Reclamă

Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa

Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția tuturor. Rapper-ul este complet transformat în timp ce divorțul său de Kim Kardashian merge mai departe.

Publicat: 19 octombrie 2021, 9:00 / Actualizat: 22 octombrie 2021, 12:38

Kanye, în vârstă de 44 de ani, a intrat sub acoperire în Veneția, după ce a pierdut casa de 60 de milioane de dolari în divorțul de Kim, scrie TheSun. Artistul are mereu fotografii pe urmele lui, iar presa tabloidă preia rapid fotografiile cu el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia

Kanye West s-a îndreptat spre aeroportul din Veneția, cu o mască de culoare albă pe față. Acesta și-a acoperit toată fața, inclusiv urechile. A avut găuri doar în jurul ochilor. Rapper-ul a purtat o ținută neagră de la Balenciaga. Acesta a mers în Veneția la o nuntă, în calitate de artist. La eveniment, Kanye a purtat de asemenea o mască neagră și o ținută de la același brand.

Kanye a interpretat hiturile sale Runaway and Flashing Lights la nunta fondatorului D’Estree, Geraldine Guiotte și Tiffany & Co, vicepreședintele Alexander Arnault. Cei care au fost la eveniment au declarat că artistul a avut probleme pe scenă din cauza măștii. Kanye a încercat din răsputeri să-și regleze curelele.

Vezi mai multae imagini în GALERIA FOTO!

Kanye West, fotografiat în timp ce-și aranjează hainele, în Veneția
Rapper-ul este complet transformat în timp ce divorțul său de Kim Kardashian merge mai departe / Profimedia Images
Reclamă

Potrivit documentelor instanței obținute de TMZ, Kim Kardashian a câștigat conacul de 60 de milioane de dolari din LA. Vedeta și cei patru copii locuiesc acolo de când au fost depuse actele de divorț. Surse au declarat presei că Kim și Kanye au negociat un preț de cumpărare pentru casă, pe care, în esență, l-au reconstruit împreună în timpul căsătoriei lor.

Cum a decurs relația dintre cei doi după divorț

Cei doi au cumpărat conacul din LA în 2014 cu 20 de milioane de dolari. Ulterior au investit milioane în procesul de renovare. În aprilie 2018, mama lui Kim, Jen Jenner, a dezvăluit pe Twitter că casa a costat 60 de milioane de dolari. Faptul că Kim păstrează casa este o surpriză pentru cei din jur. Procesul de construcție și proiectare i-a aparținut rapper-ului.

Reclamă

Kanye a lucrat de-a lungul anilor cu arhitecți renumiți, inclusiv Axel Vervoordt, pentru a-și construi casa de vis. Perechea a investit o sumă mare de bani și chiar a achiziționat proprietatea de alături pentru a-și extinde casa.

Se pare că ce doi sunt mai bin în acest moment față de momentul depunerii actelor de divorț. Kim și Kanye au fost recent surprinși în timp ce au ieșit la restaurant. Chiar au plecat împreună, cu aceeași mașină.

Kim și Kanye au împreună patru copii: North, Saint, Chicago și Psalm. Cei doi au reușit să păstreze o relație de prieteni și au cerut custodie comună, în ciuda separării lor. La scurt timp după ce Kim a cerut divorțul de Kanye în februarie, s-a spus că perechea a fost de acord să împartă custodia. În ultimul timp, Kim a fost din ce în ce mai prezentă la show-urile lui Kanye și chiar i-a adus pe copii la evenimente. Recent, publicația TMZ a pus la îndoială divorțul dintre ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×