Reclamă

Kim Kardashian impresionează cu alegerile vestimentare. Cum a purtat o ținută monocromatică

Kim Kardashian impresionează din nou fanii cu alegerile sale vestimentare. Vedeta internațională a ales să poarte o ținută monocromatică. Imaginile au fost distribuite chiar de Kim pe conturile personale de socializare. În ultima vreme, aceasta și-a obișnuit admiratorii cu ținute nonconformiste care să-i pună în evidență formele de invidiat.

Publicat: 27 octombrie 2021, 7:05

Vedeta a ales o culoare perfectă de toamnă. Kim a purtat un costum întreg într-o nuanță de violet la care a asortat un palton maro. Noul stil vestimentar a fost adoptat de Kardashian în cadrul evenimentului Met Gala 2021, atunci când a devenit imaginea unui brand de renume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian impresionează cu alegerile vestimentare

Kim Kardashian știe cum să-și facă intrarea la un eveniment. În cadrul ceremoniei de pe covorul roșu de la evenimentul Met Gala 2021 , vedeta internațională a apărut într-un costum negru întreg. Chiar și chipul i-a fost acoperit la acel moment, deși Kim a avut grijă să-și facă machiajul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ținuta sa nu a fost deloc aleasă la întâmplare, astfel încât Kim a devenit imaginea unui brand de renume. De atunci, ținutele sale au continuat să urmeze aceeași linie de inspirație, însă în ultima vreme, vedeta a devenit tot mai atentă la culorile pe care le alege.

Reclamă

De data aceasta, a optat pentru culori de toamnă care să contrasteze cu întreaga sa imagine. Kim Kardashian impresionează deseori fanii cu alegerile sale vestimentare. Îmbrăcată din cap până-n picioare într-un costum violet, la acesta a asortat un palton maro din piele.

Tocurile nu au lipsit nici ele din ținuta vedetei. Pentru a păstra aceeași paletă cromatică, Kim a ales o pereche de cizme într-o nuanță de violet apropiată de cea a pantalonilor săi. Mănușile au completat perfect ținuta.

În partea de sus, vedeta a optat pentru o pereche de ochelari de soare negri, în timp ce în cea de-a doua poză se poate observa o glugă neagră pe capul vedetei.

Reclamă

Ținutele monocromatice au devenit tot mai căutate în ultima vreme, iar Kim știe mai bine ca oricine să țină pasul cu moda și cu trendurile care se lansează.

Cum s-a schimbat stilul vestimentar al lui Kim Kardashian în ultima vreme

În ultima perioadă, stilul vestimentar al vedetei Kim Kardashian s-a schimbat tot mai mult. Aceasta a renunțat la rochiile mulate și scurte și a trecut la costumele lungi care o acoperă în întregime. Debutul noului său stil vestimentar a avut loc în cadrul evenimentului de la Met Gala 2021.

Atunci, Kim a devenit ambasadoarea unui brand celebru de haine. Cel care a introdus-o pe Kim acestui trend a fost chiar fostul său soț, Kanye West, spun sursele internaționale. În ultima vreme, fotografii au surprins-o pe vedetă în ținute mulate și colorate care să-i pună în evidență fizicul de invidiat.

Kim a renunțat pentru o perioadă la rochiile mulate și a trecut la costumațiile nonconformiste. Nici tocurile nu au ieșit din garderoba vedetei. Aceasta continuă să poarte cizme sau pantofi stiletto.

Nu este prima dată când Kim Kardashian impresionează cu alegerile sale vestimentare. Recent, vedeta a fost surprinsă într-un costum roz cu o haină din pene. Fotografii sunt tot timpul pe urmele vedetei și așteaptă să vadă care va fi următoarea sa ținută.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×