Reclamă

Khloe Kardashian a purtat o rochie scurtă din denim. Silueta vedetei a atras privirile tuturor

Khloe Kardashian a purtat o rochie scurtă din denim. Aceasta a fost văzută ieșind dintr-un restaurant din Malibu, iar silueta ei a atras toate privirile. Mulți numesc noul aspect fizic el vedetei silueta răzbunării, după ce vedeta s-a despărțit de Tristan Thompson.

Publicat: 26 martie 2022, 7:59

Presa tabloidă internațională a vorbit despre faptul că Tristan Thompson a înșelat-o pe Khloe Kardashian. Acesta are chiar și un copil cu Maralee Nichols. Bebelușul a venit pe lume la începutul acestei luni, iar cei doi sunt încă împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian a purtat o rochie scurtă din denim

Khloe a avut numai apariții de prima pagină după despărțirea de tatăl fetiței sale. Vedeta de 37 de ani a purtat acum, la un eveniment Good American, o rochie scurtă din denim care i-a pus în evidență silueta și formele de invidiat. Ținuta aleasă i-a scos în evidență și bustul frumos conturat.

Peste rochia scurtă, Khloe a purtat o haină din același material, lungă până la podea. A completat look-ul cu chelari de soare cu rame mari și o pereche de cercei aurii. Khloe și-a accesorizat ținuta cu o geantă neagră de dimensiuni mici și o pereche de sandale cu barete.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Khloe Kardashian, într-o haină lungă din denim, pe stradă în Malibu
Khloe a avut numai apariții de prima pagină după despărțirea de tatăl fetiței sale / Profimedia Images
Reclamă

Khloe a arătat senzațional la evenimentul la care a participat. Chiar a postat imagini pe conturile ei de pe rețelele sociale. Good American este un brand de denim care produce haine pentru toate mărimile și fiecare formă a corpului. Khloe este partener fondator alături de Emma Grede.

Khloe s-a asigurat că evenimentul e ca o afacere de familie. Marca de tequila a surorii ei, Kendall Jenner, a fost oferită invitaților. Khloe este mama micuței True, de 3 ani, pe care o are din relația cu atacantul de la Chicago Bulls, Tristan Thompson.

Ea a început să se întâlnească cu sportivul încă din 2016, deși au avut o relație tumultoasă în ultimii ani. Au fost împreună mai bine de un an de zile înainte ca Khloe să anunțe că este însărcinată. Vestea a fost dată la vremea respectivă pe Instagram.

Reclamă

Relația dintre cei doi a început să se deteriorizeze încă din perioada în care Khloe este însărcinată cu micuța True. În luna aprilie a anului 2018, când Khloe era gravidă în 9 luni, DailyMail a publicat fotografii și imagini video cu Tristan în timp ce se săruta cu o altă femeie.

Ce s-a întâmplat între Khloe Kardashian și Tristan Thompson

Nu după multă vreme, TMZ a publicat imagini în care iubitul lui Khloe săruta și atingea pasional alte două femei în Washington D.C. Chiar dacă au încercat să păstreze relația pe linia de plutire, cei doi s-au despărțit în luna februarie a anului 2019. Chiar dacă s-au reîmpăcat, cei doi s-au mai despărțit încă o dată anul trecut.

Despărțirea s-a întâmplat de această dată după ce s-a aflat că Tristan a devenit tată alături de modelul fitness Maralee Nichols. Sportivul are în acest moment trei copii: True, Prince de 5 ani și pe Theo, care s-a născut anul trecut în luna decembrie.

Tristan a anunțat în luna ianuarie că rezultatele testului de paternitate sunt pozitive și el este tatăl copilului lui Maralee Nichols. Acesta a dat asigurări că își asumă totul și este responsabil pentru acțiunile sale.

Mai apoi acesta a scris: „Khloe, nu meriți toate acestea. Nu meriți durerea și umilința pe care ți le-am cauzat. Nu meriți felul în care te-am tratat de-a lungul anilor”.

După toate acestea, Khloe a primit sprijinul familiei sale și al mamei. Așa cum se spune acum, vedeta are o siluetă incredibilă. Nu e prima dată când se refugiază în antrenamentele din sala de sport. După căsnicia cu Lamar Odum, Khloe s-a antrenat intens și a obținut cu trup așa cum visează să aibă oricare femeie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×