Reclamă

Kim Kardashian a îmbrăcat o haină excentrică. Cum s-a îmbrăcat vedeta la cină cu echipa Saturday Night Live

Kim Kardashian a îmbrăcat o haină excentrică când a fost invitată la o cină cu echipa Saturday Night Live. Vedeta a atras toate privirile cu alegerea ei vestimentară, iar fotografii au pozat-o din toate unghiurile.

Publicat: 9 octombrie 2021, 6:58

Vedeta a mers la o cină cu echipa Saturday Night Live înainte de a găzdui celebra emisiune. Kim, în vârstă de 40 de ani, a creat isterie printre fani după ce a îmbrăcat un palton shaggy pentru a da curs invitației de la restaurantul Lattanzi Cucina Italiana, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a îmbrăcat o haină excentrică

Paltonul elaborat a furat complet lumina reflectoarelor din restul aspectului vestimentar. Kim Kardashian a purtat pe dedesubt un costum mulat complet negru. Haina de culoare închisă era de lungime medie și a protejat-o cu siguranță pe vedetă de vremea rece de afară.

Kim a avut un look uimitor. Ținuta ei a fost completată de părul negru întins perfect și de o pereche de ochelari de soare. Kim se află la New York, pregătindu-se pentru emisiunea Saturday Night Live pe care o va prezenta în weekend. Recent, Kim a publicat pe rețelele sociale un moment de la NBC în care apare alături de prietenii ei Stephanie Shepard și Tracy Romulus.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kim Kardashian, într-o haină excentrică, închisă la culoare, la o cină în oraș
Vedeta a mers la o cină cu echipa Saturday Night Live înainte de a găzdui celebra emisiune / Profimedia Images
Reclamă

Recent, Kim a spus că simte „presiunea” înainte de emisiunea din data de 9 octombrie. Aceasta le-a arătat fanilor ce un aranjament floral pe care scria „SNL”, primit de la prietenul și designerul Jeff Leatham. Kim a spus pe Instagram Story: „Mulțumesc mult că mi-ai trimis aceste flori. Sunt uimitoare și pur și simplu le iubesc”.

SNL speră ca Kim Kardashian să fie o mare atracție pentru spectatori, mai ales după începutul slab al sezonului 47. Potrivit datelor Nielsen obținute de The Wrap, Saturday Night Live din weekend-ul trecut a atras un rating de 3.5. Cifrele au scăzut cu 35% față de debutul sezonului 46.

Kim Kardashian e prima din familia sa care va găzdui celebra emisiune, deși fostul soț, Kanye West, a apărut ultima dată în emisiune în 2018, când a discutat mult despre Donald Trump. Atunci a bifat a șaptea apariție în calitate de invitat.

Reclamă

Episodul lui Kim Kardashian din Saturday Night Live cu Halsey ca invitat este difuzat pe 9 octombrie, la 20:30 PST / 11:30 PM EST pe NBC.

Kim Kardashian are o relație de prietenie cu Kanye West

Deși Kim Kardashian este cea care a cerut divorțul de rapper-ul Kanye West, vedeta a păstrat legătura cu tatăl copiilor săi. Kim Kardashian și Kanye West au luat cina împreună recent. Cei doi foști soți au fost văzuți la cină împreună, alături de prieteni, la Nobu în Malibu. La sfârșitul serii, au plecat împreună cu aceeași mașină. Kanye West a urcat la volan, iar Kim în dreapta sa.

Kim și Kanye au împreună patru copii: North, Saint, Chicago și Psalm. Cei doi au reușit să păstreze o relație de prietenie și au cerut custodie comună. Amândoi se ocupă în mod egal de creșterea și educația copiilor lor. La scurt timp după ce Kim a cerut divorțul de Kanye în februarie, s-a spus că perechea a fost de acord să împartă custodia. În ultimul timp, Kim a fost din ce în ce mai prezentă la show-urile lui Kanye și chiar i-a adus pe copii la evenimente. 

După separare, Kim a fost asociată cu nume influente. S-a spus că încearcă să-l dea uitării pe fostul soț, dar nimic din ce s-a scris nu a fost confirmat oficial. Și despre rapper s-a spus că are o relație cu Irina Shayk, dar niciunul nu a dat curs speculațiilor din presă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×