Reclamă

Pete Davidson și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Kim Kardashian la casa lui Kris Jenner din Palm Springs

Pete Davidson și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Kim Kardashian la casa lui Kris Jenner din Palm Springs. Publicația People a scris că cei doi încă se întâlnesc și se bucură împreună de timp de calitate.

Publicat: 19 noiembrie 2021, 7:28 / Actualizat: 19 noiembrie 2021, 14:29

Pete Davidson și-a sărbătorit ziua de naștere în compania lui Kim Kardashian și a unor prieteni comuni. Rapper-ul Flavour Flav a publiat imagini de la aniversarea lui Pete Davidson, care a împlinit recent 28 de ani. "Fiul său adoptiv" a petrecut în compania lui Kardashian West și a lui Kris Jenner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pete Davidson și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Kim Kardashian

În prima fotografie, Davidson, Kardashian West și Jenner s-au îmbrăcat toți în haine de casă în carouri negre și maro. Au pozat împreună în intimitatea casei. A doua imagine îl prezenta doar Flavour Flav și Davidson, în vârstă de 28 de ani, cu comedianul purtând faimosul lanț primit de la rapper.

O sursă a publicației People a declarat că Kardashian West în vârstă de 41 de ani a organizat ziua de naștere a lui Davidson în casa mamei sale, Jenner, din Palm Springs.

Vezi mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Chiar și atunci când se află pe coaste diferite, Kim și Pete sunt în legătură. Ei încep să se cunoască mai bine și se înțeleg foarte bine. Kim iubește ceea ce se întâmplă între ei. El este foarte amuzant, distractiv și o face pe Kim fericită. Încă se întâlnesc și se bucură de asta. Îi face complimente lui Kim și ei îi place.”

Flavor Flav a descris imaginile cu următoarele cuvinte: „Sărbătorind ziua de naștere a fiului meu adoptiv, Pete Davidson, cu legendele @kimkardashian și @krisjenner 🎂🎊👑⏰ Pete, nu mi-am luat niciodată un ceas de pe gât pentru a-l oferi cuiva și vei fi ultima persoană pentru care fac asta. La mulți ani!”

Kardashian West și starul SNL au stârnit pentru prima dată zvonuri despre relația lor de dragoste, după ce au petrecut timp împreună la Knott’s Scary Farm din California de Sud, cu Kourtney Kardashian și logodnicul ei Travis Barker, la începutul acestei luni.

Reclamă

Cum au început cei doi să se întâlnească

În timp ce erau acolo, cei doi au fost fotografiați ținându-se de mână într-o plimbare cu rollercoaster-ul. Davidson și Barker se cunosc prin prietenul lor comun, Machine Gun Kelly. La începutul acestei luni, amândoi au fost văzuți îndreptându-se separat spre Zero Bond, un club privat din Manhattan, pentru cină. Și cu o seară înainte, Davidson a luat-o pe Kardashian West în Staten Island pentru o cină privată.

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au întâlnit prima dată când vedeta de reality show a găzduit SNL. Într-o scenetă difuzată în cadrul emisiunii, cei doi s-au sărutat în timp ce interpretau rolul cuplului Disney, Jasmine și Aladdin.

Kim Kardashian West are patru copii din relația cu rapper-ul Kanye West. De când a cerut divorțul de rapperul în vârstă de 44 de ani în februarie, fostul cuplu s-a concentrat doar pe creșterea și educația lui North, Saint, Chicago și Psalm.

Cât despre Davidson, publicația People a confirmat în august că Pete Davidson s-a despărțit de starul Bridgerton, Phoebe Dynevor după aproximativ cinci luni de relație. S-a logodit pentru scurt timp cu Ariana Grande în 2018. S-a întâlnit anterior cu Kaia Gerber, Kate Beckinsale și Cazzie David.

Aproțiații vedetei Kim Kardashian spun că aceasta formează un cuplu împreună cu Pete Davidson

Pete Davidson și-a sărbători ziua în compania prietenilor. Printre aceștia s-a numărat și vedeta internațională Kim Kardashian. Sursele apropiate modelului spun că aceasta formează un cuplu cu Pete. Pentru publicația E! News sursele au declarat că Pete Davidson și Kim ies deseori împreună la întâlniri romantice.

”Sunt cu adevărat fericiți și așteaptă să vadă unde vor duce aceste întâlniri. Pete i-a spus deja lui Kim că nu vrea să se vadă cu nimeni altcineva în afară de ea. Kim le-a spus unor persoane că nu e nimic serios între ei doi, dar în prezent este singură. Kim încearcă să nu atragă foarte mult atenția asupra lor, dar în mod evident este îndrăgostită de el.”

De când a divorțat de Kanye West sursele au speculat că vedeta nu este pregătită pentru o nouă relație. Modelul în vârstă de 41 de ani pare din ce în ce mai apropiată de comediantul în vârstă de 28 de ani. Sursele apropiate vedetei spun că aceasta este foarte entuziasmată în ceea ce privește o posibilă relație cu Pete.

Deși nu locuiesc în aceeași zonă, cei doi încearcă să facă lucrurile să meargă în ciuda distanței. Nu este clar momentul în care cei doi au început să iasă la întâlniri romantice, însă fanii par entuziasmați să vadă cum evoluează lucrurile între ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×