kardashian a declarat pentru publicația People că True Thompson va avea un frate sau o soră. Vedeta în vârstă de 38 de ani urmează să devină mamă pentru a doua oară. Se pare că bebelușul a fost conceput în luna noiembrie a anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian așteaptă al doilea copil cu fostul iubit, Tristan Thompson

Khloe Kardashian urmează să devină mamă pentru a doua oară. Nu se cunoaște încă data exacta la care bebelușul va veni pe lume. Reprezentanții vedetei spun că acesta a fost conceput în perioada în care Khloe și Tristan încă formau un cuplu.

Vezi mai multe imagini cu Khloe Kardashian în Galeria Foto!

Se pare că vedeta este încântată peste măsură să fie din nou mamă.

Reclamă

”Khloe va avea un al doilea copil. Bebelușul a fost conceput în luna noiembrie. Khloe este extrem de încântată și este recunoscătoare mamei surogat pentru această binecuvântare. Khloe își dorește ca fanii să-i respecte intimitatea pentru a se putea concentra asupra familiei sale”

Deși Khloe și Tristan așteaptă al doilea copil împreună, aceștia nu și-au mai vorbit din luna decembrie a anului trecut.

Bebelușul a fost conceput cu mult înainte ca vedeta de 38 de ani să afle că Tristan avea deja un copil în secret cu o altă persoană. Khloe și Tristan și-au încheiat relație în mod oficial în luna ianuarie a anului acesta.

Reclamă

Ce s-a întâmplat între Khloe Kardashian și Tristan Thompson

Vestea că vedeta Khloe Kardashian așteaptă al doilea copil cu fostul său iubit, Tristan Thompson, i-a luat pe toți prin surprindere. În afară de convorbirile legate de creșterea micuței True Thompson, cei doi nu și-au mai vorbit din luna decembrie a anului trecut.

Separarea oficială a avut loc în luna ianuarie 2022. Totul s-a întâmplat în urma scandalului izbucnit de Tristan. Se pare că artistul ar fi avut un copil în secret cu o altă femeie, totul în timp ce se afla într-o relație cu Khloe.

Vedeta internațională nu a putut trece peste această trădare. Bebelușul artistului a fost conceput cu Maralee Nichols, care i-a cerut acestuia să recunoască sarcina și venirea pe lume a copilului său.

Khloe și Tristan au avut de-a lungul timpului o relație tumultoasă încă din anul 2016. Cei doi au adus pe lume primul copil, True, în anul 2018.

Thompson mai are un copil cu fosta parteneră, Jordan Craig. Băiețelul de cinci ani a fost botezat Prince. Khloe Kardashian a trecut prin multe momente dificile. Vedeta a fost avertizată că ar putea pierde o eventuală sarcină, prin urmare a luat în considerare conceperea unui copil cu ajutorul unei mame surogat.

Sora sa, Kim Kardashian, a adus pe lume doi copii cu ajutorul unei mame surogat. Tot Kim a fost cea care a încurajat-o să apeleze la această metodă. Cu toate acestea, la momentul decizie, Khloe nu a știut că este înșelată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×