Reclamă

Kourtney Kardashian a purtat o ținută îndrăzneață. Rochia scurtă în care a făcut o ședință foto incendiară

Kourtney Kardashian a purtat o ținută îndrăzneață care a ridicat gradele în termometre. Vedeta de reality show în vârstă de 42 de ani a îmbrăcat o gamă largă de piese vestimentare. Tematica aleasă a lăsat puțin imaginației. Ședința foto a avut loc în Hollywood Hills.

Publicat: 1 februarie 2022, 8:38

Kourtney era evident dornică să-și etaleze formele în timp ce a ales numai haine strâmte. Printre piesele vestimentare alese s-a numărat și un body roșu, un accesoriu îndrăzneț la nivelul bustului, atașat de lenjeria intimă neagră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian a purtat o ținută îndrăzneață

Toate privirile s-au întors în timp ce Kourtney și-a pus formele în valoare în cele mai sexy ținute. Ea a optat pentru această ședință foto pentru încălțări cu tocuri înalte, lenjerie intimă sexy și un colier la baza gâtului, detalii care i-au oferit un aspect destul de jucăuș.

În ceea ce privește părul, acesta a fost coafat elegant. La capitolul machiaj a ales să poarte un fard neutru și un bronzer pentru obraji. Încă nu este clar pentru ce a fost făcută ședința foto.

Kourtney pare însă că se pregătește intens pentru lansarea unui nou proiect.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kourtney Kardashian, stă în genunchi, în timp ce se machiază
Toate privirile s-au întors în timp ce Kourtney și-a pus formele în valoare în cele mai sexy ținute / Profimedia Images

Deși lucrurile par să meargă foarte bine între Kourtney și Travis, o persoană apropiată lor a susținut pentru The Sun că vedeta este „furioasă” pe membrii familiei ei pentru că i-au pus nunta în umbră.

„Pentru ea, nunta este cea mai mare dorință. A simțit că pentru o dată ar trebui să fie totul despre ea”, a spus sursa publicației DailyMail.

Reclamă

Ce înseamnă nunta pentru Kourtney Kardashian

Se pare că nunta celor doi trebuia planificată în cel mai mic detaliu și parte a unui nou proiect tv, dar se pare că este totul din nou despre viața personală a lui Kim, așa cum a fost dintotdeauna.

Potrivit publicației menționate mai sus, Kourtney Kardashian și-a planificat nunta pentru primăvara acestui an. Ea nu vrea ca evenimentul să coincidă cu data nașterii celui de-al doilea copil al lui Kylie Jenner. Cu toate acestea, povestea de dragoste dintre Kim Kardashian și Pete Davidson, dar și certurile dintre Khloe și Tristan Thompson au eclipsat iubirea dintre Kourtney și Tristan.

Se pare că toate aceste lucruri sunt un coșmar pentru Kourtney Kardashian. Aceasta își dorea pentru prima dată în viață ca toate lucrurile să fie despre ea, dar se pare că din nou stă în umbra surorilor sale: „A așteptat prea mult până la căsătorie. Își dorea ceva cu totul special”.

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit anul trecut în luna octombrie. Vestea a luat cu asalt presa tabloidă din întreaga lume. Se pare că planurile lor sunt foarte serioase, deși se cunosc de numai câteva luni. Bateristul Blink-182 și-a cerut iubita în căsătorie pe plajă, într-un loc exclusivist.

Alături de cei doi la momentul cererii au fost o mulțime de persoane apropiate, dar și câțiva membrii ai familiei. Kourtney a fost foarte emoționată la momentul respectiv și i-a sărit pur și simplu în brațe iubitului său. Travis a declarat recent că „pentru totdeauna” nu este un cuvânt suficient pentru a descrie ceea ce simte față de Kourtney și se pare că deja bat clopote de nuntă pentru ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×