Reclamă

Khloe Kardashian, dezvăluiri după ce a fost infectată cu virusul COVID-19. Cu ce efect s-a confruntat: „A fost cu adevărat o luptă”

Khloe Kardashian a făcut dezvăluiri despre unul dintre efectele secundare pe care le-a avut în urma infectării cu virusul COVID-19. Ea a vorbit despre cum i-a fost afectat trupul în acea perioadă.

Publicat: 1 octombrie 2021, 8:00 / Actualizat: 1 octombrie 2021, 17:42

Khloe Kardashian a vorbit recent despre un posibil efect secundar al COVID-19. Vedeta de reality show a dezvăluit că s-a confruntat cu o schimbare notabilă la începutul anului 2020, când a fost infectată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acea perioadă, vedeta, alături de familia ei, filma ultimul sezon pentru show-ul fenomen Keeping Up With The Kardashians, scrie People.

Khloe a vorbit și despre cum a perceput acea perioadă din viața ei și ce efect au avut filmările asupra sa. 

Khloe Kardashian, dezvăluiri după ce a fost infectată cu virusul COVID-19

În vârstă de 37 de ani, Khloe Kardashian a făcut dezvăluiri despre perioada în care s-a confruntat cu virusul COVID-19, în cadrul unei discuții Twitter Space cu fanii ei.

Potrivit vedetei, a început să îi cadă părul în săptămânile în care a fost bolnavă.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Khloe Kardashian zâmbelte și stă așezată pe o canapea îmbeăcată într-o rochie neagră mulată
Una dintre celebrele surori Kardashian a făcut publică o imagine cu vergeturile ei pe Instagram, însoțită de un mesaj cât se poate de pozitiv / Getty Images

„Mi-a căzut părul din cauza COVID,” a dezvăluit Khloe Kardashian. „Așa că, după, a fost o adevărată luptă pentru o perioadă scurtă.”

Reclamă

În plus, ea a vorbit și despre celelalte efecte secundare ale virusului. Ea susține și că nu și-a pierdut mirosul și gustul: „Au fost singurele lucruri pe care nu le-am pierdut”. 

„Dar am avut toate celelalte efecte – adică tot ce vă puteți imagina,” a continuat Khloe. 

Pierderea temporară a părului e un posibil efect secundar al COVID-19, potrivit People. Pierderea părului se întâmplă des din cauza stresului. O boală severă precum cea cauzată de COVID-19 poate stresa corpul. 

Khloe Kardashian a așteptat câteva zile rezultatele testului COVID-19

Khloe Kardashian a făcut dezvăluiri și despre momentele în care a fost nevoită să filmeze pentru ultimul sezon al emisiunii care a adus faima familiei sale. Secvențele au fost filmate în martie 2020, la începutul pandemiei. 

„Am avut ceva de făcut și chiar dacă a fost o perioadă înfricoșătoare, a fost frumos să fim distrase,” a declarat Khloe. „Dar da, toți – acum e noul normal – dar atunci eram temători și atât de speriați. Nimeni nu știa ce se întâmplă.” 

În luna octombrie a anului trecut, fanii Keeping Up With The Kardashians au văzut momentele filmate în timp ce Khloe se confrunta cu virusul COVID. 

După ce i s-a făcut rău, Khloe s-a izolat în dormitorul ei în timp ce a așteptat rezultatele testului. Acestea au venit peste câteva zile.

Între timp, simptomele ei s-au înrăutățit. Khloe a fost și supărată din cauza faptului că nu putea să își vadă fiica, pe nume True, acum în vârstă de 3 ani. 

La finalul episodului, fanii emisiunii au aflat că și Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, și soțul ei de atunci, Kanye West, se simțeau rău. Cei doi au fost diagnosticați și ei cu virusul COVID-19.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×