Reclamă

Kendall Jenner și-a schimbat culoarea părului. Vedeta a fost surprinsă alături de surorile sale, Kim și Khloe Kardashian

Kendall Jenner și-a schimbat culoarea părului și a ieșit să ia prânzul alături de două dintre surorile sale, Kim și Khloe Kardashian. Vedeta în vârstă de 26 de ani a fost surprinsă pe una din străzile din Hollywood după ce și-a parcat mașina. În această perioadă surorile Kardashian filmează pentru lansarea celei mai noi serii intitulate The Kardashians.

Publicat: 22 martie 2022, 7:33

Kendall Jenner a părut plină de viață în timp ce s-a îndreptat către localul unde o așteptau surorile sale. Vedeta va apărea în noua serie care surprinde viața privată a familiei din care face parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele episoade vor debuta cu problemele pe care Kim le-a întâmpinat în timpul divorțului de Kanye West. Totodată, Khloe Kardashian a declarat că va fi deschisă față de public și va oferi mai multe detalii despre relația eșuată cu Tristan thompson.

Kendall Jenner și-a schimbat culoarea părului

Kendall Jenner pare pregătită pentru a apărea în noua serie The Kardashian. Diva în vârstă de 26 de ani a stabilit ultimele detalii înainte de filmări la un prânz relaxant cu surorile sale, scrie publicația Daily Mail. Fotografii au surprins-o pe vedetă în timp ce coboara din mașină.

Vezi mai multe imagini cu Kendall Jenner în Galeria Foto!

Kendall Jenner într-o rochie gri în timp ce merge să se întâlnească cu surorile sale, Kim și Khloe Kardashian
Kendall Jenner a avut grijă să poarte tot timpul ochelari de soare pentru a nu fi deranjată de luminile aparatelor de fotografiat / Profimedia Images
Reclamă

Kendall a fost cu greu recunoscută de admiratori. Diva a trecut printr-o schimbare de look impresionantă. Aceasta a renunța la nuanța sa de brunet și a trecut de partea roșcatelor. Kendall Jenner și-a schimbat culoarea părului încă de la Săptămâna Modei de la Paris.

Totuși, la acel moment diva a purtat o perucă, se pare că în prezent schimbarea este definitivă. Rădăcinile brunete ale vedetei au demonstrat că aceasta nu mai poartă o perucă, ci că și-a vopsit părul. Pentru întâlnirea cu surorile sale, Kendall a ales o ținută elegantă.

Aceasta a optat pentru o rochie mulată gri la care a asortat o pereche de cizme din piele cu toc și o geantă.

Reclamă

Modelul a avut grijă să poarte tot timpul ochelari de soare pentru a nu fi deranjată de luminile aparatelor de fotografiat. Jenner nu a ținut seama de prezența celor din jur și s-a îndreptat rapid către localul unde era așteptată.

Kendall Jenner va apărea în noua serie The Kardashians

Kim Kardashian și-a schimbat culoarea părului, motiv pentru care aceasta va avea o imagine nouă în seria The Kardashians. Alături de Khloe și Kim, Kendall a avut un program extrem de aglomerat în ultima perioadă pentru a putea pune la punct pregătirile pentru seria televizată.

Seria anterioară, Keeping Up With the Kardashians s-a încheiat în luna iunie a anului 2021 după ce a reușit să strângă 20 de sezoane.

Fanii au așteptări ridicate de la familia Kardashian. În cele mai recente imagini care au fost distribuite pe internet. Kendall apare în videoclip de promovare în timp ce strigă că va ieși din show. În trailer apar și câteva scene cu Khloe care vorbește despre relația cu fostul său iubit, Tristan.

Totodată, noua serie va ilustra câteva aspecte din viața lui Kim și modul în care aceasta a depășit perioada divorțului.

Noul său iubit, Pete Davidson, va apărea la rândul său în filmări. Kanye West a făcut recent câteva declarații la adresa fostei sale soții spunând că ”pentru ea s-a terminat toată cariera pe care a construit-o”. Premiera seriei The Kardashians va avea loc pe 14 aprilie pe o platformă de streaming online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×