Reclamă

Phoebe Dynevor și Pete Davidson s-au întâlnit la Wimbledon. Cum au fost fotografiați cei doi îndrăgăstiți

Actrița din celebrul serial Bridgerton pare că și-a găsit în cele din urmă iubirea în viața reală. După ce au existat mai multe zovonuri cu privire la relația sa și actorul din serialul Bridgerton, Phoebe a decis să se afișeze cu noul său iubit. Fanii au fost complet surprinși să-i vadă împreună pe Phoebe Dynevor și Pete Davidson. Deși aceștia și-au dorit o relație între Phoebe și actorul Rege-Jean Page, se pare că Dynevor și-a găsit iubirea adecărată în brațele unui alt bărbat.

Publicat: 7 iulie 2021, 7:10

Zvonurile cu privire la o relație între Phoebe și Pete Davidson au început să circule încă din luna februarie a anului acesta. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în New York, atunci când Phoebe a avut o ședință foto. La scut timp de la acel moment, Pete a fost văzut tot mai des în Anglia, în apropierea orașului natal al actriței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Phoebe Dynevor și Pete Davidson s-au întâlnit la Wimbledon

Phoebe Dynevor și Pete Davidson au decis să nu-și mai asucundă relația. Cei doi au mers la o întâlnire romantică la unul din meciurile din cadrul turneului de tenis Wimbledon. Cum Pete și-a încheiat filmările pentru Saturday Night Live, acesta își poate petrece întreaga vară alături de iubita sa în Anglia. Actrița Phoebe Dynevor este ocupată în acest moment cu filmările pentru sezonul doi al serialuli Bridgerton.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Phoebe Dynevor și Pete Davidson în timp ce se privesc unul pe celălalt și își zâmbesc în cadrul meciului de tenis de la turneul din Wimbledon
Phoebe Dinevor a părut mai fericită ca niciodată alături de noul său iubit, Pete Davidson / Profimedia Images

Phoebe Dynevor și Pete Davidson au fost fotografiați la turneul Wimbledon. Cei doi nu și-au mai ținut sentimentele ascunse și s-au expus pentru prima dată public. Actrița a fost surprinsă în timp ce îl îmbrățișa pe Pete. Acesta i-a răspuns cu gesturi la fel de tandre și a sărutat-o de mai multe ori pe frunte.

Reclamă

Cei doi și-au zâmbit unul celuilalt pe tot parcursul meciului și s-au distrat împreună. Imaginile au vorbit de la sine. Phoebe Dynevor și Pete Davidson sunt complet îndrăgăstiți unul de celălalt. Relația lor a devenit în mod cert una oficială după această apariție plină de gesturi tandre.

Phoebe și Pete nu s-au distrat singuri. Cuplul de îndrăgăstiți au mers la turneul Wimbledon alături de alți doi prieteni.

Conform publicației Today, Phoebe și Pete Davidson s-au aflat alăruti de comediantul Jack Whitehall și iubita sa Roxy Horner. Fără îndoială că s-au simțit minunat, iar acest lcuru s-a văzut din nenumăratele poze pe care și le-au făcut împreună.

Reclamă

Grupul de prieteni a avut parte de o zi relaxantă la o întâlnire dublă. Phoebe a fosgt poate cea mai fericită. Actrița a avut tot timpul un zâmbet larg în timp ce își privea pe ascuns iubitul.

Cine este iubitul actriței Phoebe Dynevor

După ce Rege-Jean Page a povestit mai multe detalii privind scenele intime din serialul Bridgerton alături de colega sa de platou, Phoebe Dynevor, fanii erau convinși de faptul că cei doi ar putea forma un cuplu și în viața reală. Totuși, lucrurile au stat complet diferit.

Actrița Phoebe Dynevor și actorul de comedie Pete Davidson nu s-au mai ascuns de camerele de fotografiat. Cei doi au fost surprinși la turneul Wimbledon în timp ce își zâmbeau și se țineau în brațe.

Zvonurile privind o relație între Pete Davidson și Phoebe Dynevor au existat încă din luna februarie a anului acesta. După ce artistul a fost văzut tot mai des în apropiere de orașul natal al actriței, fanii au început să speculeze o eventuală relație între cei doi.

Puțini sunt cei care știu că actorul Pete Davidson a fost chiar logodit în trecut cu Ariana Grande. Pete și Ariana au avut o relație în 2018, iar la scurt timp s-au și logodit. Deși s-au iubit cu pasiune, la scurt timp de la logodnă, publicațiile anunțau deja o despărțire în mod oficial.

Acum, Pete Davidson și-a găsit iubirea în brațele actriței Phoebe Dynevor și pare mai fericit ca niciodată. Cei doi se iubesc pasional și nu se mai ascund de camerele de fotografiat. Phoebe pare la fel de împlinită alături de noul său iubit, iar fotografii așteaptă cu nerăbdare să surprindă următoarele apariții ale cuplului de îndrăgăstiți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×