Reclamă

Kendall Jenner a fost surprinsă la un cabinet de chirurgie plastică. Vedeta și-a ascuns chipul de fotografi

Kendall Jenner a fost surprinsă la un cabinet de chirurgie plastică. Vedeta în vârstă de 25 de ani a încercat să se ascundă de fotografi.  Aceasta a purtat o mască albă care i-a acoperit în întregime fața și o pereche neagră de ochelari.

Publicat: 3 noiembrie 2021, 7:41

Apariția lui Kendall vine la scurt timp după ce surorile sale, Kim Kardashian, Khloe și Kylie Jenner au recunoscut că și-au făcut mai multe intervenții estetice la nivelul feței și trupului. Cu toate acestea, sursele nu pot confirma care a fost scopul exact al vizitei lui Kendall la medicul estetician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kendall Jenner a fost surprinsă la un cabinet de chirurgie plastică

Kendall Jenner a atras privirile tuturor cu cea mai recentă apariție. Vedeta în vârstă de 25 de ani a încercat să se ascundă de fotografi, însă fără succes. Paparazzi au fost la fiecare pas pe urmele sale și au încercat să obțină cele mai bune imagini.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kendall Jenner cu o mască albă tip șervețel pe fațî după ce a fost surprinsă la un cabinet de chirurgie plastică
Kendall Jenner a încercat tot timpul să se ascundă de privirile curioșilor / Profimedia Images

Conform publicației The Sun, Kendall s-a aflat în vizită la un cabinet de chirurgie plastică. Sursele spun că vedeta a mers la un cabinet celebru din Beverly Hills. Vedeta din Keeping Up With the Kardashians a avut întreaga față acoperită de o mască albă cu colagen, raportează Geo News.

Reclamă

Peste aceasta vedeta a purtat și o mască de protecție împotriva COVID-19, dar și o pereche de ochelari negri de soare. Deși a încercat să se ascundă, Kendall nu a scăpat de aparatul de fotografiat al curioșilor. Rămâne totuși de văzut care a fost motivul vizitei.

Chiar dacă Kendall Jenner a fost surprinsă la un cabinet de chirurgie plastică, sursele nu au putut stabili dacă aceasta și-a făcut sau nu o intervenție la nivel facial.

De altfel, sunt nenumărate motive pentru care vedeta ar fi putut merge la vizita la medicul esteticia. Cabinetul oferă mai multe facilități printre care botox, lifting și multe altele.

Reclamă

Kendall Jenner spune că nu a apelat la operați estetice

Vedeta internațională a negat întotdeauna că a apelat la bisturiu pentru a-și schimba înfățișarea. În 2017, Kendall a fost acuzată într-un live de pe contul său de Instagram că a recurs la proceduri chirurgicale de înfrumusețare. Modelul a reacționat nervoasă la comentariile fanilor.

Dintr-o dată apar peste tot fotografii în care se spune că eu și surorile mele ne-am făcut operații estetice. OMG, Kendall și-a modificat buzele și are o reconstrucție facială. Priviți diferențele. Nu pot înțelege astfel de reacții. Nici măcar nu îmi pot lua apărarea în astfel de momente, pentru că dacă o fac oamenii vor spune că mă apăr deci sigur sunt vinovată. Ca model, de ce mi-aș face operații faciale. Nu are sens.

– Kendall Jenner

Spre deosebire de Kendall Jenner care a fost surprinsă la un cabinet de chirurgie plastică, surorile ei au fost mult mai deschise cu fanii. Kylie a vorbit într-un live pe Youtube despre faptul că și-a injectat buzele pentru a fi mai mari. De altfel, vedeta a recunoscut că a fost întotdeauna anxioasă în ceea ce privește buzele sale.

Am buzele foarte mici. Nu m-am gândit la acest lucru până când un băiat m-a sărutat în adolescență. Mi-a spus că sărut foarte bine, dar că am buzele mici. De atunci am început să iau în considerare mărirea lor.

– Kylie Jenner

Kim Kardashian a vorbit și ea despre procedurile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Vedeta spune că și-a mărit buzele și și-a injectat botox în față de-a lungul timpului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×