Reclamă

Kim Kardashian este „intrigată” de Pete Davidson? Ce spun tabloidele despre cei doi

Kim Kardashian este „intrigata” de Pete Davidson, comediantul Saturday Night Live. În acest moment, cei doi sunt doar prieteni. Sursele publicației PageSix spun că vedeta de reality show e cel puțin interesată de comediant.

Publicat: 4 noiembrie 2021, 8:08

O sursă a publicației mai sus menționate spune că Kim Kardashian, care a fost văzută ținându-se de mână cu el într-o plimbare la Knott’s Scary Farm din California de Sud în weekend, este cel puțin interesată de vedeta Saturday Night Live.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este intrigata. Îi place de el”, spune o sursă pentru Page Six.

Kim Kardashian este „intrigată” de Pete Davidson

Kardashian și Davidson au pus în aplicare o imagine romantică în timpul unei scenete SNL, când a găzduit emisiunea NBC cu săptămâni în urmă, înainte de a fi văzuți împreună pe roller coaster.

Așa s-a îmbrăcat vedeta de Halloween, când a petrecut alături de Pete Davidson și de prietenii lor. Vezi mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

Reclamă

PageSix a mai scris că Kardashian a sosit luni în orașul natal al lui Davidson, New York. Ea s-a întors pentru a participa la WSJ. Magazine Innovator Awards. Între timp, se presupune că Davidson s-a întors și el în oraș pentru a începe repetițiile pentru SNL din această săptămână. Noul episod e găzduit de Kieran Culkin de la HBO Succession.

Kardashian, 41 de ani, și Davidson, 27 de ani, au petrecut timp împreună anterior – în timpul unei cine festive în 2019 pentru Kid Cudi. La eveniment a participat și soțul lui Kardashian, Kanye West (care acum se numește pur și simplu „Ye”).

Davidson și-a amintit într-o emisiune că a crezut că la cină vor fi doar el, Cudi și managerul artistului. Acesta a spus că și-a lăsat deoparte cardul de credit atunci când a descoperit că este o ieșire de grup. „Nu este ca și cum ar fi al lui Applebee. Este Nobu, care este ca 77 de Applebees”, a glumit el, adăugând că West i-a pus să se mute într-o cameră privată și a comandat mâncare care nu era nici măcar în meniu.

Reclamă

Cum au evoluat Kim și Davidson de-a lungul anilor

În ianuarie, Page Six a dezvăluit în exclusivitate că Kardashian și West divorțează. Vedeta de reality-show este cea care a înaintat documentele. Tot ea a obținut și custodia totală a celor patru copii. Kim a rămas și cu conacul imens cumpărat alături de Kanye West, renovat după ideile rapper-ului.

De atunci au rămas în relații bune. Kardashian l-a susținut pe rapper la evenimentele sale de lansare a albumului „Donda”. Sursele publicației au spus că a ajutat-o ​​să se pregătească pentru momentul când vedeta de reality-show a găzduit Saturday Night Live.

Davidson s-a întâlnit anterior cu o mulțime de femei celebre printre care Ariana Grande, Kaia Gerber, Kate Beckinsale, Cazzie David și Margaret Qualley. De asemenea, cel mai recent s-a întâlnit cu vedeta „Bridgerton”, Phoebe Dynevor.

Au existat și zvonuri că este bine dotat. Grande a postat pe Twitter în timp ce se întâlnea cu el că are 25 de cm. Ceva despre care chiar el a glumit în sesiunile sale de stand up: „Nu-mi place că ea a vorbit atâtea prostii despre părțile mele intime. Totul este uriaș pentru ea. De ce le-ar spune tuturor că sunt dotat? Pentru ca fiecare fată care îmi vede acele părți pentru tot restul vieții mele să fie dezamăgită”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×